Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στις 14.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

Το ερχόμενο Σάββατο συντονιζόμαστε με το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη. Με τους εκατοντάδες χιλιάδες που θα διαδηλώσουν στην Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και όλο τον κόσμο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΙΣΡΑΗΛ

Όλοι/ες στο συλλαλητήριο

Σάββατο 13/1, 2μμ, Πάρκο Ελευθερίας

και στην πορεία στην Πρεσβεία του Ισραήλ.

πηγή : https://el-gr.facebook.com/people/Συμμαχία-Στ…


1 2 3 4

Μαζική Γενική συνέλευση στην Φιλοσοφική!

Κοντά 300 φοιτητές και φοιτήτριες συμμετείχαν στη γενική συνέλευση!

Κατέβηκαν δυο πλαισια ένα της πανσπουδαστικης και ένα ανοιχτό ενωτικό από τα σχηματα της ΕΑΑΚ

Υπερψηφιστηκε το πλαίσιο των ΕΑΑΚ!

Και τα δυο πολιτικά πλαίσια προτειναν καταλήψεις και συμμετοχή στην πορεία αύριο!

Ο φοιτητικος σύλλογος φιλοσοφικής αποφάσισε κατάληψη μέχρι την Τρίτη και νέα γενική συνέλευση την ίδια μέρα!

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της συνέλευσης όταν η εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής παροικίας τοποθετήθηκε στην συνέλευση και πρότεινε την συμμετοχή του Συλλόγου μαζί με την Συμμαχία σταματήστε τον πόλεμο στην διαδήλωση το Σάββατο στις 2μμ στο πάρκο ελευθερίας!

Ολη η συνέλευση φώναζε Λευτεριά στην Παλαιστινη και υπερψήφισε το ψηφισμα!

Επίσης η κατάληψη φιλοσοφικής καλει με πανό σε μαζική συμμετοχή πέρα από το Σάββατο στην διαδήλωση για τα 11 χρόνια από την δολοφονία του ΣαχΖατ Λουκμαν στα Πετραλωνα!

Όλοι αύριο στο συλλαλητήριο και καλούμε σε συντονισμό όλων των φοιτητικών συλλόγων αμέσως μετά την διαδήλωση σε συντονιστικό γενικών συνελεύσεων και καταλήψεων!

πηγή : https://www.facebook.com/SEKsxoles/


1 2 3 4

Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΔΟΚΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!

Αποφασίζουμε:

•Κατάληψη της σχολής την Πέμπτη 11/1, την Παρασκευή 12/1 και τη Δευτέρα 15/1

• Συμμετοχή στην πορεία προς τη Βουλή την Πέμπτη 11/1 από κοινού με τους υπόλοιπους ΦΣ και φορείς της ακαδημαϊκής κοινότητας με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια στις 12:00. Προχωράμε σε Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων μετά την πορεία

• Διοργανώνουμε εκδήλωση με τη συμμετοχή καθηγητών, ερευνητών, διοικητικών ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

• Προχωράμε σε εκ νέου Γενική Συνέλευση την επόμενη Τετάρτη 17/01

• Το επόμενο διάστημα εντείνουμε τον αγώνα μας με κινητοποιήσεις και πορείες. Καλούμε όλη την κοινωνία, φορείς των εργαζομένων και της ακαδημαϊκής κοινότητας να πλαισιώσουν τις κινητοποιήσεις, τις πορείες και τις δράσεις μας. Κλιμακώνουμε σε περίπτωση κατάθεσης του νομοσχεδίου και κινητοποιούμαστε μαζικά την ημέρα ψήφισης

• Οργανώνουμε συντονισμό με φορείς της πανεπιστημιακής κοινότητας τις επόμενες μέρες

Παράλληλα περασαν ομόφωνα 3 ψηφίσματα μας: 1) Η πολιτική καταγγελία για την εμφάνιση φασιστών στο παδα και τον προπηλακισμό συντρόφισσας του σχήματος

2) συμμετοχή της κατάληψης στην πορεία αλληλεγγύης στη Παλαιστίνη το Σάββατο 13/01 2μ.μ. μέτρο Μέγαρο μουσικής με κατεύθυνση προς την Ισραηλινή πρεσβεία.

3) Συμμετέχουμε στην διαδήλωση για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του μετανάστη εργάτη Σαχζατ Λουκμαν από χρυσαυγιτες στα Πετράλωνα 17/01 6:30 Πλατεία Μερκούρη.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΔΟΚΕ

πηγή : https://www.facebook.com/kraxsxhmaeaaksdokepa…


1 2 3 4

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ προς την Ισραηλινή πρεσβεία
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/1 στις 14:00 στο ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (μετρό Μέγαρο Μουσικής)

Επί 3 μήνες, εκτυλίσσεται η σιωνιστική βαρβαρότητα στη Γάζα και την Δυτική Όχθη και ταυτόχρονα η απαράμιλλη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού. Επί 3 μήνες οι σιωνιστές, ανίκανοι να επιδείξουν κάποια επιτυχία στα πεδία των μαχών, σφυροκοπάνε τον άμαχο πληθυσμό και τις πολιτικές υποδομές της Γάζας. Η σιωνιστική οντότητα, διαιρεμένη και λυσσασμένη απέναντι στη σταθερότητα και την αποφασιστικότητα του παλαιστινιακού λαού να υπερασπίσει μέχρι τελευταίας ρανίδας τη γη του, αρνείται να προχωρήσει σε κατάπαυση πυρός, προσπαθώντας να βρει μια λιγότερο επώδυνη διέξοδο από την παγίδα θανάτου που της έχει στήσει η Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Γάζα. Για 100 μέρες οι σιωνιστές σφάζουν, βομβαρδίζουν, αιματοκυλούν τη Λωρίδα της Γάζας, δεχόμενοι συντριπτικά πλήγματα από τις οργανώσεις της Αντίστασης.

Τα σιωνιστικά μίντια όσο και να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις απώλειες των σιωναζιστών, δεν μπορούν να αποκρύψουν την πραγματικότητα. Οι ίδιες οι ανακοινώσεις του κατοχικού στρατού για αποχώρηση μονάδων του από το βόρειο τμήμα της Γάζας δείχνει πως όχι μόνο δεν προελαύνουν, όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να «εξουδετερώσουν τη Χαμάς» αλλά ότι αναγκάζονται να υποχωρήσουν καθώς τα φέρετρα των στρατιωτών τους αυξάνονται.

Το σιωνιστικό κράτος έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια όλης της ανθρωπότητας, έχοντας ως μοναδικό στήριγμα τις ΗΠΑ και μια χούφτα δυτικών ιμπεριαλιστικών κρατών με συγκεκριμένα συμφέροντα στη Μέση Ανατολή καθώς και τους λακέδες τους, όπως το ελληνικό κράτος. Απ' την άλλη, ο παλαιστινιακός λαός έχει στο πλευρό του τους λαούς όλου του κόσμου που βροντοφωνάζουν για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και για ελεύθερη Παλαιστίνη.

  • Να σταματήσει η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από τους σιωναζιστές!
  • Άμεσος τερματισμός των αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ!
  • Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης.
  • Η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωνισμού-ιμπεριαλισμού!
  • Άμεσος τερματισμός κάθε σχέσης, οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής, με το Ισραήλ!

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση