Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 19.30

Παράσταση διαμαρτυρίας μέχρι την επαναπρόσληψη στα Goody`s

______goodys-GY6cME.jpg

Η εργοδοσία στα Goody's Λ. Πύργου συνεχίζει να έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους ενώ παράλληλα, εκβιάζοντάς τους με απόλυση, προσπαθεί να τους στρέψει εναντίων των απολυμένων συναδέλφων τους και των αλληλέγγυων που αγωνίζονται για την επαναπρόσληψή τους.

Προσπαθεί να τους αναγκάσει να υπογράψουν ένα κατάπτυστο έγγραφο στο οποίο να δηλώνουν ότι δεν έχουν σχέση με τον αγώνα που διεξάγεται, ότι αυτός ο αγώνας δεν είναι δικός τους, πόσο μάλλον να ξεχάσουν ότι δούλευαν με τους απολυμένους συναδέλφους τους που μάχονται για το δικαίωμα τους στην εργασία, ουσιαστικά για την επιβίωσή τους.

Η εργοδοσία συνεχίζει τους τραμπουκισμούς και την τρομοκρατία τόσο στους εργαζόμενους (έχει γεμίσει όλο το κατάστημα με κάμερες) όσο και στα μέλη του Συνδικάτου και στους αλληλέγγυους. Την Πέμπτη 15/12 πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την Επιθεώρηση Εργασίας και από μέλη του Δ.Σ. του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και Εργατικού Κέντρου Θες/νίκης. Σύσσωμη η εργοδοσία και ο μπράβος του καταστήματος δε δίστασαν να βρίσουν και να προπηλακίσουν τα μέλη της Διοίκησης μπροστά στα μάτια της Επιθεώρησης και να προσπαθήσουν να παρεμποδίσουν τον έλεγχο.

Για ακόμη μια φορά καταγγέλλουμε τις χουντικές μεθόδους εργοδοσίας και ενημερώνουμε ότι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
  • ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 19:30 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΝΑΝΤΙ Λ. ΠΥΡΓΟΥ
  • ΠΕΜΠΤΗ 29/12 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
  • ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 19:30 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΝΑΝΤΙ Λ. ΠΥΡΓΟΥ

επικοινωνία : http://goodysresistance.blogspot.com

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...