Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 20.30

Party οικονομικής ενίσχυσης των: Protovoulia-Psy & Athens Hearing Voices

PARTY!!!

Protovoulia-Psy & Athens Hearing Voices.

Παρασκευή, 22/12/2023 στις 8:30 ΜΜ.

Η Πρωτοβουλία για ένα Πολύμορφο Κίνημα στη Ψυχική Υγεία (https://protovouliapsy.blogspot.com/) και το Δίκτυο Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές (https://hearingvoices.gr/)

σας προσκαλούμε την Παρασκευή 22/12/24, από τις 8:30 μμ, στο PARTY μας, που θα γίνει στον συνεργατικό χώρο- καφέ μπαρ βιβλιοπωλείο, LOKOMOTIVA, Σολωμού και Μπόταση 7, στα Εξάρχεια.

Η ενίσχυση μας, όχι απαραίτητα οικονομική, αλλά με όποιο τρόπο μπορείτε και επιθυμείτε, στόχο έχει να καταφέρουμε να κρατήσουμε ζωντανό και ενεργό τον ζεστό χώρο, που διατηρούμε από το 2020 (στο κέντρο της Αθήνας, Αιθαλίδου 11), και που φιλοξενεί τις δράσεις, τις εκδηλώσεις, τις συζητήσεις, τους προβληματισμούς, την ανοικτή κριτική μας στο κατεστημένο ψυχιατρικό παράδειγμα, τις αγωνίες και τους αγώνες μας, από τα κάτω, ενάντια σε αυτά που μας πονάνε. Ένα χώρο που εξόπλισαν, «έντυσαν» και γέμισαν με όμορφες γωνιές οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας και του Δικτύου των Φωνών με μεράκι από το μετερίζι του το καθένα.

Η παρουσία σας, η συμμετοχή στις δράσεις μας και η αλληλεγγύη σας, όχι μόνον είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, και μας δίνει κίνητρο να συνεχίζουμε από κοινού, αλλά μας δίνει και χαρά!

Σας περιμένουμε...

Protovoulia-Psy & Athens Hearing Voices

πηγή : http://protovouliapsy.blogspot.com
πηγή : email που λάβαμε στις 17 Δεκεμβρίου 11h