τι; : συναυλία θεματική : από :

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στις 20.00

DARKØPUNK live | Dark TECHNO after party Αλληλεγγύης

DARKØPUNK live | Dark TECHNO after party

οικονομικής ενίσχυσης

για τα δικαστικά έξοδα συντρόφισσας,

την Παρασκευή 29 Μάρτη στη Νομική Σχολή

Το live θα ξεκινήσει ακριβώς στις 21.30

Τσιμέντο

Anima Triste

Grey Gallows feat. Cleopatra Kaido

XVIV

Dramachine

dj hirohito

dj N1KT0 // dj Meddus

dj Differ

dj Cain

Ενόψει του δικαστηρίου της συντρόφισσας, πραγματοποιούμε live-party στη Νομική σχολή, την Παρασκευή 29 Μάρτη στις 20.00, για την οικονομική κι ηθική στήριξή της.

Η Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών στήριξε την υπεράσπιση της μακράς απεργίας πείνας του αναρχικού Alfredo Cospito, με μια σειρά δράσεων αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο του διεθνούς κάλεσματος από το Τορίνο, το Σάββατο 4 Μάρτη του 2023, καλέσαμε σε μικροφωνική-συγκέντρωση αλληλεγγύης με τον αναρχικό απεργό πείνας Alfredo Cospito, ενάντια στο καθεστώς απομόνωσης 41-bis, ενάντια στην εξόντωση της αιχμαλωσίας, στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου. Η συγκέντρωση εξελίχθηκε σε μικρή πορεία στους γύρω δρόμους.

Μετά το τέλος της πορείας, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στον κόσμο που βρισκόταν στη Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη της συντρόφισσας -με τα γνωστά χαρακτηριστικά της έμφυλης καταστολής προς τις θηλυκότητες από την πλευρά των ένστολων σκουπιδιών εντός (κι εκτός) του αστυνομικού μεγάρου.

Πρόκειται για συγκεκριμένη μεθοδολογία που πρόσκειται στους μηχανισμούς καταστολής, με σκοπό τον εκφοβισμό των αγωνιζόμενων. Τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις από την Ελληνική Αστυνομία δηλώνουν την ευαλωτότητα και την ανασφάλειά της και στον εσωτερικό της σχεδιασμό, απόρροια της κοινωνικής όξυνσης σε τοπικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ο δικός μας σχεδιασμός, η οργάνωση κι η επιθυμία για εξέγερση, είναι η κυτταρική δομή που ρίχνει λάδι στη φωτιά. Με όπλο την αλληλεγγύη, δημιουργούμε τις κοινότητες του παρόντος και τις ελεύθερες μαχητικές σχέσεις, προκειμένου να αυτοκαθορίζουμε τις ζωές μας στο εδώ και στο τώρα.

Μετά την ακρόαση για το καθεστώς εξόντωσης 41-bis που εφαρμόστηκε στον Alfredo Cospito στις 19 Μάρτη, στις 24 Μάη εκδικάζεται η έφεση των ποινών του Alfredo Cospito και της Anna Beniamino, που έχουν καταδικαστεί σε 23 χρόνια φυλάκισης και σε 17 χρόνια και 9 μήνες αντίστοιχα.

Σημ.: παράλληλα με το μπαρ οικονομικής ενίσχυσης, τα έσοδα από το merch (βινύλια, cd, t-shirts) των μπαντών θα διατεθούν για την κάλυψη μέρους των δικαστικών εξόδων της συντρόφισσας.

Δεν είναι ανεκτές εξουσιαστικές, ρατσιστικές, κακοποιητικές, σεξιστικές, παραβιαστικές συμπεριφορές.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Ανοιχτή Συνέλευση ναρχικών

anoiexxti_syneexleusi_anexarhikwn@exriseup.nexet

πηγή : email που λάβαμε στις 5 Μαρτίου 16h