Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 στις 12.00

Συλλογικό διάβασμα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ

Σε καιρούς αποξένωσης και ακραίου ατομικισμού, σε καιρούς που το αδηφάγο σύστημα διεμβολίζει όλες μας τις σχέσεις, που οι από τα κάτω πρέπει πάσει θυσία να δεχτούν μια ζωή μιζέριας, παντός τύπου κατανάλωσης και χυδαίας μισθωτής σκλαβιάς, εμείς επιλέγουμε την αντίσταση.

Αντιστεκόμαστε σε ό, τι μας καταπιέζει, σε ό, τι μας υποτιμά και μας εξουσιάζει και στεκόμαστε απέναντι στον καθημερινή καπιταλιστική βία.

Επιλέγουμε τόσο συλλογικά όσο και ατομικά το δρόμο του αγώνα. Σε αυτό το πλαίσιο, της συλλογικοποίησης των αρνήσεων, κρατάμε τις σχέσεις μας ζωντανές ανοίγοντας καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 12:00 μμ μέχρι τις 18:00 μμ. το αυτόνομο στέκι, προκειμένου να διαβάσουμε μαζί, απαλύνοντας έτσι την κατά τα άλλα πιεστική και ανταγωνιστική διαδικασία των εξετάσεων που μας θέλουν πειθήνια, να διαβάζουμε στείρα και νεκρή πληροφορία, χωρίς ίχνος δημιουργικότητας και φαντασίας. Να διαβάζουμε για να "εξελιχθούμε" σε καλές μελλοντικές εργάτριες του καπιταλισμού.

Ας είμαστε τουλάχιστον μαζί, ας μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές που το καθένα βιώνει μόνο του δυσφορικά, μελετώντας παράλληλα και άλλα πλάνα, πιο ενδιαφέροντα, πιο ζωηρά, πιο ρηξιακά!

Δευτέρα με Παρασκευή λοιπόν, από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα, διαβασματάκι, καφεδάκι και στα διαλείμματα κουβέντα για το πώς θα ρίξουμε τον υπάρχον.

πηγή : https://mpineio.vrahokipos.net/afises/2024/01…