τι; : συζήτηση θεματική : από :

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 16.00

Aνοιχτή συζήτηση της Επιτροπής Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη Πολυγώνου

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήσαμε συζήτηση της επιτροπής μας με θέμα την απεργία και λάβαμε αγωνιστική απόφαση συμμετοχής στην κινητοποίηση απέναντι στα γραφεία της Do Value το Σάββατο 2 Μαρτίου στη 13:00 στον ΗΣΑΠ Καλλιθέας.

Όλοι και όλες βιώνουμε καθημερινά την επίθεση του συστήματος και της κυβέρνησης που θέτουν τα κέρδη του κεφαλαίου πάνω από τις ζωές μας.

Οι αυξημένοι λογαριασμοί ρεύματος,τα σπίτια μας που συνεχίζουν να ληστεύονται από τους τραπεζίτες και τα κοράκια, η ακρίβεια και η φτωχοποίηση γίνονται καθημερινότητα.

Εμείς λέμε πως απέναντι σε όλα αυτά μπορούμε να θέσουμε φραγμό, οργανωμένοι τόσο μέσα στα Σωματεία, τα Συνδικάτα, τους μαθητικούς και τους φοιτητικούς συλλόγους μας, αλλά και στην γειτονιά που ζούμε, εργαζόμαστε και περνάμε μεγάλο χρόνο της ημέρας μας.

Πάνω σε αυτή την κατάσταση, καλούμε κάθε κάτοικο, εργαζόμενο, νέο και νέα της περιοχής, να πλαισιώσει την Επιτροπή Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη-Πολυγώνου, να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας μέσα στην γειτονιά.

Την Κυριακή 10 Μάρτη στις 16:00 στην πλατεία του Γκύζη σας προσκαλούμε σε συζήτηση με σκοπό την λήψη αγωνιστικών πρωτοβουλίων και δράσεων στη γειτονιά μας, για να συγκροτηθούμε και αντισταθούμε απέναντι στην σύγχρονη βαρβαρότητα !

Email επικοινωνίας: epitexropi.gkyexzi@protoexnmail.coexm

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6949655301, 6948375546

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

Η ΤΑΞΙΚΗ-ΛΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Επιτροπή Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη - Πολυγώνου

πηγή : email που λάβαμε στις 29 Φεβρουαρίου 16h