Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 στις 20.00

Απολογιστική Συνέλευση της Ανοιχτής Συνέλευσης ενάντια σε πλειστηριασμούς & εξώσεις

Καλούμε όλες & όλους σε Απολογιστική Συνέλευση της Ανοιχτής Συνέλευσης ενάντια σε πλειστηριασμούς & εξώσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/3 ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΑΔΟΥ 15

Η συγκεκριμένη ανοιχτή συνέλευση διοργάνωσε και προπαγάνδισε σε γειτονιές της Αθήνας την πορεία στις 2/3 από τον ΗΣΑΠ Καλλιθέας προς τα κεντρικά γραφεία της Do Value. Σημαντική είναι η παρουσία στην απολογιστική συνέλευση των συνελεύσεων γειτονιών, πολιτικών συλλογικοτήτων κι οργανώσεων που στήριξαν με την παρουσία τους την πορεία αυτή. Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, αλλά και μέσω της ενδυνάμωσης και μαζικοποίησης των συνελεύσεων γειτονιών, μπορούμε σιγά - σιγά και μεθοδικά να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να πάρουμε μικρές και μεγάλες νίκες σε σχέση με το ζήτημα αυτό.

Όπως γράφαμε και στο κάλεσμα της πορείας: "Οφείλουμε να αναλάβουμε δράση, να οργανωθούμε στις γειτονιές μας μαζικοποιώντας τις αντιστάσεις μας, αποτρέποντας στην πράξη τις εξώσεις και την αρπαγή των κατοικιών μας. Από την άλλη, να διεκδικήσουμε σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο την προστασία της λαϊκής κατοικίας, την κατάδειξη και την στοχοποίηση των άμεσα υπεύθυνων της επίθεσης αυτής, που δεν είναι άλλοι από τα funds, τους servicers, τους εκάστοτε κυβερνώντες και το κεφαλαιοκρατικό σύστημα."

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ FUNDS-SERVICERS-ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ.

Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια σε πλειστηριασμούς & εξώσεις