τι; : συνέλευση θεματική : από :

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στις 20.30

(ώρα/μέρος) Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Λαμίας για Ν.Μαζιώτη

EKTAKTO|Aλλαγή τόπου κ' ώρας: Ανοιχτό κάλεσμα σήμερα 20:30 στην Πλατεία Πρωτομαγιάς για τη συνδιοργάνωση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Λαμίας για το σύντροφο Νίκο Μαζιώτη

Ως Συνέλευση Αλληλεγγύης στα καταδικασμένα μέλη του Ε.Α. Π.Ρούπα κ΄ Ν. Μαζιώτη καλούμε συλλογικότητες και ατομικότητες από την Αθήνα στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/03 αυστηρά στις 20:30 για την συνδιοργάνωση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον Νίκο Μαζιώτη στα δικαστήρια της Λαμίας.


Ανοιχτό κάλεσμα|14/03, 18:00 ΑΣΟΕΕ για τη συνδιοργάνωση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Λαμίας για το Ν.Μαζιώτη

Ως Συνέλευση Αλληλεγγύης στα καταδικασμένα μέλη του Ε.Α. Π.Ρούπα κ΄ Ν. Μαζιώτη καλούμε συλλογικότητες και ατομικότητες από την Αθήνα στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/03 στις 18:00 στην ΑΣΟΕΕ, για την συνδιοργάνωση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον Νίκο Μαζιώτη στα δικαστήρια της Λαμίας.

Ο σύντροφoς τις επόμενες μέρες θα κάνει νέο αίτημα για την υφ' όρον απελευθέρωσή του και η συγκέντρωση αυτή γίνεται υποστηρικτικά σε αυτή την κίνηση. Σκοπός μας είναι και η συλλογική μετάβασή μας από την Αθήνα στα δικαστήρια της Λαμίας. Θα συζητηθούν & θα συναποφασιστούν επίσης και άλλες κινήσεις αλληλεγγύης ενόψει της αίτησης αποφυλάκισης του συντρόφου.

ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τα καταδικασμένα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Π. Ρούπα και Ν. Μαζιώτη

mail επικοινωνίας: synaexllil-rouexpamaziotexis@espivex.net

πηγή : email που λάβαμε στις 9 Μαρτίου 02h