τι; : πορεία θεματική : 12χρονη από :

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στις 19.00

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

[Αθήνα] Πορεία αλληλεγγύης με τη 12χρονη από τον Κολωνό, τη μητέρα της & τα αδέρφια της

Κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε αλληλεγγύη με τη 12χρονη, τη μητέρα της & τα αδέρφια της

Κάλεσμα σε συγκεντρώσεις - πορείες ενάντια στην εισαγγελική πρόταση αθώωσης του παιδοβιαστή Ηλ. Μίχου για τις κατηγορίες της μαστροπείας και του βιασμού και ενοχής της μητέρας της 12χρονης για μαστροπεία

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ, ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ & ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ

Κράτος, ΜΜΕ, Δικαστική Αρχή - Όλοι μαζί ξεπλένουν τον κάθε (παιδο)βιαστή

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ

Αθήνα: Προπύλαια, 19.00 | Θεσσαλονίκη: Καμάρα, 18.00

Η έμφυλη βία είναι θεσμική - Trafficking, στρατόπεδα, (παιδο)βιασμοί

Ομάδα ενάντια στην πατριαρχία | Αναρχική Πολιτική Οργάνωση


1 2 3 4 5 6

Μετά την ζοφερή πρόταση της εισαγγελέως Μαρίας - Ελένης Νικολού, που επιρρίπτει ευθύνες ακόμα και στη 12χρονη επιζώσα, καθώς και τη μητέρα της, και όχι στον βιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο, καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία αύριο

Πέμπτη 14 Μαρτίου,

Στις 7μμ

Προπύλαια

Αθήνα

Καλούμε και όλες τις συλλογικότητες και αλληλέγγυα άτομα σε όλη την Ελλάδα, να διαδηλώσουν μαζί μας στις πόλεις τους!

Καμία αθώωση - καμία συγκάλυψη στα κυκλώματα τραφικινγκ και παιδοβιαστών και τους ηθικούς αυτουργούς τους!

Αλληλεγγύη στη 12χρονη και την οικογένειά της!

Έξω η μάνα από τη φυλακή!

Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη

πηγή : https://www.facebook.com/allileggyisti12hroni…


1 2 3 4 5 6

Μόνη δικαιοσύνη η Ταξική-Φεμινιστική! Να τσακίσουμε το τράφικινγκ, τους (παιδο)βιαστές & το σύστημα που τους γεννά [Πορεία 14.3]

από Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

post image

Μόνη δικαιοσύνη η Ταξική - Φεμινιστική ! Να τσακίσουμε το τράφικινγκ, τους (παιδο)βιαστές και το σύστημα που τους γεννά

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ 12 ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ, Προπύλαια, Πέμπτη 14/3 19:00

Καθώς η δίκη για την υπόθεση τράφικινγκ και παιδοβιασμού στον Κολωνό οδεύει προς το τέλος της, σε εντεταλμένη υπηρεσία κυβέρνησης, κράτους κ παρακράτους, η εισαγγελέας της υπόθεσης, Μαρία-Ελένη Νικολού πρότεινε την Τετάρτη 13/3 την αθώωση του Μίχου για τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας, κ την ενοχή του μόνο για τις πράξεις της κατοχής πορνογραφικού υλικού και της "διευκόλυνσης" της ανήλικης ώστε να εκδίδεται. Ενώ η εισαγγελέας ξέπλυνε εντελώς τον Μίχο, απέδωσε εξ ολοκλήρου την ενοχή για διακεκριμένη μαστροπεία στην προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης, η οποία ήταν και εκείνη που εξ αρχής κατάγγειλε στις αρχές το γεγονός.

Ενδεικτικό του ρόλου της δικαστικής μαφίας, ως υπερασπίστριας των συμφερόντων της Τάξης που υπηρετεί -εκείνης δηλαδή των καπιταλιστών, των εξουσιαστών, των μαστροπών και των βιαστών- είναι το γεγονός ότι η ίδια εισαγγελέας ανηλίκων είχε εισηγηθεί την αφαίρεση της επιμέλειας του παιδιού τους για τα φυλακισμένα μέλη του Ε.Α. Ρούπα και Μαζιώτη και την απόρριψη να δοθεί η επιμέλεια σε συγγενείς τους.

Είναι πασιφανές πως η διαπλοκή κυβέρνησης -αστυνομίας -δικαστικών αρχών- εκκλησίας, στο κύκλωμα τράφικινγκ-μαφίας του Κολωνού, (όπως κ της Ηλιούπολης) είναι τέτοια, που δεν επιτρέπει να τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα από πλευράς αστικής δικαιοσύνης, με την τελευταία να φτάνει να ενοχοποιεί απροκάλυπτα ένα παιδί και να ξεπλένει τον βιαστή και μαστροπό Μίχο, υιοθετώντας το χυδαίο αφήγημα του τελευταίου πως ήταν "ερωτευμένος" μαζί της.

Ωστόσο η εισαγγελική πρόταση δεν έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία, όσο απροκάλυπτη και αν είναι, αλλά αποτελεί το ως τώρα αποκορύφωμα μιας ολόκληρης διαδικασίας συγκάλυψης και εκφοβισμού που έχει στηθεί όλο αυτό το διάστημα από κράτος και παρακράτος, με στόχο να κλείσει το στόμα της ανήλικης -και κατ΄ επέκταση κάθε άλλης επιζώσας- ώστε να μην ξεσκεπαστεί το κύκλωμα τράφικινγκ και οι υψηλά ιστάμενοι μετέχοντες σε αυτό. Μια διαδικασία που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση, με επιθέσεις στο σπίτι της 12χρονης ύστερα από τη δημοσίευση των στοιχείων της από την υφυπουργό Δ. Μιχαηλίδου, με ατελείωτες τραυματικές ανακρίσεις στη ΓΑΔΑ, τραμπουκισμούς από μπάτσους, παρενοχλήσεις δημοσιογράφων στην οικογένεια και κανιβαλιστικά «ρεπορτάζ».

Η διαδικασία αυτή συνεχίστηκε και πίσω από τις κλειστές πόρτες της δίκης. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως οι δικαστικές αρχές εξόφθαλμα δεν ασχολήθηκαν με τον οίκο ανοχής της οδού Κασσάνδρας, όπου αποδεδειγμένα ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη, υπεύθυνη για τον οποίο είναι η λεγόμενη «Μαρίνα», πρόσωπο-κλειδί της μαφίας, που συνδέεται τόσο με την υπόθεση της Ηλιούπολης, αλλά και με την υπόθεση μαστροπείας δεκάδων Κολομβιανών γυναικών, εκδιδόμενων στους οίκους ανοχής της.

Όλα τα παραπάνω είναι αποκαλυπτικά της ίδιας της φύσης του τράφικινγκ, ως της πλέον χαρακτηριστικής έκφρασης της βίας που ασκεί καθημερινά ο καπιταλισμός, απέναντι σε φτωχές γυναίκες, ανήλικες και μη, στη βάση των ιδεολογικών επιταγών της πατριαρχίας: της πρόσληψης δηλαδή του γυναικείου σώματος ως πεδίου άσκησης βίας, εξουσίας και κερδοφορίας. Η διαπλοκή κράτους, μαφίας, «νόμιμου» και «παράνομου» κεφαλαίου είναι εκείνη που βάζει τη σφραγίδα της και που εγγυάται την απρόσκοπτη δράση των κυκλωμάτων σωματεμπορίας, τόσο διεθνώς, όσο και εγχώρια. Και όσο η κρίση του συστήματος βαθαίνει, όσο το κεφάλαιο θα αποζητά τρόπους να επιβιώσει εις βάρος της Τάξης μας, όσο η πατριαρχία και η έμφυλη βία αποτελούν καθημερινό καθεστώς, τόσο η βία του τράφικινγκ θα γενικεύεται.

Ο αγώνας για το τσάκισμα του τράφικινγκ είναι αγώνας ταξικός και αντιπατριαρχικός και ως τέτοιο οφείλουμε να τον δώσουμε. Με αφορμή την επερχόμενη ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη του Κολωνού, ο κόσμος του αγώνα και της αλληλεγγύης, όλες και όλοι εμείς, γνωρίζοντας καλά το ρόλο της αστικής δικαιοσύνης και της δικαστικής μαφίας, ως εγγυητή της έμφυλης βίας και του τράφικινγκ, να ορθώσουμε ασπίδα προστασίας στη 12χρονη, απέναντι στα κυκλώματα σωματεμπορίας, τους παιδοβιαστές, απέναντι στο κράτος και το παρακράτος. Αναδεικνύοντας την ουσία, τις προεκτάσεις και τα επίδικα αυτής της υπόθεσης, ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΆΦΙΚΙΝΓΚ, ΤΟΥΣ (ΠΑΙΔΟ)ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑ Κ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ.


1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση-πορεία 14/3 στα προπύλαια στις 19.00 για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Υπόθεση Κολωνού: Η εισαγγελέας της έδρας, Μαρία - Ελένη Νικολού, πρότεινε σήμερα στην αγόρευσή της:

Για τον βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο:

Ένοχος διακεκριμένης κατάχρησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπα που του το είχαν εμπιστευθεί

Ένοχος οπλοκατοχής για δύο όπλα

Ένοχος κατοχής πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία

Αθώος βιασμού λόγω αμφιβολιών

Αθώος μαστροπείας σε οίκους ανοχής

Αθώος μαστροπείας μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων

Αθώος για την εμπορία ανθρώπων

Ένοχος διευκόλυνσης ανήλικης να εκδίδεται πράξη που ξεκίνησε μόνη της από τις αρψές του 2022 για να πηγαίνει χρήματα στη μητέρα της χωρίς ανταλλάγματα

Για τον κατηγορούμενο Εμμανουήλ Χριστοφόρου:

Ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκόπο το κέρδος

Ένοχος διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκου κάτω των 12 ετών

Απαλλαγή για τις συνευρέσεις γιατί δεν προέκυψε ότι συναντήθηκαν

Για τους λοιπούς κατηγορούμενους, πελάτες μέσω διαδικτύου:

Ένοχοι κατάχρησης ανηλίκου έναντι αμοιβής, δεχόμενη ότι πλανήθηκαν για την ηλικία της και δεν πίστευαν ότι είναι κάτω των 12 ετών αλλά μεταξύ 12 και 15.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ 14/3 ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ.

ΚΑΜΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ!

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΖΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ!


1 2 3 4 5 6

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σήμερα Πέμπτη 14/3, στις 7μμ στα Προπύλαια, στη συγκέντρωση και πορεία καταγγελίας της προκλητικης εισαγγελικής πρότασης για την υπόθεση της 12χρονης απ΄τα Σεπόλια, που αθωώνει τους θύτες και καταδικάζει τα θύματα!

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ-ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ…

Οργή και αγανάκτηση για την χυδαία πρόταση της εισαγγελέα στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Οι βιασμοί μετατράπηκαν σε συνευρέσεις για ένα παιδί 12 χρονών που βιάζονταν συστηματικά από δεκάδες ενηλίκους «υπεράνω κάθε υποψίας». Στην πραγματικότητα κρίνεται ένοχη η 12χρονη αφού θεωρείται ότι είναι το μισό της συνεύρεσης. Ο βιαστής και μαστροπός Μίχος κρίνεται αθώος για τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας. Απλώς «διευκόλυνε» τη 12χρονη. Στη μάνα πέφτουν όλες οι κατηγορίες χωρίς καμία αμφιβολία.

«Συνεπής» η στάση της εισαγγελέα. Υπηρέτησε μέχρι τέλους το πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές του. Ο Μίχος ξέρει και κρύβει πολλούς και ισχυρούς. Τοπικός κομματάρχης της ΝΔ, με στενούς δεσμούς με την εκκλησία, ενώ παράλληλα συντόνιζε το εμπόριο ανθρώπων και πορνείας στην περιοχή των Σεπολίων. Πόση βρώμα; Πόσος οχετός; Τί να πρωτοκαλύψει και η δικαιοσύνη;

Από την πρώτη στιγμή που ξεσκεπάστηκε η υπόθεση και αποκαλύφθηκαν τα εγκλήματα, το σύστημα έκανε ότι μπορούσε για να καλύψει τους θύτες και να εξοντώσει τα θύματα. Η μάνα βρέθηκε στη φυλακή, η 12χρονη και τα αδέρφια της δέχονταν απειλές για τη ζωή τους. Χωρίς καμία ψυχολογική, ιατρική ή οικονομική στήριξη, της στερούσαν ακόμα και το δικαίωμα να έρθει σε επαφή με τη μητέρα της. Πολιτεία, αστυνομία, δικαστές, έκαναν ότι μπορούσαν για να πείσουν όλες τις 12χρονες ότι δεν πρέπει να μιλούν και να καταγγέλλουν τους βιαστές τους.

Ο λαός είναι οργισμένος μπροστά στην αδικία και τη συγκάλυψη της σαπίλας. Παρόμοια τύχη είχαν και άλλες υποθέσεις συγκάλυψης πλουσίων και υψηλά ιστάμενων βιαστών και δολοφόνων. Από την υπόθεση της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη ως το μαζικό έγκλημα των Τεμπών, η λεγόμενη «δικαιοσύνη» παρουσιάζει την ίδια συνέπεια, υπηρετεί τους νόμους και αυτούς για τους οποίους είναι γραμμένοι. Για τους λίγους και ισχυρούς εξασφαλίζονται δικαιώματα και ελευθερίες και όποτε χρειάζεται ανακαλύπτονται ελαφρυντικά και αμφιβολίες. Για τους πολλούς, τους φτωχούς, τους κατατρεγμένους, ο νόμος είναι αμείλικτος, πέλεκυς πάνω στο κεφάλι του.

Το ίδιο «συνεπείς» είναι και η αστυνομία, που συγκαλύπτει βιασμούς, μέσα και έξω από τα αστυνομικά τμήματα. Δεν κάνει διακρίσεις σε βιαστές ένστολους και μη, τους καλύπτει όλους. Και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, έτοιμη να καταστείλει κάθε διαδήλωση, συγκέντρωση, απεργία. Με την ίδια συνέπεια κυνήγησε και χτύπησε τους διαδηλωτές εχθές τα Σεπόλια. Ο λαός που βγήκε στο δρόμο να εκφράσει την οργή του, να παλέψει για μια δίκαιη απόφαση και να καταγγείλει τη συγκάλυψη βρέθηκε αντιμέτωπος με τα ΜΑΤ και τα χημικά. Έτσι στηρίζεται η επίθεση ενάντια στο λαό και τα δικαιώματά του.

Ο λαός είναι οργισμένος, όχι μόνο σήμερα, όχι μόνο γιατί δεν ανέχεται να αθωώνονται εγκληματίας και κατακάθια σαν το Μίχο, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα βάσανα που του έχουν φορτώσει. Ιδιωτικά πανεπιστήμια, έγκλημα στα Τέμπη, ακρίβεια, καταστροφές, πόλεμος, πλειστηριασμοί, τρομοκρατία, ποινικός κώδικας, φασιστικοποίηση, απογευματινά χειρουργεία, αυτόχειρες καρκινοπαθείς, φτώχεια…., ότι τροφοδότησε τα κινήματα των τελευταίων μηνών θα συνεχίσει να βγάζει το λαό στο δρόμο.

Αυτό το σύστημα μας έχει καταδικάσει πολύ πριν διαπραχθούν τα εγκλήματα. Δεν θα το αφήσουμε να αθωώσει τους ενόχους.

Ένοχο το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα, οι κυβερνήσεις, οι δικαστές, τα σώματα καταστολής.

Πρέπει να φανούμε και εμείς συνεπείς απέναντι στη 12χρονη, απέναντι στους εαυτούς μας. Να καταδικαστεί ο Μίχος και όλοι οι ένοχοι! Για να ελπίζουμε σε μια ζωή με δικαιώματα!

Όλοι στους δρόμους! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

πηγή : https://antigeitonies3.blogspot.com/2024/03/1…
πηγή : email που λάβαμε στις 14 Μαρτίου 10h


1 2 3 4 5 6

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στη 12χρονη / Πέμπτη 14/3 συγκέντρωση Προπύλαια 7μμ

Συγκέντρωση και πορεία σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 7μμ στα Προπύλαια.

Αναρτούυμε και το κάλεσμα στην πορεία της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού - Ακ. Πλάτωνα - Σεπολίων :

ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠO ΦΤΩΧΈΣ,

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ

Σήµερα όλη η κοινωνία παρακολουθεί οργισµένη την εισαγγελέα Μαρία-Ελένη Νικολού να ξεπλένει µε την πρόταση της τον παιδοβιαστή και µαστρωπό Ηλία Μίχο και τους υπόλοιπους παιδοβιαστές ενώ την ίδια στιγµή κατηγορεί τη µητέρα της 12χρονης ότι εξέδιδε το παιδί της. Το σύστηµα δουλεύει συντεταγµένα και το αποδεικνύει ακόµα µία φορά. Η αστυνοµία εµπλεκόµενη προφανώς σε µαφιόζικα κυκλώµατα όπως έχουµε δει από µία σειρά υποθέσεων που το αποδεικνύουν (υπόθεση Greek mafia, υπόθεση Ηλιούπολης) όχι µόνο δεν συνέλλεξε στοιχεία για την ενοχή του κατηγορούµενου. Όχι µόνο δεν ερεύνησε τον οίκο ανοχής που η 12χρονη κατήγγειλε ότι την εξέδιδε ο Μίχος αλλά κάθε φορά αποθάρρυνε τη µητέρα της 12χρονης και όλα τα συγγενικά πρόσωπα να προβούν σε όποια καταγγελία ήθελαν να προβούν. Τα ΜΜΕ µε το δικό τους πάντα ρόλο, εκείνον του χτισίµατος ενός καλού προφίλ και ενός εύπεπτου αφηγήµατος για κάθε παιδοβιαστή και βιαστή, έπλεκαν το εγκώµιο του καλού αφεντικού και του ευυπόληπτου πολίτη τόσο για τον Μίχο, όσο και για τους υπόλοιπους παιδοβιαστές, όπως για παράδειγµα το δερµατολόγο που διατηρούσε ιατρείο στη γειτονιά µας. Και έτσι στρωµένος ο δρόµος από κάθε παράγοντα ισχύος αυτής της κοινωνίας φτάνει σήµερα µέχρι την πρόταση της εισαγγελέως, ώστε και η δικαιοσύνη µε τη σειρά της να βάλει το δικό της λιθαράκι στην καταδίκη όλων των φτωχών και ευάλωτων επιζώντων ατόµων αυτής της κοινωνίας. Γιατί το µόνο πόρισµα που µπορεί να βγει από αυτή την εισαγγελική πρόταση είναι ότι τα φτωχά και ευάλωτα άτοµα αυτής της κοινωνίας είναι έκθετα, µπορεί να τους συµβεί οτιδήποτε. Μπορεί να σκοτωθούν σε κάποιο τρένο ή από τις κλωτσιές κάποιου αφεντικού ένα µεσηµέρι στην Οµόνοια, να βιαστούν, να κακοποιηθούν, να απειληθούν και να τιµωρηθούν τελικά που µίλησαν, που όρθωσαν ανάστηµα. Η πρόταση της Εισαγγελέως δεν αθωώνει απλά τον Μίχο και ξεπλένει τους υπόλοιπους εµπλεκόµενους παιδοβιαστές αλλά καταδικάζει σε ισόβια αποµόνωση και αδιέξοδο τη 12χρονη επιζώσα και κάθε άλλο θύµα, παιδί ή γυναίκα, επειδή τόλµησε και έσπασε τον κύκλο της σιωπής. Το ίδιο βέβαια επιφυλλάσσει η δικαιοσύνη και για τη µητέρα της που τόλµησε να σπάσει την οµερτά και τον κύκλο της καταπίεσης του παιδιού της.

Όµως, η πραγµατική δύναµη αυτής της κοινωνίας είµαστε εµείς, εµείς που µένουµε στις φτωχογειτονιές, που δουλεύουµε για τρεις κι εξήντα και δεν µπορούµε να βγάλουµε το µήνα, εµείς που κουραστήκαµε να φοβόµαστε για µας τους ίδιους και τις ίδιες, για τις φίλες µας, για τους γνωστούς µας, για τα παιδιά µας, τα παιδιά των φίλων µας αν είναι καλά, αν θα γυρίσουν σώα σήµερα το βράδυ, εµείς που δεν βρίσκουµε το δίκιο µας πουθενά, οι πιο ευάλωτοι από µας, εµείς είµαστε οι πιο οργισµένες και κανένα δικαστήριο δεν µπορεί να µας παρακάµψει. Στις γειτονιές µας και σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας µαστρωποί, βιαστές, παιδοβιαστές έχουν ήδη κριθεί ένοχοι και δεν χωράνε, χωρίς απόφαση κανενός αστικού δικαστηρίου. Εµείς περιφρουρούµε τις γειτονιές µας, εµείς περιθάλπτουµε και χτίζουµε πλέγµα αλληλεγγύης για τα θύµατα και τις επιζώσες και η οργή µας θα τους σαρώσει.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΖΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ ΤΗΣ

ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΥ ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙ∆ΟΒΙΑΣΤΩΝ

ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 14/3,7μμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΑ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ