Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 στις 19.00

13 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Συγκέντρωση & πορεία αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10, 19:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 18:15, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ)

Καταδικάζουμε την επί 75 και πλέον χρόνια κατοχή της Παλαιστίνης, με τη μαζική σφαγή και γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Η φυλάκιση 2.500.000 ανθρώπων σε μια φυλακή 362 τ. χιλιομ. στη Λωρίδα της Γάζας (μια έκταση λίγο μικρότερη από την έκταση της Νάξου), η διαρκής κλιμάκωση του πολέμου από την πλευρά του Ισραήλ, η συνέχιση των εποικισμών, η δολοφονική απομόνωση και η διαρκής εξόντωση άμαχων και παιδιών, προκαλεί την απόλυτα δικαιολογημένη και νόμιμη στη συνείδηση των λαών ένοπλη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού.

Το κράτος - δολοφόνος του Ισραήλ αποθρασύνεται στην πολιτική μαζικής εξόντωσης των Παλαιστινίων από τα ισχυρά ιμπεριαλιστικά, γεωστρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή, την ενθάρρυνση και έμπρακτη πολιτική, διπλωματική, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Είναι προκλητική η τοποθέτηση της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και των κομμάτων της συστημικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που πιστοί στο ευρωατλαντικό πλαίσιο στηρίζουν και σπεύδουν να δικαιολογήσουν το κράτος-δολοφόνο στο όνομα της «καταπολέμησης της τρομοκρατίας». Μπροστά στην προώθηση των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων στην περιοχή, δε διστάζουν να βάλουν το λαό μας σε επικίνδυνες περιπέτειες σε μια πιθανή γενικότερη ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο. Προκαλεί η στάση των ΜΜΕ των επιχειρηματικών ομίλων που για λογαριασμό συνολικά της εγχώριας άρχουσας τάξης και των συμμάχων της, ΗΠΑ -ΝΑΤΟ και -ΕΕ έχουν αναλάβει εκστρατεία πρωτοφανούς αντιστροφής και παραμόρφωσης της πραγματικότητας. Επιχειρούν να παρουσιάσουν το θύμα ως θύτη, τον αμυνόμενο ως επιτιθέμενο, τους βομβαρδισμούς αμάχων ως νόμιμη άμυνα και το κράτος-δολοφόνο και τρομοκράτη ως φορέα δημοκρατίας και αλληλεγγύης!

  • Να σταματήσουν άμεσα οι βομβαρδισμοί και οι πολεμικές επιχειρήσεις.
  • Όχι στο Νατοϊκό αντιδραστικό άξονα Ελλάδας-ΗΠΑ-Ισραήλ.
  • Να σταματήσει κάθε στρατιωτική, κατασταλτική και άλλη συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ.
  • Ειρήνη και αλληλεγγύη των λαών. Όχι στην αλληλοεξόντωσή τους.Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό στην πάλη του για ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη, ανεξαρτησία.

Δυναμώνουμε τον αγώνα με το εργατικό και λαϊκό κίνημα, μαζί με τους λαούς όλου του κόσμου για να ικανοποιηθούν τα δίκαια και διαχρονικά αιτήματα του, για:

  • Να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή.
  • Τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους
  • Το δικαίωμα επιστροφής όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.
  • Την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών

πηγή : https://somt.gr/λευτερια-στην-παλαιστινη-συγκ…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Συγκέντρωση & πορεία αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης

Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης:

Αθήνα | Τετάρτη 18 Οκτώβρη προσυγκέντρωση στις 18.30 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη και στις 19.00 στο Σύνταγμα

Θεσσαλονίκη | Πέμπτη 19 Οκτώβρη στις 18.00 Εγνατία με Αριστοτέλους & Σάββατο 21 Οκτώβρη στις 12.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου

Μετά από 75 χρόνια διαρκούς καταστροφής, διαρκούς "Νάκμπα", 75 χρόνια όπου το κράτος - δολοφόνος του Ισραήλ, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, η ΕΕ, ο ΟΗΕ επιτίθενται άμεσα ή έμμεσα στο λαό της Παλαιστίνης, ο παλαιστινιακός λαός υψώνει ξανά το λάβαρο της Αντίστασης. Μετά από τόσα χρόνια διαρκών εκτοπισμών, επιθέσεων, βομβαρδισμών και συνεχόμενων εποικισμών από το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ, οι μαχητές της Παλαιστίνης, σύσσωμες οι παλαιστινιακές οργανώσεις και ο λαός της, οργάνωσαν στις 7 Οκτώβρη επίθεση με την ονομασία Aqsa Fl.

Κατά τη διάρκεια αυτής της στρατιωτικής επαναστατικής επιχείρησης, οι μαχητές της Παλαιστίνης έχουν επιτύχει πρωτοφανείς απώλειες στον Ισραηλινό στρατό, καταφέρνοτας εκτός των άλλων και την ανακατάληψη κατεχόμενων από το Ισραήλ εδαφών. Την ίδια ώρα, το Ισραήλ βομβαρδίζει ανηλεώς με αεροσκάφη την Γάζα - με εμφατικό παράδειγμα τον σημερινό βάρβαρο βομβαρδισμό νοσοκομείου με εκατοντάδες νεκρούς - , ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το σιωνιστικό κράτος κάνει χρήση οβίδων λευκού φωσφόρου στη Λωρίδα της Γάζας, στοχοποιώντας αδιακρίτως αμάχους και καταστρέφοντας ολοσχερώς την πόλη, με το Ισραήλ να ζητάει τελεσιγραφικά, εντός 24ωρου, την μετακίνηση 1,1 εκατ. Παλαιστινίων επισημαίνοντας πως η χερσαία επίθεση του ισραηλινού στρατού βρίσκεται προ των πυλών.

Από την άλλη, η Δύση, που όλα τα προηγούμενα χρόνια -αν δεν ήταν άμεσος συνεργός - σιωπούσε εκκωφαντικά στα συνεχόμενα εγκλήματα του σιωνιστικού κρατους, αυτή τη στιγμή συστρατεύεται στη καταδίκη της Παλαιστινιακής αντίστασης, ενώ οι ΗΠΑ αλλά και η Ελλάδα έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να στείλουν στρατιωτική βοήθεια, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει σθεναρά την στήριξή του στο κράτος του Ισραήλ και στο δικαίωμα του στην αυτοάμυνα. Ένα δικαίωμα που όλα αυτά τα χρόνια του επιτρέπει να σκοτώνει αμάχους, να βομβαρδίζει νοσοκομεία και σχολεία, να κρατά σε ομηρία τους κατοίκους της Γάζας ελέγχοντας την πρόσβασή τους, τις επικοινωνίες τους, την τροφοδοσία τους, το ρεύμα τους και το νερό τους, αποκλείοντάς τους από οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια.

Και απέναντι σε αυτή την συνεχιζόμενη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού τότε και τώρα, οι ιδεολογικοί μηχανισμού του κράτους, τα φερέφωνα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, αποκρύπτουν την αλήθεια ενώ εξαπολύουν έναν ακόμα πόλεμο ενάντια σε έναν ηρωικό λαό που αντιστέκεται, προβάλλοντας ανακριβείς ειδήσεις και εσφαλμένες εικόνες. Εικόνες ντροπής, που διαστρεβλώνουν και τερροροποιούν τον αγώνα των παλαιστινίων, αποκρύπτοντας ή ακόμα και δικαιολογώντας τα εγκλήματα πολέμου του ισραηλινού κράτος εις βάρος του λαού της Παλαιστίνης.

Αυτή η στοχευμένη μορφή παραπληροφόρησης και προπαγάνδας που προσπαθεί να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη, παρουσιάζοντας το ισραηλινό κράτος ως θύμα που αμύνεται, αποτελεί μια ακόμα μορφή πολέμου εις βάρους ενός λαού που αντιστέκεται αλλά και εις βάρος αυτών που μάχονται και θα συνεχίσουν να μάχονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό και την αποικιοκρατία.

Οι πλημμυρισμένοι όμως δρόμοι από κόσμο ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό σε Αγγλία, Γαλλία, Ιορδανία, Ιράν, Γερμανία, Αγφανιστάν, Τουρκία, Τυνησία, Πακιστάν Ελλάδα και σε πόσες ακόμη χώρες, παρόλη την ποινικοποίηση των διαδηλώσεων και την τεροροποίηση του αγώνα των Παλαιστινίων από τα αστικά κράτη και τις κυβερνήσεις τους, αποτελεί τη μέγιστη επιβεβαίωση πως ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού είναι ένας δίκαιος απελευθερωτικός αγώνας. Ένας αγώνας για την ελευθερία.

Απέναντι στη θανατοπολιτική του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού και πλάι με τον παλαιστινιακό λαό που αυτή τη στιγμή σχηματοποιεί την έμπρακτη δυνατότητα των λαών να εξεγερθούν κόντρα στους δυνάστες τους, οι οργανωμένες ριζοσπαστικές δυνάμεις οφείλουν άμεσα να καταδικάσουν τα εγκλήματα του ισραηλινού κράτους και να σταθούν αλληλέγγυα στον λαό της Παλαιστίνης.

Οφείλουμε να αγωνιστούμε για την απεμπλοκή της χώρας από όλα τα ενεργά πολεμικά μέτωπα, για την ακύρωση των οικονομικών και πολεμικών συμφωνιών με το Ισραήλ, για την έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ. Στόχοι που, εκτός από διεθνιστικό προλεταριακό καθήκον, εμπερικλείουν και προασπίζονται τα υλικά ταξικά μας συμφέροντα.

Να βρεθούμε όλοι και όλες στους δρόμους ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, να αγκαλιάσουμε τις δράσεις και τις κινήσεις που πραγματοποιούνται.

Καλούμε αύριο σε συγκέντρωση στην πλατεία Κολοκοτρώνη στις 18:30 και πορεία προς το Σύνταγμα στις 19:00. Να είμαστε όλοι και όλες εκεί.

Η διεθνιστική αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών απέναντι στη λαίλαπα του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΦΑΣΙΣΜΟ!

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

★Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση

συνεχή διαδικασία Τετάρτη 18/10 εποικισμού στα 18:30 Πλ. Κολοκοτρώνη Παλαιστινιακά εδάφη Ενάντια στην στρατιωτική και θεσσαλονίκη: οικονομική συνεργασία Ελλάδας Ισραήλ Πέμπτη 19/10 18:00 Εγνατία-Αριστοτέλους Εγνατία- Σάββατο 21/10 12:00 Αγ. Βενιζέλου Î ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ TO onλo ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΗΝ-ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ"


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση | Τετάρτη 18/10, 7 μ.μ.

Την Τρίτη 17 Οκτώβρη, οι σιωνιστές βομβάρδισαν το Νοσοκομείο Αλ Αχλι στην Γάζα δολοφονώντας 500 άμαχους, ανάμεσα τους εκατοντάδες παιδιά. Χιλιάδες Παλαιστίνιοι εκτοπισμένοι από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς βρήκαν καταφύγιο στον χώρο του νοσοκομείου. Οι σιωνιστές δεν δίστασαν να διαπράξουν ένα τόσο μεγάλο έγκλημα.

Συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα είναι τόσο οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές που στηρίζουν το Ισραήλ, οικονομικά και στρατιωτικά από την ίδρυσή του, όσο και τα κράτη, ανάμεσα τους και το ελληνικό, που έσπευσαν να δηλώσουν τη στήριξη τους στους σιωνιστές τις προηγούμενες μέρες και που συνεργάζονται σε οικονομικό, στρατιωτικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Ολες-οι στην διαδήλωση αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή αντίσταση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ.

Πλατεία Συντάγματος, Τετάρτη 18/10, 7 μ.μ.
Προσυγκέντρωση 6:30 μ.μ., πλατεία Κολοκοτρώνη

Η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση στηρίζει το κάλεσμα της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης
Αμεσος τερματισμός της συνεργασίας του ελληνικού κράτους με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

πηγή : https://palestineresist.gr/9-uncategorised/60…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Ως Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου» στεκόμαστε διεθνιστικά αλληλέγγυοι με την αντάρτισσα και ανυπότακτη Παλαιστίνη και τον Παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται με το όπλο στο χέρι και στα μετόπισθεν, σαν μία γροθιά απέναντι στην ιμπεριαλιστική - γενοκτονική βία του Κράτους Τρομοκράτη του Ισραήλ.

Η επιχείρηση «πλημμύρα του Al Aqsa» αποτελεί μια μετωπική παλλαϊκή ένοπλη αντεπίθεση του Παλαιστινιακού λαού, έναν δίκαιο πόλεμο που εξαπολύεται απέναντι στο Σιωνιστικό- Κράτος Τρομοκράτη του Ισραήλ, μια επίθεση που σκοπό της έχει να στεφθεί με την νίκη του αντιστεκόμενου Παλαιστινιακού λαού και την εθνική και κοινωνική του απελευθέρωση.

Στεκόμαστε απέναντι στο αστικό πολιτικό σύστημα, την εξαρτημένη άρχουσα τάξη, την κυβέρνηση,την αξιωματική αντιπολίτευση, τις φασιστικές-παρακρατικές οργανώσεις, τα ΜΜΕ της ντόπιας αστικής τάξης, που σέρνουν τον χορό της υπεράσπισης της «νόμιμης αυτοάμυνας του Ισραήλ».

Όλοι αυτοί, δεν αποτελούν τίποτα άλλο, πέρα από το μαύρο ευρωνατοϊκό μέτωπο της φτώχειας,της υποτέλειας,της αντίδρασης και της εξαθλίωσης, που χτυπούν τους σφυρηλατημένους στο καμίνι της ταξικής πάλης δεσμούς του ελληνικού με τον Παλαιστινιακό λαό.

Ο αντιδραστικός άξονας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΚΥΠΡΟΥ, η ολόπλευρη στήριξη σύσσωμου του αστικού μπλοκ στο γενοκτονικό κράτος Τρομοκράτη του Ισραήλ, δεν αποτελούν τίποτα άλλο από την ίδια όψη του νομίσματος που σέρνει τον ελληνικό λαό να υποστηρίζει τον άδικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο του άξονα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ με επίκεντρο την Ουκρανία, την αποικιοκρατική ληστεία του Γαλλικού Ιμπεριαλισμού στην Αφρική, κάθε πολεμικό μέτωπο που στήνει ο μακελάρης των λαών Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός.

Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στον Παλαιστινιακό λαό, να σπάσουμε το τείχος της σιωπής, να αναδείξουμε τον αγώνα του,να πιαστούμε αλυσίδες και να παλέψουμε από το δικό μας μετερρίζι και κόντρα στην εξαρτημένη άρχουσα τάξη και τον διεθνή ιμπεριαλισμό, να χτυπήσουμε αυτό το μπλοκ παλλαϊκά και πανεργατικά μέσα στον δικό μας τόπο.

Καλούμε την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία μαζικά-οργανωμένα και δυναμικά να συμμετέχουν στην διαδήλωση αλληλεγγύης για την νίκη της Παλαιστινιακής Αντίστασης και να βροντοφωνάξουμε «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ» και «ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ» .

Συγκέντρωση-διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό | Τετάρτη 18 Οκτώβρη στις 18:30 στην πλ. Κολοκοτρώνη και 19:00 στο Σύνταγμα

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

πηγή : https://www.facebook.com/people/Πολιτικός-Χώρ…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Νίκη στους Παλαιστίνιους - Κάτω το σιωνιστικό Ισραήλ

ΑΘΗΝΑ: Τετάρτη 18/10, 18:30, Σύνταγμα

Θεσσαλονίκη: Σάββατο 21/10, 12:00 Άγαλμα Βενιζέλου

Ιωάννινα: Πέμπτη 19/10, 18:00, Περιφέρεια

Πάτρα: Τετάρτη 19/10, 18:00, Πλ. Γεωργίου

Η ένοπλη επίθεση Παλαιστίνιων μαχητών από την λωρίδα της Γάζας στο νότιο Ισραήλ, αποτελεί μια δίκαιη και επιβαλλόμενη απάντηση απέναντι στο σιωνιστικό κράτος και στα εγκλήματά του. Για πάνω από 70 χρόνια αυτό το κράτος λεβιάθαν του μιλιταρισμού με την πλήρη βοήθεια του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και της ΕΕ έχουν επιβάλει την πιο φρικτή πραγματικότητα στον παλαιστινιακό λαό: κατακτά τμήματα της Παλαιστίνης, τα οποία εποικίζει με ακροδεξιούς και φασίστες ισραηλινούς, ταπεινώνει και εξευτελίζει τους ηρωικούς και περήφανους παλαιστίνιους…μετατρέποντας την λωρίδα της Γάζας σε μια απέραντη φυλακή.

Η πάλη του παλαιστινιακού λαού δεν είναι «τρομοκρατία», όπως προπαγανδίζουν όλες οι αντιδραστικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο και από κοντά η νεοφιλελεύθερη δολοφονική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη. Είναι αγώνας κυριολεκτικά για την ύπαρξη, για την επιβίωση, για την αξιοπρέπεια για την υπεράσπιση της χώρας τους από το σιωνιστικό ακροδεξιό κράτος του Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστές. Είναι αγώνας υπέρ τω εργατικών και λαϊκών μαζών των χωρών της Μ. Ανατολής που επί δεκαετίες έχουν γνωρίσει δεκάδες επεμβάσεις και πολέμους. Είναι αγώνας υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού στην πάλη του ενάντια στις αστικές μνημονιακές δυνάμεις και στους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ και ΕΕ.

Αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον ηρωικό παλαιστινιακό λαό πρέπει να του συμπαρασταθούμε ολόψυχα, να μην τον αφήσουμε μόνο, να παλέψουμε για τη νίκη και την λευτεριά του. Να απαιτήσουμε να καταργηθεί ο άξονας Ελλάδας-Ισραήλ και να διακοπεί κάθε στρατιωτική συνεργασία με το σιωνιστικό ισραηλινό κράτος. Όλοι οι αγωνιστές του εργατικού κινήματος πρέπει χωρίς τον παραμικρό δισταγμό να ταχθούμε ανεπιφύλακτα στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού. Για την ήττα του Ισραήλ, των ιμπεριαλιστών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για τη νίκη του Παλαιστινιακού λαού και του ηρωικού αγώνα του.

  • Νίκη στον αγώνα των Παλαιστινίων - Λευτεριά στην Παλαιστίνη
  • Κάτω το σιωνιστικό κράτος - δολοφόνος του Ισραήλ
  • Να αναγνωριστεί τώρα το Παλαιστινιακό κράτος και το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση
  • Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ που στηρίζει και οργανώνει πολέμους σε όλο τον πλανήτη

Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ)

πηγή : https://www.okde.gr/archives/20270


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Ενάντια στο κράτος του #Ισραήλ που με την στήριξη #ΝΑΤΟ, ΕΕ & ελληνικής κυβέρνησης διεξάγει εγκλήματα.

✊Διαδηλώνουμε 18/10:

Αθήνα Προσυγκέντρωση Πλ. Κολοκοτρώνη 18:30 & στήριξη της πορείας μαζικών φορέων από το Σύνταγμα.

Πάτρα 18:00 Πλ. Γεωργίου.

νΚΑ-ΝΑΡ

πηγή : https://twitter.com/neolaiaKA/status/17145708…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη - Όλοι & όλες στο Σύνταγμα

Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη – Όλοι & όλες στο Σύνταγμα

Μπροστά στην απειλή μεγάλων απωλειών αλλά και τον κίνδυνο διεθνούς ανάφλεξης, το κράτος του Ισραήλ φαίνεται να ταλαντεύεται γύρω από την προοπτική χερσαίας εισβολής στη Γάζα. Την ίδια στιγμή, όμως η επίθεση και η βαρβαρότητα απέναντι στον λαό της Παλαιστίνης δεν υποχωρεί αλλά κλιμακώνει. Το κράτος-τρομοκράτης σφίγγει τον κλοιό απέναντι στη Γάζα με στόχο να λυγίσει τον λαό της Παλαιστίνης. Oι βομβαρδισμοί συνεχίζονται και έχει εγκαταλειφθεί πλέον κάθε διάκριση στρατιωτικών στόχων-άμαχου πληθυσμού. Αποκορύφωμα όλου αυτού ήταν ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου Al-Ahli Arabi και οδήγησε σε εκατοντάδες νεκρούς, με τις εκτιμήσεις από το Υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας να φτάνουν στα 500 θύματα.

Μπροστά στη φρίκη σιωπά η «διεθνής κοινότητα» του δυτικού ιμπεριαλισμού, δικαιολογώντας την τραγωδία ως «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα». Οι ίδιοι που έχυναν κροκοδείλια δάκρυα για αμάχους πριν μερικές μέρες, σήμερα στηρίζουν με κάθε τρόπο την εξόντωση του λαού της Παλαιστίνης. Από κοντά ακολουθεί και το ελληνικό μιντιακό και πολιτικό σύστημα που καταβάλλει εντατική προσπάθεια εδώ και μία εβδομάδα να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να αθωώσει το σύγχρονο απαρτχάιντ ενάντια στην Παλαιστίνη.

Την ίδια στιγμή, το ελληνικό κράτος έχει στείλει ναυτικές δυνάμεις στη περιοχή (φρεγάτα Ψαρά) και προγραμματίζει επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ισραήλ, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πραγματοποιηθει! Καμία εμπλοκή και ανάμειξη δεν πρέπει να υπάρξει με την εθνικιστική κυβέρνηση Νετανιάχου.Η ζωή και η ύπαρξη του λαού της Παλαιστίνης κρίνεται τις επόμενες μέρες και πλέον η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Καμία αδράνεια και καμία ταλάντευση δεν επιτρέπεται πλέον. Χρειάζεται άμεσα μαζική, ενωτική και μαχητική δράση για να σταθούμε στο πλευρό των Παλαιστινίων, να σταματήσουμε τα διαρκή εγκλήματα του ισραηλινού κράτους και να σπάσουμε τη συνενοχή των ΝΑΤΟ-ΕΕ-ελληνικού κράτους.

Αγωνιζόμαστε:

  • Για να σταματήσει η θηριωδία ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης. Να σταματήσουν οι επιθέσεις στη Γάζα.
  • Για να διακοπεί κάθε είδους υποστήριξη στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ. Να σπάσει ο στρατιωτικός και αντιδραστικός άξονας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
  • Για να αναγνωριστεί το κράτος της Παλαιστίνης απο την Ελλάδα, όπως είχε αποφασίσει το κοινοβουλίο στις 22/12/2015 αλλά καμία κυβέρνηση δεν έχει τολμήσει ακόμη να προχωρήσει σε αναγνώριση.
  • Για να δικαιωθεί το αίτημα για ανεξάρτητο και ενιαίο παλαιστινιακό κράτος με βάση τις διεθνείς συμφωνίες.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στον παλαιστινιακό αγώνα

Καλούμε σε διαδήλωση τη Τετάρτη 19/10 στο Σύνταγμα στις 19:00 με προσυγκέντρωση στην πλατεία Κολοκοτρώνη στις 18:30!

Αναμέτρηση

πηγή : https://anametrisi.gr/allileggyi-stin-palaist…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Τετάρτη 18/10, Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση | Ενάντια στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού - Νίκη στα όπλα της Αντίστασης
(Τετάρτη 18/10, Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ
Συγκέντρωση Σύνταγμα 7μμ -προσυγκέντρωση 18:30 πλ. Κολοκοτρώνη)

Δέκα μέρες μετά την ιστορική επίθεση της Παλαιστινιακής Αντίστασης της 7ης Οκτωβρίου, η σιωνιστική πολεμική μηχανή με την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ κλιμακώνει την προπαρασκευή της για μια γενικευμένη στρατιωτική επιχείρηση εντός της Λωρίδας της Γάζας. Το προπύργιο της παλαιστινιακής αντίστασης, αποκλεισμένο εδώ και μέρες από τα βασικά μέσα επιβίωσης (νερό, τρόφιμα, ηλεκτρικό, ιατροφαρμακευτικά μέσα) δέχεται τελεσίγραφα για την εκκένωση του και βομβαρδίζεται ασταμάτητα και σαδιστικά από τον σιωνιστικό στρατό, και σαδιστικά, όπως οι χθεσινές φρικτές πολύνεκρες επιθέσεις στο νοσοκομείο Αλ Άχλι και σε σχολείο προσφύγων στη Γάζα κατέδειξαν. Χιλιάδες είναι ως τώρα οι νεκροί και δεκάδες χιλιάδες οι τραυματίες άμαχοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά, ενώ ήδη τεράστιες είναι οι καταστροφές σε βασικές δομές της πόλης (κατοικίες, δρόμους, νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια, αγορές, χώρους λατρείας).

Οι κυβερνήσεις της Δύσης - με την ελληνική να διεκδικεί ρόλο πρωτοστάτη- στηρίζουν ανοιχτά τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ. Σε αγαστή συγχορδία οι υποτακτικοί γυμνοσάλιαγκες της νέας «ιερής συμμαχίας» σε ΜΜΕ και Βουλή στηρίζουν το δικαίωμα του κατακτητή στην «αυτοάμυνα» και βαπτίζουν την παλαιστινιακή λαϊκή αντίσταση τρομοκρατία. Η ελληνική βουλή, όπως και άλλα κοινοβούλια χωρών μελών της ΕΕ φωταγωγούνται το βράδυ με τη σημαία του κατακτητή. Στον ευρωπαϊκό «δημοκρατικό» και «πολιτισμένο» Βορρά η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό ποινικοποιείται. Στη Γαλλία απαγορεύονται οι πορείες αλληλεγγύης, ενώ στη Γερμανία υφίστανται μαζικές συλλήψεις όσοι/ες κατεβαίνουν να διαδηλώσουν. Μέλη παλαιστινιακών οργανώσεων και μέλη οργανώσεων αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή αντίσταση διώκονται με τρομονόμους, ενώ η καταγγελία της σιωνιστικής θηριωδίας βαπτίζεται αντισημιτισμός.
Τα γκεμπελικού τύπου ψεύδη σε βάρος της παλαιστινιακής αντίστασης, ωστόσο, καταρρέουν υπό το φως της κοινής λογικής και κοινής πείρας αλλά και από τις αλλεπάλληλες κραυγαλέες αντιφάσεις των ίδιων των διακινητών τους. Οι προοδευτικοί άνθρωποι όπου γης ορθώνουν τείχος αντίστασης απέναντι στα φρικιαστικά εγκλήματα των σιωνιστών και των συμμάχων τους και στον παράλληλο πόλεμο προπαγάνδας που διεξάγουν. Η οδύνη και η συγκίνηση για τα χιλιάδες αδικοχαμένα παιδιά της Γάζας μετατρέπονται σε οργή και αγανάκτηση. Η αγέρωχη στάση του παλαιστινιακού λαού απέναντι στον κατακτητή και δυνάστη του, ωθεί χιλιάδες να πλημμυρίζουν τα κέντρα των μεγαλουπόλεων της Δύσης και της Ανατολής με παλαιστινιακές σημαίες. Χιλιάδες Εβραίοι στη Νέα Υόρκη, την Ευρώπη αλλά και μέσα στο Ισραήλ καταδικάζουν την εξελισσόμενη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού βροντοφωνάζοντας: «Όχι στο όνομά μου». Στο ίδιο το Χάρβαρντ πραγματοποιείται μαζική συγκέντρωση-διαδήλωση με παλαιστινιακές σημαίες.
Οι σιωνιστές και οι ιμπεριαλιστές σύμμαχοί τους νόμιζαν ότι οι λαοί είχαν ξεγράψει την Παλαιστίνη. Αλλά έκαναν λάθος. Η παλαιστινιακή υπόθεση γίνεται υπόθεση νέων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, όπως έγινε και στο παρελθόν και υπεύθυνη και για αυτό δεν είναι άλλη από την ίδια την παλαιστινιακή αντίσταση, που με τη συνολική της δράση ανοίγει το δρόμο της απελευθέρωσης της Παλαιστίνης αλλά και των αραβικών λαών συνολικά.

Αντιλαμβανόμενοι την απελευθέρωση της Παλαιστίνης ως κόμβο της διεθνούς ταξικής και αντιιμπεριαλιστικής πάλης, ανταποκρινόμενοι στο κύμα αλληλεγγύης που αγκαλιάζει κάθε εσχατιά του χάρτη, δημιουργήσαμε τη Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση προκειμένου να συντονίσουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού τις μελλοντικές μας δράσεις σύμφωνα με τους ακόλουθους άξονες:

  • Παλεύουμε για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τη στρατιωτική κατοχή, το απαρτχάιντ, την αποικιοκρατία των εποίκων, τον σιωνισμό, τον ιμπεριαλισμό.
  • Στηρίζουμε την Παλαιστινιακή Αντίσταση, ως μια αντίσταση δίκαιη, λαϊκή, επαναστατική
  • Παλεύουμε ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό και τον σιωνισμό.
  • Αγωνιζόμαστε ενάντια στους υπερασπιστές των σχέσεων με τη σιωνιστική κατοχή, ιδιαίτερα την ελληνική κυβέρνηση, τόσο την τωρινή όσο και την προηγούμενη, που άνοιξαν τον δρόμο για τη σύσφιξη των σχέσεων με το Ισραήλ.
  • Τασσόμαστε σταθερά και ακλόνητα ενάντια στη σιωνιστική προπαγανδιστική μηχανή και την αντίστοιχη των ΗΠΑ και της ΕΕ που αναπαράγεται ενορχηστρωμένα από τα ελληνικά ΜΜΕ, κι η οποία εμφανίζει τους Παλαιστίνιους σαν υπανθρώπους και τους στερεί το αναφαίρετο δικαίωμά τους να αντιστέκονται για τα εθνικά τους δίκαια.

Ανταποκρινόμενοι στο διεθνές κίνημα αλληλεγγύης καλούμε σε διαδήλωση στις 7μμ. προς τις πρεσβείες του Ισραήλ και των ΗΠΑ (Προσυγκέντρωση 18:30 στην πλ. Κολοκοτρώνη, Συγκέντρωση 19:00 στο Σύνταγμα)

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης - Ο παλαιστινιακός αγώνας είναι δίκαιος, λαϊκός επαναστατικός
Άμεσος τερματισμός κάθε σχέσης οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής με το Ισραήλ.
Καμία συμμετοχή της Ελλάδας σε στρατιωτική ενίσχυση του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης - Έξω οι Βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ
Οι λαοί κερδίζουν με τα όπλο στο χέρι!
Δεν υπάρχει Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη!
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

πηγή : https://efodos.net/2023/10/18/τετάρτη-18-10-δ…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Αυτή τη στιγμή στην Παλαιστίνη γίνεται αιματοκύλισμα χωρίς προηγούμενο. Αυτή τη στιγμή βομβαρδίζονται σχολεία και νοσοκομεία. Αυτή τη στιγμή ένας λαός βρίσκεται φυλακισμένος χωρίς διέξοδο. Αυτή τη στιγμή ένας λαός αντιστέκεται στο απαρτχάιντ.

Η ξεκάθαρη θέση των δυτικών μίντια δεν μας αποπροσανατολίζει, στην Παλαιστίνη γίνεται σφαγή. Το ελληνικό κράτος έχει ήδη πάρει θέση υπέρ το Ισραήλ στην απόπειρα εθνοκάθαρσης του στη Γάζα.

Η δική μας θέση πρέπει να είναι εξ ίσου ξεκάθαρη:

Να σταματήσει άμεσα η σφαγή.

Καμία εμπλοκή του ελληνικού κράτους στη σφαγή, να γυρίσουν πίσω οι φρεγάτες, να μη γίνουν οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις ορμητήρια πολέμου.

Να σταθούμε αλληλέγγυα στον Παλαιστινιακό λαό και στις φωνές αντίστασης μέσα στο κράτος του Ισραήλ, να σπάσουμε τη μιντιακή σιωπή.

Να πολεμήσουμε τον συστημικό αντισημιτισμό και την ισλαμοφοβία που καλλιεργείται καθημερινά.

Στηρίζουμε τη σημερινή προσυγκέντρωση στις 18:30 στην πλατεία Κολοκοτρώνη και τη συγκέντρωση στις 7 στο Σύνταγμα.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ

ΦΤΩΧΕΙΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ

ΕΙΡΉΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΞΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πρωτοβουλία για την ταξική και πολιτική ανασυγκρότηση

πηγή : https://www.facebook.com/people/Πρωτοβουλία-γ…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Όλοι/ες στους δρόμους! Ξεσηκωμός ενάντια στην ιμπεριαλιστική - σιωνιστική βαρβαρότητα & στη συμμετοχή του ελλ. κράτους σε αυτήν

από Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Όλοι-ες στους δρόμους! Λευτεριά στην Παλαιστίνη- Νίκη στα όπλα της Αντίστασης - Ξεσηκωμός ενάντια στην ιμπεριαλιστική και σιωνιστική βαρβαρότητα και στη συμμετοχή του ελληνικού κράτους σε αυτήν -Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και ΕΕ, Τετάρτη 18/10 Σύνταγμα 7μμ, προσυγκέντρωση 6.30μμ Πλ. Κολοκοτρώνη - Συμμετέχουμε στο μπλοκ της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

post image

Όλοι-ες στους δρόμους! Λευτεριά στην Παλαιστίνη- Νίκη στα όπλα της Αντίστασης - Ξεσηκωμός ενάντια στην ιμπεριαλιστική και σιωνιστική βαρβαρότητα και στη συμμετοχή του ελληνικού κράτους σε αυτήν

Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και ΕΕ, Τετάρτη 18/10 Σύνταγμα 7μμ, προσυγκέντρωση 6.30μμ Πλ. Κολοκοτρώνη - Συμμετέχουμε στο μπλοκ της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

[…] Όπως κάθε σιωνιστική επίθεση έτσι και αυτή βρήκε απέναντι της τη θέληση ενός ολόκληρου λαού να αντισταθεί. Βρήκε απέναντι της τη θέληση ενός ολόκληρου λαού να ζήσει ελεύθερος στον τόπο του, ενός λαού που έχει εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστές στις τάξεις του έτοιμους να κάνουν πράξη το «Ελευθερία ή Θάνατος» των νεκρών απεργών πείνας πολιτικών κρατούμενων, ενός λαού του οποίου ο αγώνας λιπαίνεται καθημερινά από τις θυσίες των αγωνιστών και των αγωνιστριών του, για να παράγει τις πρόσφατες ιστορικές επιχειρήσεις ένοπλης λαϊκής αντίστασης, επιχειρήσεις που τινάζουν συθέμελα τα σιωνιστικά και ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή, ανοίγοντας το δρόμο για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης αλλά και το ξεσηκωμό συνολικά των αραβικών λαών.

Υπό αυτό ακριβώς το πρίσμα, η γιγαντιαία επίθεση του Ισραήλ και των συμμάχων του (ΗΠΑ -ΕΕ) που βρίσκεται σε εξέλιξη με εκατόμβες νεκρών - όπως οι χθεσινές φρικτές πολύνεκρες επιθέσεις στο νοσοκομείο Αλ Άχλι και σε σχολείο προσφύγων στη Γάζα- είναι «καταδικασμένη» να αποτύχει και να γίνει ένα ακόμα βήμα για τη νίκη της Αντίστασης, ένα ακόμα βήμα για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης! Η αντοχή της Αντίστασης και τα αμέτρητα περιστατικά αυτοθυσίας των αποκλεισμένων από τα βασικά μέσα επιβίωσης (νερό, τρόφιμα, περίθαλψη, ηλεκτρικό) Παλαιστινίων το επιβεβαιώνουν.Στην κατεύθυνση αυτή η οργάνωση μαζικών και δυναμικών κινητοποιήσεων αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη τίθεται επιτακτικά! Πόσο μάλλον όταν η συνεργασία του ελληνικού με το ισραηλινό κράτος γίνεται πλέον «επί του πεδίου» με τη συμμετοχή ελληνικών πολεμικών πλοίων δίπλα στον αμερικανικό στρατό που έχει αποκλείσει τη Γάζα, πόσο μάλλον όταν οι ενορχηστρωμένες από το Ισραήλ τις ΗΠΑ και την ΕΕ προσπάθειες διαστρέβλωσης των πρόσφατων γεγονότων και της κοινωνικής ιστορικής πραγματικότητας της Παλαιστίνης αποκτά - κόντρα σε πλήθος φωνών εντός της ισραηλινής κοινωνίας που αντιδρούν στον σιωνισμό- ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση, όπως έλεγε ένα ιστορικό σύνθημα του διεθνούς αντιιμπεριαλιστικού αντάρτικου κινήματος της δεκαετίας του 70', η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη, ως κεντρικός κόμβος της διεθνούς ταξικής πάλης, περνά μέσα από τη μεταφορά του πολέμου στα ασφαλή μετόπισθεν του ιμπεριαλισμού, μέσα στις καπιταλιστικές μητροπόλεις.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη- Οι λαοί νικούν με το όπλο στο χέρι

Θάνατος στον Σιωνισμό και τον Ιμπεριαλισμό!

Κάτω ο οικονομικός, στρατιωτικός και πολιτικός άξονας Ελλάδας Ισραήλ! Εξω οι Βάσεις ΗΠΑ ΝΑΤΟ

Να μεταφέρουμε τον πόλεμο στα ασφαλή μετόπισθεν του ιμπεριαλισμού!

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1627107/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Ανάρτηση ΚτΒ πανιών Διεθνιστικής Αλληλεγγύης, για τη νίκη στα όπλα της Αντίστασης & τη Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λίγες ώρες μετά τη σφαγή εκατοντάδων αμάχων (όλων των ηλικιών) στο νοσοκομείο Al Ahli Arab - Al Maamadani της μαρτυρικής και αδούλωτης Λωρίδας της Γάζας, με τον εσκεμμένο βομβαρδισμό του από τους σιωνιστές εγκληματίες πολέμου του κράτους - απαρτχάιντ του Ισραήλ που διαπράχθηκε με την συνενοχή και στήριξη των ιμπεριαλιστών συμμάχων τους σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, κρεμάσαμε δυο πανιά στο Κουκάκι και τον Σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα, για τη Διεθνιστική Αλληλεγγύη, για τη Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Ενάντια στην πολεμοκάπηλη & αιματοβαμμένη συμμαχία Ελλάδας - Ισραήλ και την αστική προπαγάνδα των ντόπιων & των ευρωατλαντικών καθεστωτικών ΜΜΕ. Ενάντια στο σιωνισμό & τον ιμπεριαλισμό, η Διεθνιστική Αλληλεγγύη ήταν, είναι & θα είναι το όπλο των Λαών!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΙΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
FREE PALESTINE

Σήμερα Τετάρτη 18 Οκτώβρη 2023 στην Αθήνα, Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ, με Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 19.00 και Προσυγκέντρωση της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση στις 18:30 στην πλ. Κολοκοτρώνη.

Κίνηση της Βιολέττας (ΚτΒ)

πηγή : https://prolprot.espivblogs.net/2023/10/18/an…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Κείμενο και κάλεσμα στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Κάλεσμα στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό: Tετάρτη 18/10, 18.30 πλατεία Κολοκοτρώνη και πορεία προς το Σύνταγμα στις 19.00

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Το πρωί του Σαββάτου, 7 Οκτώβρη, οι ένοπλες αντιστασιακές οργανώσεις για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης και ο Παλαιστινιακός λαός, εξαπέλυσαν από ξηράς αέρος και θαλάσσης, γενικευμένη επίθεση, ονομαζόμενη Αqsa fl , στο Ισραήλ. Καταφέρνοντας πολύ σοβαρά πλήγματα στις δυνάμεις του Ισραηλινού κράτους, αποδεικνύουν πως κανένας εχθρός όσο ισχυρός και να είναι δεν είναι άφθαρτος .Έκτοτε, εξελίσσεται ένας νέος κύκλος ολοκληρωτικής δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού.

Για τους απανταχού καταπιεσμένους, ο πόλεμος που διεξάγεται εδώ και 75 χρόνια, στοχεύει στη σταδιακή γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραηλινό κράτος. Είναι ένας πόλεμος διαρκής και μονόπλευρος, που κάθε χρόνο περιλαμβάνει πογκρόμ με εκατοντάδες νεκρούς Παλαιστίνιους μεταξύ των οποίων βρέφη και παιδιά από τα πυρά των ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων. Περιλαμβάνει παραστρατιωτικές ομάδες που αναλαμβάνουν τον εκτοπισμό των Παλαιστίνιων κατοίκων, την υφαρπαγή της γης τους και τη μεταφορά Ισραηλινών εποίκων. Περιλαμβάνει εισβολές σε σπίτια και τεμένη με χειροβομβίδες, δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες, αναγκαστικές εξώσεις και απαλλοτροιώσεις, επιθέσεις σε εργάτες ισραηλινών επιχειρήσεων, κάψιμο μαγαζιών Παλαιστίνιων ,βιασμούς γυναικών, συλλήψεις, φυλακίσεις και δολοφονίες όσων αντιστέκονται, ενώ όσοι απλά κυκλοφορούν γίνονται στόχοι των ένοπλων φασιστικών συμμοριών με τη ζωή τους να βρίσκεται υπό συνεχή απειλή. Ενάντια λοιπόν σε αυτές τις συνθήκες ενός σύγχρονου απαρτχάιντ, αγωνίζεται τώρα ο εξεγερμένος Παλαιστινιακός λαός. Πρόκειται για έναν αγώνα απέναντι στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό. Έναν αγώνα δικαίου απέναντι στο άδικο. Από το πρωί του Σαββάτου, το κράτος του Ισραήλ επιδίδεται σε έναν ανηλεή καταιγισμό πυραύλων στη λωρίδα της Γάζας. Παράλληλα, επιβάλλει στρατιωτικό εμπάργκο στη Γάζα, κόβει την ύδρευση και την ηλεκτροδότηση, ώστε όσοι Παλαιστίνιοι δεν καταφέρουν να φύγουν ή δεν βομβαρδιστούν κατά τη διάρκεια διαφυγής τους , να μείνουν αποκλεισμένοι από οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ δεν διστάζει να βομβαρδίσει ακόμα και νοσοκομεία αλλά και γιατρούς εθελοντικών οργανώσεων.

Συνεχίζεται λοιπόν με αμείωτη ένταση και επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά, η εθνοκάθαρση που συντελείται όλα αυτά τα χρόνια και ξεκινά από την ίδρυση του Ισραηλινού κράτους. Αυτή η εθνοκάθαρση όμως πραγματοποιείται με την καθοδήγηση των Η.Π.Α και συμμάχους τα κράτη της Ε.Ε, τα οποία στηρίζουν με κάθε τρόπο τις πολιτικές των Σιωνιστών και που τώρα δηλώνουν την αμέριστη στήριξή τους σε αυτούς, ενώ θα φανεί και το αν θα συνδράμουν και με υλικά μέσα στη σφαγή που συντελείται αυτή τη στιγμή στη Γάζα. Το ελληνικό κράτος από την πλευρά του, μέσω της στενής οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει με το κράτος του Ισραήλ είναι συνυπεύθυνο, στηρίζοντας έμπρακτα και νομιμοποιώντας τον πόλεμο, την κατοχή και τη δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού. Ως και σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση έσπευσε άμεσα να δηλώσει τη πλήρη στήριξή της στο ακροδεξιό καθεστώς του Νετανιάχου αναγνωρίζοντας του «το δικαίωμα στην αυτοάμυνα».

Έτσι, αναμφίβολα, είναι ξεκάθαρο ότι ο πόλεμος δεν ξεκίνησε με την αντεπίθεση των ενόπλων Παλαιστινίων το περασμένο Σάββατο. Ο πόλεμος διεξάγεται για δεκαετίες από την πλευρά του Ισραήλ και με μοναδικό θύμα τον Παλαιστινιακό λαό. Κάθε προσπάθεια ,λοιπόν, παρουσίασης των Παλαιστινίων μαχητών σαν αιμοβόρα κτήνη που μια ωραία πρωία αποφάσισαν να θερίσουν ανυποψίαστους Ισραηλινούς πέφτει στο κενό και προσκρούει στα ιστορικά γεγονότα πολλών χρόνων. Και όσοι σοκάρονται από τις αδιαμφισβήτητα σκληρές εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ (αν και πολλές από αυτές αποτελούν fake news) και αφορούν την αντεπίθεση των Παλαιστινίων, θα πρέπει να αναρρωτηθούν αν σοκάρονταν το ίδιο και με τις εξίσου σκληρές εικόνες από τα εγκλήματα των Ισραηλινών το προηγούμενο διάστημα. Πάνω απ'όλα όμως θα πρέπει να αναλογιστούν ποια ήταν και είναι η στάση τους απέναντι στον καπιταλισμό, τον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο και τι θα μπορούν να είχαν κάνει για να αποφευχθούν όλα αυτά και να μη σφάζονται οι λαοί όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλά και παντού στον κόσμο.

Σε αυτή τη μάχη, λοιπόν, για μας δεν υπάρχει κανένα δίλημμα και ούτε μπορούμε να κρατάμε ίσες αποστάσεις ανάμεσα στους θύτες και τα θύματα. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα με την πλευρά των καταπιεσμένων που διεκδικούν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια τους και όχι με αυτή των καταπιεστών που θεωρούν αυτονόητο ότι κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί την κυριαρχία τους, αλλά αντίθετα να υπομένει με σκυμμένο το κεφάλι τα πάνδεινα από αυτούς. Στηρίζουμε τη μαχητική στάση των Παλαιστίνιων αγωνιστών και αγωνιστριών, οι οποίοι παλεύουν να επιβιώσουν και να ζήσουν αρμονικά στη γη που τους ανήκει. Είμαστε με τους Παλαιστίνιους αντάρτες που με όσα μέσα διαθέτουν βάζουν εμπόδια στα επεκτατικά σχέδια του Ισραηλινού κράτους. Με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα δείχνουν το δρόμο για την επόμενη Ιντιφάντα και εμείς από τη πλευρά μας ταξικά και διεθνιστικά, στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Aδράστεια

πηγή : https://omadaadrasteia.wordpress.com/2023/10/…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

"Αυτή είναι η μάχη της παλαιστινιακής ύπαρξης, της αραβικής ύπαρξης και της αξιοπρέπειας. Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές μισόκαρδες θέσεις σε αυτήν. Ο λαός μας θα παραμείνει ακλόνητος, υπερήφανος και ψηλά, υπερασπιζόμενος τη γη του και τα δικαιώματά του, την αξιοπρέπεια του αραβικού έθνους και την ουσία της ύπαρξής του.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης"

17/10/2023

Για άλλη μία φορά, 75 χρόνια μετά την Nakba, 54 χρόνια από τον πόλεμο του '67 και την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών, με αφορμή το δικαίωμα στην αντίσταση του παλαιστινιακού λαού, βρισκόμαστε μπροστά σε μία ανεστραμμένη πραγματικότητα: η αντίσταση των πολιορκημένων ονομάζεται τρομοκρατία και η βαρβαρότητα των πολιορκητών, νόμιμη άμυνα.

Πριν από πολύ καιρό, την επομένη του πολέμου του 1967, ο στρατηγός Charles de Gaulle είχε προσδιορίσει αυτό που θα συνέβαινε: «Το Ισραήλ οργανώνει, στα εδάφη που έχει καταλάβει, μια κατοχή που δεν θα μπορέσει να υπάρξει χωρίς καταπίεση, καταστολή και απελάσεις. Και εκεί εμφανίζεται μια αντίσταση εναντίον του την οποία το Ισραήλ με τη σειρά του χαρακτηρίζει τρομοκρατία».

Τόσα χρόνια μετά, βρισκόμαστε μπροστά στην επανάληψη της ίδιας ιστορίας. Ο δυτικός κόσμος ξυπνάει έντρομος από τον λήθαργό του για να καταδικάσει την τρομοκρατία, μόνο όταν οι μαχητές της παλαιστινιακής αντίστασης επιστρέφουν ένα απειροελάχιστο κομμάτι από την βία που έχουν βιώσει, ως λαός στο σύνολο του, από το αποικιοκρατικό - ιμπεριαλιστικό Ισραήλ. Ωσάν οι ανθρωπιστικές ανησυχίες της δύσης να είχαν κολλήσει μέχρι τότε στις μη λασπωμένες κιόλας πεδιάδες της ανατολικής Ουκρανίας.

Ξεχνώντας, βέβαια, ότι «πάντα είναι ο καταπιεστής και όχι ο καταπιεζόμενος εκείνος που καθορίζει τη μορφή του αγώνα. Εάν ο καταπιεστής χρησιμοποιήσει βία, ο καταπιεζόμενος δεν έχει άλλη επιλογή από την απάντηση με βία», όπως έγραψε στα απομνημονεύματά του, ο Νέλσον Μαντέλα.

Κάθε φορά η εξιστόρηση των συγκρούσεων παραλείπει τις καθημερινές επιθέσεις που υφίστανται οι Παλαιστίνιοι. Τους μόνιμους ελέγχους, τη στρατιωτική κατοχή, τον αποκλεισμό μιας περιοχής στην οποία δεν προσγειώνεται κανένα αεροπλάνο, τον διαχωριστικό φράχτη, την ανατίναξη των σπιτιών τους, τον εποικισμό της γης τους. Την μετατροπή τους, με λίγα λόγια, σε πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους την γη. Γιατί το αφήγημα του Ισραήλ δεν ξεκινά ποτέ ούτε ένα δευτερόλεπτο πριν την απαγωγή ενός από τους στρατιώτες του ή την ρίψη μιας ρουκέτας που το σημαδεύει.

Όλα αυτα σε συνδυασμό και με την προνομιακή μεταχείριση που έχει το ισραηλινό καθεστώς από τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία της δύσης, που μέσω μιας προκλητικής μονομέρειας αντιστρέφουν την πραγματικότητα παρουσιάζοντας το Ισραήλ ως θύμα. Ανοίγοντας τον δρόμο έτσι, ώστε ο όρος νόμιμη άμυνα να γίνει η ομπρέλα που θα καλύψει αποφάσεις όπως η διακοπή της παροχής ηλεκτρισμού, η διακοπή παροχής πόσιμου νερού, η καταστροφή των εφοδιαστικών αλυσίδων φαρμάκων και τροφίμων και η κατ' επέκταση η μετατροπή μιας λωρίδας 360 τετραγωνικών χιλιομέτρων γης, με ένα πληθυσμό άνω των δύο εκατομμυρίων, σε μία απέραντη φυλακή.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια η Γάζα έχει υποστεί πέντε τιμωρητικές επιχειρήσεις: την «Καλοκαιρινή Βροχή» το 2006, το «Συμπαγές Μολύβι» την περίοδο 2008-2009, τον «Πυλώνα Άμυνας» το 2012 , την «Προστατευτική Αιχμή» το 2014, τους «Φύλακες του Τείχους» το 2021.

Σε όλες τις εισβολές οι κατοχικές δυνάμεις επικαλούνταν το δικαίωμα στην νόμιμα άμυνα και τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας προκείμενου να δικαιολογήσουν τις βαρβαρότητες τους.

Χιλιάδες νεκροί παλαιστίνιοι, μεταξύ τους παιδία, γυναίκες, ηλικιωμένοι και γενικότερα άμαχοι, δεκάδες χιλιάδες τραυματίες και σακατεμένοι, εκατοντάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι, καθώς και ανυπολόγιστες ζημιές σε υποδομές όπως σχολεία και νοσοκομεία, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από την ΕΕ και τα Ηνωμένα Έθνη συμπληρώνουν την εικόνα της επικαλούμενης νόμιμης άμυνας.

Τα προαναφερθέντα αποτυπώνουν τη βαθύτατη υποκρισία του δυτικού κόσμου που ενώ από την μία καταδικάζει με μεγάλη ευκολία τις μαχητικές ενέργειες ενός εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος που αποσκοπεί στην εκδίωξη του κατακτητή από το νόμιμα εδάφη του, από την άλλη δεν βρίσκει ούτε μία παράγραφο για να καταδικάσει τα εγκλήματα των σιωνιστών απέναντι στον περήφανο λαό της Παλαιστίνης.

Θα πίστευε κανείς ότι, ύστερα από επτά δεκαετίες γεμάτες ήττες, εξευτελισμό, εξορίες, παραβιάσεις υπογεγραμμένων συμφωνιών κι ενώ οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου τούς έχουν εγκαταλείψει στην τύχη τους κι έχουν επιτρέψει την καταπάτηση του διεθνούς, ακόμα και του ανθρωπιστικού δικαίου, οι παλαιστίνιοι θα παραδίδονταν και θα υποτάσσονταν στις επιδιώξεις των ισχυρών για την μετατροπή τους σε ένα είδος προστατευόμενης κοινότητας, αντίστοιχου μεγέθους με τους ιθαγενείς Αμερικάνους.

Σήμερα, μπροστά στη απειλή μίας νέας χερσαίας εισβολής των κατοχικών δυνάμεων στη μαρτυρική Γάζα, με σκοπό την γενοκτονία και κατ επέκταση την εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα ιστορικά τους εδάφη, που είναι σίγουρο ότι θα συνοδευτεί με φρικαλεότητες, από τους απογόνους των μακελάρηδων της Σάμπρα και τη Σατίλα, για ακόμη μια φορά, η διεθνής κοινότητα συμπεριφέρεται ως συνένοχη στην ατέρμονη λεηλασία ενός λαού.

Όσο συνεχίζονται συνθήκες όπως οι μαζικές κατασχέσεις παλαιστινιακής γης και περιουσίας, οι παράνομοι φόνοι, οι αναγκαστικές μετακινήσεις, οι δραστικοί περιορισμοί κίνησης και η άρνηση της εθνικότητας και της υπηκοότητας στους Παλαιστίνιους, που αποτελούν στοιχεία ενός συστήματος που συνιστά απαρτχάιντ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, τόσο θα έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να αντιστέκονται σε αυτό με όλα τα μέσα.

Όσα εγκλήματα και να κάνει το Ισραήλ, όσες βάρβαρες επιθέσεις και οι εισβολές και να αποφασίσει, όσα τείχηι και να σηκώσει, όσα σημεία ελέγχου και να φτιάξει τίποτα δεν μπορεί να του εξασφαλίσει την ηρεμία. Η βία της αντίστασης απαντά πάντα στη βία της τυραννίας, εκτός εάν ο λαός έχει συνθλιβεί και υποταχθεί. Ο λαός της Παλαιστίνης, όμως, είναι ακόμα όρθιος.

Μένουμε μακριά από τα «ναι μεν αλλά», από θεωρίες και απόψεις αποστειρωμενου δυτικού ιδεολογικού εργαστηρίου που είναι ντυμένες με ρούχα "ριζοσπαστικης και προοδευτικής" αντίληψης. Απέναντι από την "ψυχραιμία" και μακριά από κάθε "ενδιάμεση λύση".

Το δηλώνουμε καθαρά και σε όλους τους τόνους, η καρδιά μας χτυπάει δίπλα σε κάθε τουφέκι της παλαιστινιακής αντίστασης. Χτυπά μέσα σε κάθε βομβαρδισμένο σχολείο, νοσοκομείο, τζαμί και εκκλησία. Για την κάθε παλαιστινιακή και αραβική οργάνωση που τιμωρεί τον σιωνιστικο στρατό κατοχής με τον τρόπο που του αναλογεί: με αίμα για το αίμα.

Η περηφάνια του ανυπότακτου παλαιστινιακού λαού έρχεται ξανά αυτή την φορά, πιο εκκωφαντικά, για να ταρακουνήσει τους λαούς της Ευρώπης και να ξεδιαλύνει τα σύννεφα της αστικής ιδεολογικής ηγεμονίας μέσα στην οποία οι ιμπεριαλιστές προσπαθούν να τους κρατήσουν εγκλωβισμένους. Της ηγεμονίας που βυθίζει μία μεγάλη μερίδα των οργανωμένων δυνάμεών και των κινημάτων αρχικά στην υποταγή, στην παραίτηση, στη "σοσιαλδημοκρατία", στις "ίσες αποστάσεις" και αργότερα την σταδιακή σύνταξή τους, άμεσα ή έμμεσα, με τις πολιτικές γραμμές των ιμπεριαλιστών και, στην προκειμένη περίπτωση, των σιωνιστών.

Είμαστε στο πλευρό όλων των οικογενειών των μαρτύρων. Το αίμα τους είναι το αίμα μας, το αίμα ολόκληρου αυτού του λαού. Το αίμα τους είναι το αίμα ολόκληρου αυτού του έθνους, όλων των ελεύθερων ανθρώπων του κόσμου και όσων έχουν συνείδηση.

Ακούστε, συνάδελφοι και συναγωνιστές, τις λάμες και τα μαχαίρια της προηγούμενης Ιντιφάντα να τροχιζονται. Ευχόμαστε να πέσουν με επιτυχία πάνω στο κορμί κάθε ισραηλινού στρατιώτη, κάθε σιωνιστή και κάθε Εβραίου εποίκου. Ακούστε τα κλείστρα από τα ταπεινά τουφέκια των υπόγειων τούνελ της Γάζας που με πίστη και αυταπάρνηση δοκιμάζουν οι μαχητές, δημιουργώντας ένα κοντσέρτο που οδηγεί στο μαρτύριο αλλά και στην νίκη. Η καρδιά μας χτυπάει στην "πλημμύρα του Αλ Ακσα", για όλες τις γυναίκες, τους άντρες και τα παιδιά που δίνουν το μεγαλύτερο αγαθό που έχουν -την ίδια τους την ζωή- για κάτι μεγαλύτερο από την ίδια την προσωπική βιολογική τους ύπαρξη.

Για την Παλαιστίνη τούς, για αυτόν τον τόπο τιμής, αξιοπρέπειας και μαρτυρίου, για την πατρίδα τους, για το παλαιστινιακό έθνος. Τιμή στους μάρτυρες της αντίστασης που το αίμα τους ποτίζει τα μποστάνια για να καρπισουν οι μαχητές και οι μαχήτριες του αύριο, για τις νέες Ιντιφάντα που θα έρθουν, μέχρι το θάνατο του Ισραήλ! Το αίμα σας δεν θα στεγνώσει γιατί θα δείχνει σε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους πως μπορούν να περπατούν ψηλότερα από το μπόι των ανθρώπων, ακόμα πιο ψηλά από το μπόι των ονείρων.

Θα σηκωθούν παντού τα μαχαίρια της εκδίκησης, τα τουφέκια της αξιοπρέπειας, καθε πέτρα από την ισοπεδωμένη γάζα θα γίνει όπλο στα χέρια αυτού του λαού, το αίμα κάθε νεκρού από αυτό το επαναλαμβανόμενο έγκλημα πολέμου θα γίνει το ιερό νάμα που θα συντροφεύει κάθε παλαιστίνιο στον δρόμο της ανυποχώρητης τζιχάντ, στις ανοιχτές λεωφόρους του μαρτυρίου και τέλος, όπως και να έρθουν τα πράγματα, στην τεράστια νίκη αυτού του γίγαντα λαού.

Να σταματήσει το έγκλημα πολέμου από το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ

Απέναντι σε ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ που παρέχουν στιριξη στους φονιάδες Σιωνιστές

Νίκη στα όπλα της παλαιστινιακής αντίστασης

Συγκέντρωση-διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό | Τετάρτη 18 Οκτώβρη στις 18:30 στην πλ. Κολοκοτρώνη και 19:00 στο Σύνταγμα

- Στηρίζουμε το μπλόκ του πολιτικού χώρου Ηλέκτρα Αποστόλου -

-Εργατική ομάδα Τ-34 -

πηγή : https://www.facebook.com/people/Εργατική-Ομάδ…