Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 στις 20.00

[Ακυρώνεται]Προβολή ταινίας: Full Time (2021)

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα η Κ.Ο.Τ.Α. επιστρέφει για να στηρίξει την κατάληψη του συλλόγου Τοπογράφων και να κρατήσει συντροφιά σε όλα τα άτομα που έχουν κάνει το Α.Π.Θ. σπίτι τους τις τελευταίες εβδομάδες. Θα δούμε λοιπόν παρέα το Full Time, μια γαλλική ταινία του 2021.


Τι να περιμένετε:

Η ταινία ακολουθεί την ταραχώδη ζωή της Julie, μιας εργαζόμενης μητέρας δύο παιδιών. Μια απρόσμενη συνθήκη οδηγεί στην απόλυσή της και έκτοτε, σε μια προσπάθεια να βιοποριστεί, βρίσκει δουλειά ως καμαριέρα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Παρισιού. Η καθημερινότητά της ξεκινάει να κατακλύζεται από ένα συνεχές άγχος να τα προλάβει όλα. Αν και βάζει τα δυνατά της, μοιάζει να μην είναι τίποτα ποτέ αρκετό για να ικανοποιήσει τους γύρω της. Όταν τελικά θα της παρουσιαστεί μια πρόταση για τη δουλειά των ονείρων της, θα χρειαστεί να παλέψει ενάντια στο χρόνο για να διατηρήσει την εύθραυστη ισορροπία όλων των πτυχών της ζωής της.


Διάρκεια: 87'
Σκηνοθεσία: Eric Gravel
Είδη: Δράμα, Κοινωνική

Σας περιμένουμε λοιπόν για μία ακόμη κινηματογραφική εμπειρία με πολλές κρύες μπύρες, ποπ κορν, καλή διάθεση και όπως πάντα είσοδο ελεύθερη!!

Βρείτε μας: https://linktr.ee/kota.topo

Αναλυτικότερες οδηγίες για το σημείο προβολής:

Η Κ.Ο.Τ.Α. σας περιμένει στην αίθουσα 303 με μεγάλη ποικιλία ταινιών. Για να μας βρείτε θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της πολυτεχνικής σχολής, θα προχωρήσετε ευθεία και θα στρίψετε δεξιά για να μπείτε στο διάδρομο. Φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου θα στρίψετε αριστερά και θα ανεβείτε από τις σκάλες 2 ορόφους πάνω. Τώρα στρίψτε δεξιά και ακολουθήσε τις μουσικές προς τη μόνη ανοιχτή πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δε θέλετε να ανέβετε τα σκαλιά, θα πρέπει στο τέλος του διαδρόμου να στρίψετε δεξιά αντί για αριστερά. Αρκεί λοιπόν να μπείτε στο ασανσέρ και να ανέβετε στον 3ο όροφο. Ακολουθήστε και πάλι τις μουσικάρες και φτασατεε!

πηγή : https://fb.me/e/4fNNPzeAd