Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 στις 20.00

Μπαρ οικονομικης ενισχυσης

Η Ομάδα Αλληλεγγύης Αστέγων γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας και διοργανώνει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης στο πάρκο Ναυαρίνου, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 8 μμ.

3 χρόνια μαγειρέματος και διανομής ζεστού φαγητού σχεδόν σε καθημερινή βάση σε άτομα που το έχουν ανάγκη σε διαφορετικά σημεία του κέντρου. Οι δράσεις μας δεν χρηματοδοτούνται από κανένα χορηγό και πραγματοποιούνται χωρίς τη συνεργασία με κρατικούς ή εθελοντικούς φορείς τους οποίους, μάλιστα, αντιλαμβανόμαστε ως υπεύθυνους για την εξαθλίωση μεγάλης μερίδας του απλού κόσμου.

Η δράση μας αποδεικνύει στην πράξη τις δυνατότητες της αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης των απλών ανθρώπων ενάντια στις λογικές ατομικισμού και κοινωνικού κανιβαλισμού που επικρατούν στην κοινωνία μας σήμερα.

Η στήριξη σας είναι σημαντική, είτε είναι υλική μέσω της στήριξης του μπαρ, είτε για να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με την ομάδα μας.
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια της ομάδας.
Στο χώρο θα υπάρχει μουσική από Dj, μπυρίτσες και πολλά ποτά. Παράλληλα θα βρείτε μπλουζάκια με καινούργια σχέδια για την οικονομική μας ενίσχυση.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Σεξιστικές, ρατσιστικές και διαφόρων τύπων εξουσιαστικές συμπεριφορές δεν θα είναι ανεκτές.

πηγή : email που λάβαμε στις 16 Νοεμβρίου 15h