Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στις 8.00 πμ

Συγκέντρωση για την αποτροπή της αξιολόγησης σε Δημοτ. Σχολείο της περιοχής μας

Νέα συγκέντρωση για την αποτροπή της αξιολόγησης σε Δημοτ. Σχολείο της περιοχής μας, την Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2023, στις 8.00π.μ., στο 1ο Δημοτ. Σχολείο Αμπελοκήπων

Συνάδελφοι/ισσες,

Το Δ.Σ. του Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε. Θεσσαλονίκης σημειώνει την απόλυτη επιτυχία της κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε για την αποτροπή αξιολόγησης, τη Δευτέρα 11/12, στο 1ο Δ.Σ. Αμπελοκήπων, την οποία κάλεσε ο Ζ΄Σ.Ε.Π.Ε. και συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου καθώς και άλλοι εκπαιδευτικοί από τα όμορα σχολεία: Ο σύμβουλος εκπαίδευσης-επιθεωρητής δεν ήρθε ποτέ και η (για αδιευκρίνιστους λόγους παρούσα) αστυνομία σύντομα αποχώρησε.

Καθώς ο νέος επιθεωρητής Αμπελοκήπων-Μενεμένης φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμος και βιαστικός να υλοποιήσει τις εντολές του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. για ατομική αξιολόγηση των νεοδιόριστων (σε πρώτη φάση) και όλων των εκπαιδευτικών στη συνέχεια, να εφαρμόσει συνολικότερα την πολιτική της διάλυσης-ιδιωτικοποίησης της δημόσιας εκπαίδευσης.

Το Δ.Σ. του Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε. Θεσσαλονίκης καλείτους εκπαιδευτικούς του Συλλόγου μας σε νέα συγκέντρωση την Τετάρτη13 Δεκέμβρη 8.00π.μ., στο 1ο Δημοτ. Σχολείο Αμπελοκήπωνγια να αποτρέψουμε και αυτή την νέα προσπάθεια εφαρμογής της αξιολόγησης.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΠΙΣΩ!

AΜΕΣΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ !

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Ζ' Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσσαλονίκης