Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 στις 21.30

3η σπούκι Νυχτεριδοπροβολή

Μπορεί να είναι εικόνα αφίσα, συναυλία και κείμενο που λέει "οι ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ παρουσιάζουν κAkO (1) KAko ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗΤΩΥΗΡΩΩΝ 0 HEROES ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ INTHE (2) ΤΡΙΤΗ 31 31/10 21:30 Σχολή Κινηματογράφου Ικονίου 1, Σταυρούπολη 1os όροφος +χάλογουιν πάρτυ"

Οι Κινηματογραφικές Νυχτερίδες επιστρέφουν με την τρίτη τους προβολή για φέτος, αυτή τη φορά με σπούκι διάθεση.
Την Τρίτη 31/10 στις 21:30, θα παιχτεί στις αίθουσες της Σταυρούπολης "Το Κακό" και το σίκουελ του, "Το κακό: Στην εποχή των ηρώων", δύο ελληνικές ταινίες χορρορ αλλά και κωμωδίας που ελπίζουμε να σας διασκεδάσουν.

Το Κακό (Γιώργος Νούσιας, 2005, 92')
Σ' ένα εργοτάξιο κάτω από το κέντρο της Αθήνας, τρεις εργάτες ανακαλύπτουν μυστηριώδη σπηλιά και άθελά τους απελευθερώνουν αρχαία δύναμη που θα προκαλέσει μια τρομακτική επιδημία. Μέσα σε λίγες ώρες, και κυρίως εξαιτίας ενός… ποδοσφαιρικού αγώνα, οι κάτοικοι της πόλης μετατρέπονται σε αιμοδιψή ζόμπι!

Το κακό: Στην εποχή των ηρώων (Γιώργος Νούσιας, 2009, 88')
Το σίκουελ ξεκινά ακριβώς από εκεί που έμεινε το αρχικό και εξηγεί από πού προήλθε το "κακό" αρχικά. Ο Μελέτης, η Μαρίνα, η Τζένη και ο Βακιρτζής εξακολουθούν να προσπαθούν να ξεφύγουν από την ατελείωτη ορδή των νεκρών που κατέλαβε όλη την Ελλάδα. Όπως φαίνεται, δεν είναι η πρώτη φορά που "το Κακό" κυριεύει την Ελλάδα και όπως και την προηγούμενη φορά, ένας "αγγελιοφόρος από τους θεούς (Billy Zane)" έχει έρθει στη Γη για να βρει "τους ήρωες" που θα νικήσουν το Κακό και θα σώσουν τον κόσμο.

Μετά την προβολή ακολουθεί Χάλογουιν πάρτυ με ποτάρες και σνακ. Μην το χάσεις!

πηγή : email που λάβαμε στις 24 Οκτωβρίου 16h