Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 στις 20.00

Παράσταση διαμαρτυρίας για επαναπρόσληψη συναδέλφου

Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΛΥΣΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Γ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ

Στις 30 Νοέμβρη, η εργοδοσία απέλυσε εκδικητικά και την γυναίκα του Γ. Τσουκαλά, Κατσιγιάννη Παρασκευή, εργαζόμενη και αυτή στο κατάστημα για 10 χρόνια, αφού προηγούμενος της είχε στείλει εξώδικο ότι δήθεν δεν κάνει καλά την δουλειά της.

Η απόλυση ήταν προσχεδιασμένη και έγινε μία μέρα πριν την Γενική Απεργία, όταν η εργοδοσία πληροφορήθηκε εγγράφως από την ίδια την εργαζόμενη ότι θα απεργήσει. Η συγκεκριμένη εργαζόμενη δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να φέρνει αντίσταση στα παράνομα σχέδια της εργοδοσίας μέσα στο κατάστημα, απαιτούσε να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι και να σταματήσουν οι απειλές και οι εκβιασμοί της εργοδοσίας, ενώ περίπου πριν 10 μέρες τα κατήγγηλε και στην Επιθεώρηση Εργασίας.

. Η εργοδοσία προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από όλους τους εργαζόμενους που αντιδρούν ή να τους καθυποτάξει έτσι ώστε να περάσει όλα τα σχέδιά της στο κατάστημα. Στις ειρηνικές παραστάσεις διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αλληλεγγύης έξω από το κατάστημα, έχει απαράδεκτη και επιθετική συμπεριφορά, σπρώχνοντας, βρίζοντας και απειλώντας, ενώ την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη ημέρα Πανεργατικής Απεργίας, χτύπησε και μέλη του Δ.Σ. του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και αλληλέγγυους!!! Η αστυνομία και η ασφάλεια Θες/νικης δείχνοντας τρομερό ζήλο καλύπτει την εργοδοσία και κάνει εξακριβώσεις στοιχείων πριν και μετά τις κινητοποιήσεις στους αγωνιστές της Επιτροπής Αλληλεγγύης. Αντί να συλλάβουν τους παράνομους εργοδότες και τους μπράβους τους οι οποίοι σπρώχνουν, βρίζουν και απειλούν ακόμα και μπροστά στα μάτια τους, κυνηγάνε απολυμένους και απλήρωτους εργαζόμενους και αλληλέγγυους που συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ Λ. ΠΥΡΓΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12 στις 20:00 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12 στις 20:00 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12 στις 12:00 π.μ.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12 ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ- ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

- ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ Γ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ & Β.ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

- ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΨΕΥΔΟΜΉΝΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΎΡΟΥ ΑΛΕΞΊΟΥ

- ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ - ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Επιτροπή Αλληλεγγύης στους απολυμένους συνάδελφους

goodysresistance.blogspot.com

http://goodysresistance.blogspot.com

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...