τι; : θεματική : από :

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 στις 9.00 πμ

Συλλογή σερβιετών για τις φυλακισμένες στη Θήβα

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ

Στις άπορες/ οικονομικά ευάλωτες κρατούμενες των φυλακών στη Θήβα δεν παρέχονται επαρκή είδη υγιεινής. Στην δίνη της καταπάτησης των θεμελιωδών δικαιωμάτων αυτήν την φορά με την διάλυση των σπουδών μας και της δημόσιας δωρεάν παιδείας δεν πρέπει να ξεχνάμε προβλήματα που έχει δημιουργήσει η ακρίβεια και ο πληθωρισμός στην κοινωνία και ιδιαίτερα στα χαμηλόμισθα κοινωνικά στρώματα, με τις τιμές στα προϊόντα ζωτικής σημασίας και καθημερινών αναγκών να αυξάνονται συνεχώς.

Όλη αυτή η κατάσταση έρχεται να επιβαρύνει για ακόμη μια φορά τις γυναίκες καθώς τα είδη προσωπικής τους υγιεινής, όπως είναι οι σερβιέτες και τα ταμπόν να είναι πλέον πανάκριβα. Για ακόμη μια φορά λοιπόν, εφόσον το κράτος δεν είναι επάξιο να σταθεί στις ανάγκες της κοινωνίας και συγκεκριμένα των γυναικών, εμείς οι ίδιοι καλούμαστε να προσφέρουμε βοήθεια. Στις γυναικείες φυλακές της Θήβας σημειώνεται σημαντική έλλειψη από τα είδη αυτά και σας καλούμε ολα οσα μπορείτε να προσφέρετε.

Τετάρτη και Πέμπτη 9:00-21:00 στα πλαίσια κατάληψης της κτηνιατρικής σχολής Απθ στο αμφιθέατρο Χριστοδούλου. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Καμία ευάλωτη- Καμία μόνη!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΚΑΤΆΛΗΨΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΉΣ

πηγή : email που λάβαμε στις 31 Ιανουαρίου 09h