τι; : προβολή θεματική : από :

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 στις 21.00

Προβολή ταινίας: "Sin City" (2005)

Αυτή την Τρίτη η Κ.Ο.Τ.Α. προετοιμάζεται για μια βουτιά στην αιματηρή Sin City.

Μια σειρά απο μικρότερες ιστορίες ακολουθούν τους (υπερβολικά αρρενωπούς) πρωταγωνιστές μας καθώς, μέσα απο τις προσωπικές τους (υπερβολικά αρρενωπές) αποστολές, αναζητούν δικαιοσύνη σε μια πόλη βυθισμένη στη διαφθορά, τη βια και το έγκλημα.
Ο John Hartigan (Bruce Willis), εξηντάρης αστυνομικός συνεχώς στα όρια του καρδιακού, καταδιώκει έναν αδίστακτο ώστε να μην φτάσει στο τέταρτο θύμα του, την εντεκάχρονη Nancy.
Ο Marv (Mickey Rourke), πρώην κατάδικος που βασανίζεται απο παραισθήσεις, ορκίζεται να εκδικηθεί τον δολοφόνο της ερωμένης του, Goldie (Jaimie King), για της οποίας τον φόνο κατηγορείται ο ίδιος. Μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, Wendy, ξεκινούν τη δολοφονική τους αναζήτηση.
Μετά τον φόνο ενός μυστικού αστυνομικού που κακοποιούσε τη σύντροφό του, ο Dwight McCarthy (Clive Owen), εγκληματίας και προστάτης της Old Town, προσπαθεί να αποτρέψει ανοιχτό πόλεμο μεταξύ της αστυνομίας και της συμμορίας εκδιδόμενων γυναικών που ελέγχουν την περιοχή.

Βγαλμένο κατευθείαν απο τις σελίδες κόμικ του Frank Miller, το Sin City είναι μια ταινία με πρωταγωνιστές που απομακρύνονται απο εκρήξεις χωρίς να τις κοιτάνε, που καπνίζουν στωικά με σφιγμένο φρύδι και οδηγούν κάμπριο αμάξι στη βροχή.

Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez, Frank Miller, Quentin Tarantino (γκεστ-σταρ)
Είδος: Εγκλήματος, Δράσης
Διάρκεια: 124'

πηγή : email που λάβαμε στις 13 Μαρτίου 17h