τι; : συζήτηση θεματική : από :

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στις 19.00

Ομιλία-συζήτηση: Η αυταπάτη της πράσινης ανάπτυξης & το πρόταγμα της αποανάπτυξης

🌿Αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 19.00 θα έχουμε την χαρά να είναι κοντά μας ο αγαπημένος Γιάννης Μπίλλας για μία ομιλία - συζήτηση με θέμα:

--Η αυταπάτη της πράσινης ανάπτυξης & το πρόταγμα της αποανάπτυξης --

Προσκαλούμε όλες και όλους εσάς σε μία βραδιά γνώσης και διαλόγου που θα μας ενώσει, θα μας ζυμώσει και θα μας εμπνεύσει να κάνουμε πράξη όσα θέλουμε να δούμε να αλλάζουν στη ζωή μας, στη γειτονιά μας, στην κοινότητα μας, στον κόσμο.

Σε όσα δεν γνωρίζουν τον όρο αποανάπτυξη, θα πούμε...ευκαιρία να ακούσετε και να μάθετε τι είναι! Ειδικά εάν βλέπετε τον εαυτό σας ως φορέα-μέλισσα Κοινωνικής Αλλαγής & Συλλογικής Ευημερίας!

✨Ο Γιάννης Μπίλλας είναι εκπαιδευτικός και βιοκαλλιεργητής που ζει στα Τρίκαλα. Έχει γράψει μαζί με τον πρόσφατα απελθώντα Γιώργο Κολέμπα τα βιβλία:

"Ο ανθρωπολογικός τύπος της αποανάπτυξης- τοπικοποίησης" και "Για την Κοινότητα των Κοινοτήτων" που κυκλοφορούν από τις "Εκδόσεις των Συναδέλφων".

Έχει οργανώσει δεκάδες ομιλίες και περιοδείες σε πόλεις και χωριά ενώ συμμετέχει στην Συνέλευση κινημάτων και συλλογικοτήτων για την αποανάπτυξη και την άμεση δημοκρατία.

πηγή : email που λάβαμε στις 31 Ιανουαρίου 11h