Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στις 14.00

Συλλογική κουζίνα & συλλογή ειδών ανάγκης για εξαθλιωμένη από το κράτος οικογένεια

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ & ΕΞΕΓΕΡΣΗ

ΟΧΙ ΥΠΟΤΑΓΗ & ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ

Όλο και στενεύει ο κλοιός γύρω από την επιβίωσή μας, ολοένα και πιο ασφυκτική αποδεικνύεται η μίζερη και επαναλαμβανόμενη μας καθημερινότητα.

Ο τρόμος για το ποσό που θα αναγράφει ο νέος λογαριασμός, το άγχος για την αύξηση των τιμών, ο κόμπος του αν από αύριο το σπίτι θα έχει βγει στο «σφυρί» ή ακόμα αν θα έχουμε νερό, ρεύμα ή θέρμανση... Και τέλος η απέραντη μας οργή για την στυγνή αυτή εμπορευματοποίηση των ζωών μας.

Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν πως η φτώχεια είναι αποτέλεσμα προσωπικών επιλογών, εμείς καταλαβαίνουμε πως κυριαρχεί μέσα από τον πόλεμο που δεχόμαστε από τους εκμεταλλευτές μας.

Ζούμε στην εποχή του φόβου, στο βασίλειο της παρακμής. Παντού γύρω μας απλώνεται μια απέραντη πλεκτάνη εξουσίας, που αρνείται όμως να πεθάνει.

Τι περιμένουμε λοιπόν, ας ορμήσουμε κατά πάνω της με όση αξιοπρέπεια μας έχει μείνει. Καιρός να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας και τους καταπιεστές στο κυνήγι.

Σε μια ελάχιστη κίνηση αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης στα απανταχού καταπιεσμένα άτομα αυτής της πόλης, την Κυριακή (21/1) 14:00 συζητάμε, μαγειρεύουμε και τρώμε μαζί στο Αναρχικό Στέκι Utopia A.D (Παλιά Νομική), συλλέγοντας τα παρακάτω είδη ανάγκης για εξαθλιωμένη από το κράτος οικογένεια:

•Εσώρουχα (Small & Medium) & Μπουφάν (2XL).

•Χειμερινές Κάλτσες & Παπούτσια (Νούμερα 28 & 38).

•Κρέας/Ψωμί/Λαχανικά/Ζάχαρη.

πηγή : https://www.facebook.com/Feministiki.Syneleus…