Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 στις 19.00

Κάλεσμα συμμετοχής σε αυτοοργανωμένη έκθεση φωτογραφίας

Τα αφεντικά δυνάστες σχεδίασαν και επέβαλαν την οικονομική κρίση. Σκοπός τους είναι να εξαναγκάσουν την εργατική τάξη να επιβιώσει κάτω υπό συνθήκες ενός νέου εργασιακού μεσαίωνα με απειλές και απολύσεις, ψηφίζοντας απάνθρωπους νόμους.

Δεν χρωστάμε σαν εργαζόμενοι/ες τίποτα σε κανέναν παρα μόνο στους εαυτούς μας, ώστε να ακούσουμε αυτά που η ταξική μας συνήδειση μας προστάζει. Δεν πρέπει να υποκύψουμε στους εκβιασμούς τους αλλά να στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε μάχη ενάντια στο κεφάλαιο, στα συνδικάτα και τους εργατοπατέρες που προσπαθούν να χειραγωγήσουν το εργατικό κίνημα. Η μόνη διέξοδος είναι η ανατροπή ενός συστήματος στου οποίου ο δίκός μας ιδρώτας γεμίζει τσέπες άλλων και μας οδήγεί με σίγουρα βήματα πρός την εξαθλίωση.

Έχοντας λοιπόν υπόψη όλα τα παραπάνω, κάνουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα για μία αυτο- οργανωμένη έκθεση φωτογραφίας με θέμα την εργασία. Η έκθεση αυτή δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα ούτε αποσκοπεί στην προσωπική προβολή καθώς δε θα καλυφθεί από τα Μ.Μ.Ε (η στάση μας εξάλλου είναι εχθρική) και τέλος δεν συνεργάζεται και δεν πρόκειται συνεργαστεί με κανένα κομματικό ή πολιτικό φορέα. Όποιος λοιπόν έχει τη διάθεση, έμπνευση ή τέλοσπάντων το κουράγιο και την δημιουργικότητα να στηρίξει το εν λόγω εγχείρημα με το φωτογραφικό του υλικό ή με μία πρόταση για παράλληλη δράση είναι ευπρόσδεκτος και η παρουσία του είναι απαραίτητη.

Α.ΤΕΧΝΗ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00 ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

πηγή : http://atexnipatras.squat.gr/2012/01/16/%ce%b...