Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 στις 21.00

Προβολή Κ.Ο.Τ.Α. - Μικρά Αγγλία (2013)

Αυτή την Τρίτη η Κ.Ο.Τ.Α. επιστρέφει με ένα ταξίδι στις πιο ευαίσθητες σελίδες της ιστορίας, και μεταβαίνει στην Άνδρο του Μεσοπολέμου, ή αλλιώς Μικρά Αγγλία (2013).

Η 20χρονη Όρσα είναι παράφορα ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ. Αποφασίζει να κρατήσει τον έρωτά τους μυστικό μέχρι να γυρίσει ο Σπύρος από το επερχόμενο ταξίδι του στην θάλασσα, το οποίο θα τον χρήσει καπετάνιο. Η μικρότερη αδελφή της, Μόσχα, ονειρεύεται ένα μέλλον μακριά από την Άνδρο και τους ναυτικούς της.

Με τον πατέρα τους απών εδώ και χρόνια, η μητέρα τους αναλαμβάνει να παντρέψει τις κόρες της με γνώμονα το συμφέρον και χωρίς να λάβει υπόψη τις επιθυμίες τους. Παντρεύει την Όρσα με τον πλούσιο πλοιοκτήτη Νίκο Βατοκούζη, και αργότερα την Μόσχα με τον Σπύρο, όταν αυτός επιστρέφει στην Άνδρο ως καπετάνιος. Έτσι άθελά της, ναρκοθετεί το ίδιο της το σπιτικό, και καταδικάζει την μοίρα των δύο αδελφών.

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης
Είδος: Δράμα
Διάρκεια: 160'

Σας περιμένουμε λοιπόν για μία ακόμη κινηματογραφική εμπειρία με πολλές κρύες μπύρες, ποπ κορν, καλή διάθεση και όπως πάντα είσοδο ελεύθερη!!

Βρείτε μας: https://linktr.ee/kota.topo

Αναλυτικότερες οδηγίες για το σημείο προβολής:

Η Κ.Ο.Τ.Α. σας περιμένει κάθε Τρίτη στην αίθουσα 303 με μεγάλη ποικιλία ταινιών. Για να μας βρείτε θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της πολυτεχνικής σχολής, θα προχωρήσετε ευθεία και θα στρίψετε δεξιά για να μπείτε στο διάδρομο. Φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου θα στρίψετε αριστερά και θα ανεβείτε από τις σκάλες 2 ορόφους πάνω. Τώρα στρίψτε δεξιά και ακολουθήσε τις μουσικές προς τη μόνη ανοιχτή πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δε θέλετε να ανέβετε τα σκαλιά, θα πρέπει στο τέλος του διαδρόμου να στρίψετε δεξιά αντί για αριστερά. Αρκεί λοιπόν να μπείτε στο ασανσέρ και να ανέβετε στον 3ο όροφο. Ακολουθήστε και πάλι τις μουσικάρες και φτασατεε!

πηγή : https://fb.me/e/40l6tklrx
πηγή : email που λάβαμε στις 9 Νοεμβρίου 21h