τι; : προβολή θεματική : από :

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21.09

Rock Προβολές: Ο Δράκουλας των Εξαρχείων(1983) + After Bar

Οι κινηματογραφικές ομάδες Cult και ΚΟΚ επανενώνονται για ένα μεγάλο αφιέρωμα στη ροκ σκηνή των Εξαρχείων με θρυλικές προβολές και άφτερ μπαρ!! Ελάτε να κουνηθούμε σε ροκ ρυθμούς και να ταξιδέψουμε σε αυτή τη μοναδική γειτονιά της Αθήνας και την πλούσια καλλιτεχνική της παράδοση, παρέα με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, τον Τζίμη Πανούση και τον Νικόλα Άσιμο!

Τρίτη(20/2):

Ο Ασυμβίβαστος(1979), dir. Ανδρέας Θωμόπουλος

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Παύλου Σιδηρόπουλου, με αυτοβιογραφικά στοιχεία και μοναδικές ερμηνείες σε τραγούδια που άφησαν εποχή. Ο Παύλος, ένας νέος γεμάτος όνειρα, αμφισβητεί το κατεστημένο και αποφασίζει να παρατήσει τη ιατρική σχολή και να γίνει μουσικός του δρόμου. Συναντάει τον Απόστολο Φλου και η περιπλάνηση του ξεκινά.

Ακολουθεί ροκ μπαρ με tribute στον Παύλο Σιδηρόπουλο

CULT & K.O.K | Ώρα: 21.09 | Αμφιθέατρο 3 ΠΑ.ΜΑΚ.

Τετάρτη (21/2):

Ο Δράκουλας των Εξαρχείων(1983), dir. Νίκος Ζερβός

Μια ανατρεπτική πολιτική-καλλιτεχνική σάτιρα του 1983 και, την ίδια στιγμή, μια παρωδία τρόμου. Ο ορθοπεδικός Βίκτωρ Παπαδόπουλος, κάτι ανάμεσα σε Φρανκενστάιν και κόμη Δράκουλα, κατοικεί στα Εξάρχεια και προσπαθεί να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Η πρόθεσή του να ιδρύσει ένα ροκ συγκρότημα, το οποίο θα αποτελείται από συναρθρωμένα μέλη σημαντικών πεθαμένων μουσικών, αποφέρει ένα ιδιότυπο σύνολο με έντονα στοιχεία ελληνικής λαϊκής μουσικής. Ωστόσο, οι νεκροί ενός νεκροταφείου επαναστατούν και αποφασίζουν να διοργανώσουν μια μεγάλη, δημόσια συναυλία. Μουσική από τις «Μουσικές Ταξιαρχίες» και τον Τζίμη Πανούση σε ρόλο αρχηγού της μπάντας.

Η ταινία ψηφιοποιήθηκε σε ανάλυση High-Definition σε ασπρόμαυρη βερσιόν μετά από επιθυμία του ίδιου του σκηνοθέτη Νίκου Ζερβού, ο οποίος ήθελε εξαρχής να γυριστεί σε αυτήν τη μορφή.

Ακολουθεί ροκ μπαρ με tribute στον Τζίμη Πανούση

CULT & K.O.K | Ώρα: 21.09 | Αμφιθέατρο Χριστοδούλου Κτηνιατρική

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Φεβρουαρίου 10h