τι; : συγκέντρωση θεματική : 12χρονη από :

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 19.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκεντρωση αλληλεγγυης στη 12χρονη και την οικογενεια της

από Πρωτοβουλία γυναικών ενάντια στην πατριαρχία

[ΠΑΤΡΑ]ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 28.3, 19:00, ΠΛ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

post image

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

Πριν 2 σχεδόν χρόνια, καταγγέλλεται η φρικιαστική συνθήκη που βίωνε ένα κορίτσι 12 μόλις χρονών στον Κολωνό το οποίο εκπόρνευε, βίαζε, κακοποιούσε, διέσυρε και απειλούσε συστηματικά ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ιδιοκτήτης του παντοπωλείου που δούλευε η ίδια και η μητέρα της, ώστε να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές δυσκολίες της οικογένειας. Ο Μίχος, ένας ευυπόληπτος πολίτης, ευκατάστατος, οικογενειάρχης, επιχειρηματίας, δικτυωμένος στη ΝΔ και καλός Χριστιανός, την βίαζε κατ' εξακολούθηση στην αποθήκη του καταστήματος και υπό την απειλή όπλων και διαπόμπευσής της την κρατούσε σε μια διαρκή ομηρία για περίπου ένα χρόνο, ενώ παράλληλα την εξέδιδε και σε άλλους άνδρες, κλείνοντας διάφορα ραντεβού από τα οποία έβγαζε ο ίδιος χρήματα.

H μητέρα και η αδερφή της κατήγγειλαν το κύκλωμα στην αστυνομία τον περασμένο Οκτώβρη, στεκόμενες γενναία απέναντι στα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων και ιδιαίτερα ανήλικων κοριτσιών. Κυκλώματα trafficking και παιδοβιαστών πολύ καλά στημένα, που στοχεύουν σε οικογένειες και παιδιά ευάλωτα εξαιτίας της ταξικής τους θέσης. Παρ' όλο που από τις επικοινωνίες του Μίχου αποδείχτηκε ότι υπήρχαν τουλάχιστον 210 βιαστές και υποψήφιοι βιαστές του παιδιού, νταβατζήδες και μεσάζοντες στο κύκλωμα αυτό, το κράτος και οι θεσμοί του προφυλάκισαν τη μητέρα επιδιώκοντας να μετακυλίσουν την ευθύνη σε αυτήν. Εξ αρχής φάνηκε πως το σπάσιμο της σιωπής έπρεπε να τιμωρηθεί, τα στόματα να κλείσουν και να συγκαλυφθεί με όλα τα μέσα η υπόθεση αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ήρθε στο φως η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό και καθώς ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση trafficking της Ηλιούπολης, διαπιστώθηκε ότι μια γυναίκα με το ψευδώνυμο «Μαρίνα» που κατηγορείτο για συμμετοχή στην Greek Mafia «συναντιόταν» και στις δύο υποθέσεις trafficking και φαίνεται να είναι η πραγματική ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής και του site μέσω των οποίων εκδίδονταν η 12χρονη και μία 19χρονη, αντίστοιχα. Όλες οι υποθέσεις που ήρθαν στο φως αποσυνδέθηκαν μεταξύ τους από την αστική δικαιοσύνη, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση για την εξάλειψη των κυκλωμάτων αλλά ευθεία γραμμή συγκάλυψής τους. Μάλιστα, με κατασταλτικό και παραδειγματικό χαρακτήρα για όσες τολμήσουν να καταγγείλουν στο μέλλον τα κυκλώματα αυτά. Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα και από την παραπομπή σε δίκη της 19χρονης-θύματος trafficking στην Ηλιούπολη από μπάτσο-έπειτα από μήνυση του μαστρωπού της ότι εκδιδοταν χωρις πιστοποιητικό (!).

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η μεταχείριση της 12χρονης από τους ανακριτικούς θεσμούς που δεν τήρησαν ούτε τα δικά τους πρωτόκολλα για τις περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκων, βασανίζοντας εκ νέου το κορίτσι μέσα από αλλεπάλληλες καταθέσεις και εξοντωτικές διαδικασίες. Η κρατική αντιμετώπιση υπήρξε στην πραγματικότητα κατασταλτική και τιμωρητική για την ανήλικη και την οικογένειά της, αφού ακόμα και οι πολιτικοί προϊστάμενοι των αρμόδιων αρχών δεν δίστασαν να εκθέσουν την οικογένεια με τα λόγια και τις πράξεις τους.Δεν ξεχνάμε το παράδειγμα της Δόμνας Μιχαηλίδου υφυπουργού τότε εργασίας της ΝΔ,η οποία αποκαλύπτοντας δημόσια τον τόπο διαμονής του κοριτσιού, έβαλε σε άμεσο κίνδυνο εκείνη και τα αδέλφια της, γεγονός που επιβεβαίωσε και δημόσια την αγαστή συνεργασία κράτους και μαφίας, μιας και την παραπάνω αποκάλυψη διαδέχθηκε επίθεση ανδρών με καλυμμένα χαρακτηριστικά στο σπίτι όπου το κορίτσι είχε απομακρυνθεί. Οι επιθέσεις των μαφιόζων εις βάρος του κοριτσιού και της οικογένειας όλο αυτό το διάστημα ήταν πολλαπλές, γεγονός που καταδεικνύει πως το κράτος όχι μόνο δεν είχε καμία διάθεση να προστατεύσει το ανήλικο κορίτσι αφού το άφησε απροστάτευτο και βορρά στα χέρια των μαφιόζων και των παιδοβιαστών με κίνδυνο για την ίδια της ζωή, αλλά προσπάθησε επιπλέον να ενοχοποιήσει την ίδια και την οικογένειά της μέσα από σαθρές πρακτικές επιχειρώντας να χειραγωγηθεί και να αποπροσανατολιστεί η υπόθεση.

Η δίκη της υπόθεσης ολοκληρώνεται σήμερα, μερικές μόλις μέρες μετά την πρόταση της εισαγγελέα της έδρας να αθωωθεί ο Μίχος και να καταδικαστεί η μητέρα αποκαλύπτοντας πλέον απροκάλυπτα την συγκάλυψη και τη συστράτευση κράτους και μαφίας αλλά και δίνοντας ένα μήνυμα σιωπής σε όλα τα θύματα και τις οικογένειές τους, την ίδια στιγμή μάλιστα που τα κυκλώματα παιδοβιαστών ξεδιπλώνονται το ένα μετά το άλλο.

Δεν έχουμε καμία αυταπάτη για το κράτος, τους θεσμούς και τους εκπροσώπους του. Όχι μόνο δεν θέλουν να προστατέψουν τα θύματα των κυκλωμάτων trafficking και ευρύτερα της πατριαρχικής βίας, αλλά απροκάλυπτα συγκαλύπτουν -αν δεν συμμετέχουν κιόλας- στα κυκλώματα αυτά. Είναι χρέος του υπάρχοντος, άρρωστου συστήματος εξουσίας να συντηρεί και να προστατεύει τα κυκλώματα trafficking, ώστε να αποφέρει υπέρογκα, «μαύρα» κέρδη ενώ ταυτόχρονα διαχέει στον κοινωνικό ιστό τις χειρότερες και πιο βίαιες πρακτικές εις βάρος των γυναικών. Είναι χρέος μας, να σταθούμε στο πλάι του παιδιού αυτού και της οικογένειάς του. Είναι χρέος μας να στήσουμε ανάχωμα στην προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης, μιας υπόθεσης που μας αφορά όλες. Είναι χρέος μας να αγωνιστούμε ως γυναίκες αλλά και συνολικά, για να τελειώνουμε με τα κυκλώματα trafficking, τις μαφίες, τους παιδοβιαστές και αυτούς που τους χρειάζονται, τους συντηρούν και τους θρέφουν. Για το ξεπέρασμα του αρρωστημένου κόσμου της πατριαρχίας, του κράτους και του κεφαλαίου και το πέρασμα στον κόσμο της αλληλεγγύης, του σεβασμού και της αξιοπρέπειας.

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ TRAFFICKING, ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΑ, ΤΑ ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ

Πρωτοβουλία γυναικών ενάντια στην πατριαρχία

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1629681/


1 2 3

ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΑΦΊΑ

Οι αθωώσεις βιαστών μας εξοργίζουν, όχι γιατί περιμέναμε μια πιο δίκαιη δικαιοσύνη, μια πιο ανθρώπινη κρατική πολιτική. όχι γιατί οι ποινές των δικαστηρίων τους μορφώνουν ή απότρεπουν τους επόμενους. Αλλά γιατί η εξουσία στις διάφορες θεσμικές της εκδοχές έρχεται να οργανώσει την ένταση της βίας στις ζωές και στα σώματα μας. Και γιατί είναι βία, έμφυλη και φυλετική.

Όμως εμείς θυμίζουμε ότι είμαστε εκεί έξω και είμαστε πολλά και δεν τους φοβόμαστε. Επιμένουμε με λύσσα η μία δίπλα στο άλλο και δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε κανένα μόνο.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ

πηγή : https://petroleza.blackblogs.org/
πηγή : email που λάβαμε στις 28 Μαρτίου 03h


1 2 3

Πάτρα - Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την υποθεση της 12χρονης στα Σεπόλια

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ TRAFFICKING ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ

ΒΙΑΣΜΟΙ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΚΡΑΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ, ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Η πρόσφατη εισαγγελική πρόταση για επί της ουσίας αθώωση του παιδοβιαστή και μαστροπού Μίχου στην υπόθεση με το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, η διαχείριση της υπόθεσης από κράτος και αστυνομία με την στοχοποίηση της οικογένειας και τη φυλάκιση της μάνας, οι διασυνδέσεις με ευρύτερα κυκλώματα trafficking και ανώτατα πολιτικά στρώματα και άτομα που βγήκαν στην επιφάνεια και χάθηκαν στη λήθη και τη συγκάλυψη, αλλά τόσα άλλα περιστατικά όπως ο πρόσφατος διπλός βιασμός της κοπέλας από μπάτσους στο Α.Τ Ομόνοιας, οι συστηματικές και καθημερινές γυναικοκτονίες και η έμφυλη βία, είναι το παγόβουνο του ευρύτερου πατριαρχικού, σεξιστικού, εκμεταλλευτικού και καταπιεστικού κρατικού και καπιταλιστικού συστήματος που καθημερινά βιάζει, κακοποιεί και δολοφονεί ανθρώπους κυρίαρχα της τάξης μας.

Η Εξουσία και οι παραφυάδες της, ακριβώς διότι η απάντηση στο ''γιατί'' των βιασμών, των κακοποιήσεων και της έμφυλης βίας είναι η πατριαρχία και το κράτος, πάντοτε κάλυπτε όσους δικούς της αποκαλύπτονταν ότι ευθύνονται για τέτοιες αντικοινωνικές και μισάνθρωπες πράξεις. Ο κολλητός του Μητσοτάκη, πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης, καταδικασμένος σε 28 μήνες φυλάκισης με αναστολή, για κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής στη Μολδαβία, πέτυχε, μετά από έφεση, παύση της ποινικής του δίωξης λόγω παραγραφής κι έχει αφεθεί ελεύθερος. Συγκεκριμένα, το βιαστή ανηλίκων Γεωργιάδη είχαν υπερασπιστεί στο δικαστήριο δύο σημαίνοντα στελέχη της ΝΔ, ο τωρινός υπουργός υγείας Πλεύρης και η ευρωβουλευτίνα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Επίσης, ο παιδοβιαστής Λιγνάδης, άνθρωπος του κύκλου του Μητσοτάκη και της Μενδώνη, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, παρ΄ όλη την καταδίκη του για δύο βιασμούς ανήλικων έχει αφεθεί κι αυτός ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Στην περίπτωση, βέβαια, του μαστροπού και παιδοβιαστή Μίχου, ο οποίος έδωσε προεκλογικό αγώνα για την εκλογή του περιφερειάρχη Αττικής Πατούλη, που κι αυτός πρόσκειται στη ΝΔ, συμπυκνώνεται όλη η σαπίλα του πατριαρχικού κόσμου και του αντιδραστικού τρίπτυχου ''πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια''. Άνθρωπος του συστήματος ο επιχειρηματίας Μίχος, με καμιά τριανταπενταριά απευθείας αναθέσεις δημόσιων έργων από το Δήμο Αθηναίων και διάφορα υπουργεία, με ισχυρές διασυνδέσεις και φιλίες στον πολιτικό κόσμο και την ιεραρχία της εκκλησίας, εκθειαζόταν σε προγενέστερο χρόνο από τον ίδιο τον Πατούλη ως ''καλός επιχειρηματίας, καλός φίλος, καλός οικογενειάρχης, καλός άνθρωπος και καλός Νεοδημοκράτης''. Ένα τέτοιο κάθαρμα χρειαζόταν για τις μισάνθρωπες πρακτικές του και το κατάλληλο ''κοινωνικό προφίλ'' και οι πολιτικές του φιλίες μπόρεσαν να του το εξασφαλίσουν.

Ας φέρουμε, όμως, στο μυαλό μας και την περίπτωση της γυναικοκτονίας της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος ως πιλότος είχε ισχυρές διασυνδέσεις με επιχειρηματικούς-πολιτικούς κύκλους, ενώ διάφορες καταγγελίες που τον συνέδεαν με κύκλωμα μεταφοράς ανήλικων και child grooming, δηλαδή προσέγγιση παιδιών για αθέμιτους σκοπούς, έπεσαν στο κενό.

Όλα τα προαναφερθέντα περιστατικά δεν αποτελούν μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά αντιθέτως αποκαλύπτουν την αγαστή συνεργασία πολιτικών, κρατικών και κυβερνητικών αξιωματούχων, επιχειρηματιών, κομματαρχών, δικαστικών, μπάτσων και ΜΜΕ σε ένα ευρύτερο διαπλεκόμενο σύστημα εξουσίας, εκμετάλλευσης και κακοποίησης ανθρώπων της τάξης μας αλλά και ένα οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης των περιστατικών αυτών. Ιδίως τα ΜΜΕ παίζουν έναν πολύ βρώμικο ρόλο σ΄ όλο αυτό, θέτοντας στο επίκεντρο τον κανιβαλισμό αναπαράγοντας την ψυχολογία της πίεσης εις βάρος των θυμάτων των περιπτώσεων βιασμών και κακοποιήσεων, διαστρεβλώνοντας τα πραγματικά περιστατικά. Όπως, λόγου χάρη, επιμελώς αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ το ότι από την έναρξη της προσφυγικής κρίσης το 2016, αγνοούνται πάνω από 2.000 ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα. Απ' ό,τι φαίνεται, λοιπόν, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ευρύτατο κύκλωμα σωματεμπορίας κι εκμετάλλευσης ανθρώπων, που ούτως ή άλλως εντός του κράτους και του καπιταλισμού τίθενται στο περιθώριο της ζωής. Το παρασιτικό, μαφιόζικο κεφάλαιο, άλλωστε, αποτελεί κι αυτό κομμάτι της κίνησης του κεφαλαίου παγκοσμίως και παρ' όλες τις υποκριτικές συστημικές δηλώσεις, γνωρίζουμε ότι ο σάπιος κι εκμεταλλευτικός κόσμος της Εξουσίας δεν πρόκειται να φεισθεί ακόμα κι έκνομων τρόπων και μεθόδων, προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη του, ακόμα κι αν αυτό το κάνει μέσω του trafficking.

Οι κακοποιήσεις γυναικών, θηλυκοτήτων και trans ατόμων, η εμφυλη βία, η φτώχεια, η εκμετάλλευση, τα νεοφιλελεύθερα και πατριαρχικά ιδεολογήματα, η κρατική καταστολή, το ξέπλυμα παιδοβιαστών και η συγκάλυψη απο τα ΜΜΕ και την Εξουσία έχουν ταξικό πρόσημο. Συνθλίβουν την ανθρώπινη ζωή κι αξιοπρέπεια κι επιτίθενται στους από τα κάτω της κοινωνίας, σε όσες κι όσους ανθρώπους της τάξης μας περισσεύουν από τον εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό κόσμο ή φαίνονται χρήσιμες και χρήσιμοι ως αποανθρωποιημένα κορμιά, ως φτηνοί ή απλήρωτοι εργάτες κι εργάτριες, βορά στις αδηφάγες ορέξεις του κεφαλαίου και του κράτους.

Ωστόσο, ο πόλεμος που έχουμε δεν αφορά μονάχα στο τέρας του κράτους, του κεφαλαίου και της πατριαρχίας. Ο δικός μας πόλεμος είναι όχι μόνο ταξικός ενάντια στους δυνάστες, καταπιεστές κι εκμεταλλευτές της ζωής μας αλλά και κοινωνικός. Στεκόμαστε δηλαδή ξεκάθαρα εχθρικά ως προς τις ρατσιστικές, μισογυνικές και τρανς/ομοφοβικές διακρίσεις και καταπιέσεις, αλλά και απέναντι στην έμφυλη βία, απ΄όποιον κι αν αναπαράγεται εντός κοινωνίας. Οφείλουμε να γκρεμίσουμε τη νοοτροπία ''τα ειν οίκω μη εν δήμω'', όπως και αυτήν την πρακτική της κλειδαρότρυπας που καλλιεργείται από τα ΜΜΕ.

Να γκρεμίσουμε και τα στερεότυπα και πατριαρχικά πρότυπα, ιδίως όταν ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας ποτίζεται καθημερινά και συστηματικά με το δηλητήριο του μίσους προς τη διαφορετικότητα, τόσο από το σχολείο, την οικογένεια, όσο και την εκκλησία αλλά και την ίδια τη συστημική πατριαρχία του κράτους και του κεφαλαίου. Ένα μίσος και μια απόρριψη της διαφορετικότητας που δεν περιορίζεται μόνο στη σεξουαλικότητα αλλά επεκτείνεται με μάτσο χαρακτηριστικά και εναντίον των γυναικών αλλά και εις βάρος των μεταναστών με ξεκάθαρα ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Άλλωστε, ο σοβινισμός, ο εθνικισμός, ο ρατσισμός αλλά και το αντιδραστικό τρίπτυχο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια είναι παραδοσιακές αξίες του ελληνικού κράτους και καπιταλισμού. Αν σ΄ όλα αυτά προσθέσουμε το μισογυνισμό, τη ματσίλα, την υποτίμηση, την περιφρόνηση και την καταπίεση των ανθρώπων που δε χωρούν στα κατασκευασμένα και επιβαλλόμενα πατριαρχικά πρότυπα, αντιλαμβανόμαστε σε ποιες σάπιες ''αξίες'' δομείται η ιδεολογία του ελληνικού κράτους κι εν πολλοίς την ιδεολογία αυτή ασπάζεται κι επικροτεί ένα κομμάτι της κοινωνίας.

Η λύση δεν μπορεί να περιμένουμε να δοθεί από το κράτος, εντός της καπιταλιστικής και πατριαρχικής κοινωνίας. Όσοι και όσες το παραγνωρίζουν, λειτουργούν σα χρήσιμοι ηλίθιοι και πολιορκητικός κριός για να επιβληθούν ακόμη αυστηρότεροι και ασφυκτικοί όρου επάνω στη ζωή μας. Δικαιοσύνη από αυτούς που στεριώνουν και διαιωνίζουν τα θεμέλια του κόσμου που δημιουργεί την έμφυλη βία, τις κακοποιήσεις τους βιασμούς, είναι σα να λέμε στο λύκο να φυλάει το μαντρί, είναι επί της ουσίας μια παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος και δράσης για να αλλάξει δομικά ο κόσμος αυτός και η βία που παράγει, είναι η έμμεση ενίσχυση της ολοκληρωτικής διαχείρισης της κοινωνικής ζωής από το κράτος.

Απέναντι σε όλα αυτά οφείλουμε να προτάξουμε τις δικές μας αξίες, τη μηδενική ανοχή σε περιστατικά έμφυλης βίας, βιασμών, κακοποίησης, όπου αντιλαμβανόμαστε ότι αυτά συμβαίνουν. Επίσης, την αντίσταση ενάντια στις επιταγές του κράτους και του κεφαλαίου, τη φροντίδα, την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια ανάμεσα στους από τα κάτω της κοινωνίας. Με κοινότητες συλλογικού αγώνα σε κάθε γειτονιά, χωριό, πόλη και χώρο εργασίας πέρα από κάθε διάκριση και διαχωρισμό ενάντια στον σάπιο κόσμο της Εξουσίας, να στήσουμε κοινωνικά αναχώματα στον κανιβαλισμό και την αποανθρωποποιηση της υπαρξης μας. Το σύνθημα όλα για όλους/ες και κανένας/καμία μόνος/η απέναντι στη βάρβαρη πραγματικότητα του συστήματος, οφείλουμε να το κάνουμε πράξη με κάθε τρόπο, ζώντας με αξιοπρέπεια και αγωνιζόμενες/οι για ένα κόσμο ισότητας και ελευθερίας.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ - ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΙΑΣΤΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Προλετ accion / ταξική δραση για την αντεπίθεση στον κόσμο των αφεντικών

και την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς. prolexetaccion@espiv.nexet