τι; : συγκέντρωση θεματική : 16χρονη

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 στις 11.30

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη 16χρονη


[7/11 Πανελλαδική Μέρα Δράσεων για την Β.] Στήριξη της συγκέντρωσης αλληλεγγύης για τη 16χρονη Βασιλική στα Προπύλαια στις 11:30

από Συνέλευση αλληλεγγύης για τη Βασιλική

Ημέρα/Ώρα: 07/11/2023 στις 11:30

Τοποθεσία: Αθήνα / Προπύλαια

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στη 16χρονη Βασιλική που καλεί το Συντονιστικό μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων Αττικής την Τρίτη 7/11, 11:30 στα Προπύλαια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ

Το Σάββατο 28 Οκτώβρη στην πλατεία Νέου Ηρακλείου διοργανώθηκε αντιφασιστική συναυλία στο πλαίσιο των καλεσμάτων ενάντια στη φασιστική φιέστα της 10ετούς επετείου της 1ης Νοέμβρη (εκτέλεση 2 μελών της ΧΑ από τις Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις). Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ομάδα αντιφασιστ(ρι)ών πραγματοποίησε περιπολία στους δρόμους του Ν. Ηρακλείου. Στο τέλος της περιπολίας η ομάδα διασταυρώθηκε με αυτοκίνητα της ΟΠΚΕ. Οι μπάτσοι δίχως τη παραμικρή αφορμή και ενώ ήταν ξεκάθαρο πως η ομάδα δεν είχε διάθεση συμπλοκής μαζί τους, επιτέθηκαν στο σώμα διαλύοντάς το, τραυματίζοντας βαριά τη 16χρονη Βασιλική, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Καλούμε τον κόσμο και τις συλλογικότητες του αντιφασιστικού, αναρχικού και ευρύτερα ανταγωνιστικού κινήματος σε Πανελλαδική Μέρα Κινητοποιήσεων την Τρίτη 7 Νοεμβρίου.

ΠΟΡΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 7/11, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 7ΜΜ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ/Α/ΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ/Α/ΕΣ

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΗΜΕΡΑ Η Β. ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ;

Συνέλευση αλληλεγγύης για την Βασιλική

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/92476/