Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 στις 12.00

Τοπική Αντιπολεμικη συγκέντρωση για την Παλαιστίνη

Για άλλη μια φορά η λωρίδα της Γάζας βομβαρδίζεται ανελέητα απο τις δυνάμεις του Ισραήλ. Για άλλη μια φορά ο λαός της Παλαιστίνης αντιστέκεται γιατί αγωνίζεται για την ελευθερία του.
✊ Ο λαός της Παλαιστίνης εχει κάθε δικαίωμα να αγωνίζεται ενάντια στο αποικιοκρατικό κράτος απαρχάιντ που εχει εδραιωθεί στην πατρίδα του.
Ανεξάρτητα με τον αν η επίθεση της Χαμάς είναι δικαιολογημένη ή οχι, δεν πρέπει να γίνει η δράση μίας μόνο οργάνωσης αφορμή για μια ολική εισβολή στην λωρίδα της Γάζας και τους συνεχούς βομβαρδισμούς που έχουν στοιχίσει την ζωή σε χιλιάδες αμάχους και παιδιά.
🌐 Ενώ το ελληνικό κράτος και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις στηρίζουν διαχρονικά το κατοχικό κράτος του Ισραήλ, ανεξάρτητα με πόσες φορές αυτό έχει διαπράξει γενοκτονίες, πολέμους και παράνομες εξώσεις εις βάρος του λαού της Παλαιστίνης. Για άλλη μια φορά βλέπουμε την ειρωνία της ελληνικής κυβέρνησης να υποστηρίζει την σφαγή των Παλαιστίνιων, ενώ ταυτόχρονα χειροκροτεί τους ήρωες Ουκρανούς και τις ναζιστικές παραστρατιωτικές οργανώσεις.
🗣️ Η παράνομη κατοχή πρέπει να τελειώσει και ο λαός της Παλαιστίνης να ζήσει ελεύθερος και ειρηνικά στην πατρίδα του.
‼️ Καλούμε σε τοπική συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό ΣΑΒΒΑΤΟ 28/10, 12:00 στην πλ.Σουρμένων
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

πηγή : https://www.facebook.com/events/3399966586905…
πηγή : email που λάβαμε στις 24 Οκτωβρίου 11h