τι; : κουζίνα θεματική : από :

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 18.00

Πίτα μπαρ αλληλεγγύης για τη Θεσσαλία

Την Κυριακή 18/02 από τις 18:00 και μετά, τα κάρβουνα θα είναι ζεστά, οι πιτούλες θα περιμένουν άξια χεράκια να τις τυλίξουν. Και αν κάποιος δεν το χει ας τυλίξουμε το ένα για το άλλο.
Το Συντονιστικό Αλληλεγγύης στη Θεσσαλία είναι ανοιχτή συνέλευση που πραγματοποιείται κάθε 1η και 3η Τετάρτη του μήνα στον φιλόξενο χώρο του Α.Κοι.Χ.Ι. Συλλέγουμε αναγκαία είδη που μεταφέρουμε οι ίδιες σε αντίστοιχα (αυτοοργανωμένα) εγχειρήματα σε Καρδίτσα και Φαρκαδόνα. Οι εκδηλώσεις που κάνουμε έχουν ως στόχο να ξαναβρεθούμε και με κόσμο εκτός της συνέλευσης, να συζητήσουμε, να συν - τραφούμε, να διασκεδάσουμε αλλά και την οικονομική ενίσχυση της συνέλευσης τόσο για απευθείας αγορά αγαθών όσο και για τα μεταφορικά εξοδα.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές κατεβασιές, από τα αρχικά καθαρίσματα σπιτιών και μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης, όπως το νερό, μέχρι πριν λίγες ημέρες που μαγειρέψαμε παρέα με την συλλογική κουζίνα Φαρκαδόνας και μεταφέραμε στρώματα και κουβέρτες.

Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά.
Οι κουζίνες μας πάντα έχουν και vegeterian και vegan φαγητό.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Υ.Γ. Την ίδια ώρα και ημέρα μπορείτε να φέρετε και είδη που θα μεταφέρουμε στο επόμενο κατέβασμα. Αναγράφονται στην αφίσα.

πηγή : email που λάβαμε στις 12 Φεβρουαρίου 11h