τι; : θεματική : από :

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 7.00 πμ

Πεζοπορικο διημερο Παυλιανη - Υπατη

Το Σαββατοκύριακο 20 - 21 Απριλίου η Ομάδα Πεζοπορίας της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης διοργανώνει Πεζοπορικό Διήμερο σε Παύλιανη και Υπάτη.

Το Σάββατο 20 Απριλίου θα ξεκινήσουμε από Ν. Σμύρνη με προορισμό την Παύλιανη. Εκεί θα πεζοπορήσουμε σε κυκλικό μονοπάτι που ξεκινά από το πάρκο της Παύλιανης, έχει 8,5 χλμ μήκος και χαρακτηρίζεται εύκολο. Μετά την πεζοπορία θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για πικ νικ και περιήγηση στο πάρκο της Παύλιανης.

https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/pa…

Έπειτα θα μεταβούμε στα Λουτρά Υπάτης για διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Την Κυριακή 21 Απριλίου θα επισκεφτούμε το χωριό Υπάτη και θα πεζοπορήσουμε σε μονοπάτι της περιοχής, ή θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο χωριό.

Το απόγευμα της Κυριακής επιστροφή στην Αθήνα.

Αναχώρηση 20/4 : 7.00 π.μ. από Κρατητος 52 (Δίπλα στην ΕΛΝΣ)

Επιστροφή 21/4 : 8.30 μ.μ. στη Νέα Σμύρνη.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 6972209745 (Δημήτρης), ή 6976725642 (Αγγελική) και στο zervexasdim@gmexail.com

Κόστος συμμετοχής: 75€/ατομο σε δίκλινο

*** Οι πεζοπορίες της Εργατικής Λέσχης φιλοδοξούν να είναι μια συλλογική, αλληλέγγυα και αντιεμπορευματική διαδικασία που αντιλαμβάνεται την σχέση ανθρώπου-φύσης όχι σαν σχέση κυριαρχίας αλλά σαν σχέση αλληλεπίδρασης, υπεράσπισης και προστασίας.

Φροντίζουμε να μην αφήσουμε στο πέρασμά μας κανένα αποτύπωμα πάνω στα ευαίσθητα οικοσυστήματα που επισκεπτόμαστε.

Παράλληλα, διαμορφώνουμε και ενισχύουμε τις προσπάθειες και τα κινήματα που αντιστέκονται στην λεηλασία που επιχειρούν οι εταιρείες και το κεφάλαιο μετατρέποντας την φύση σε εμπόρευμα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

- Παπούτσια αδιάβροχα, ορειβατικά, ή πεζοπορίας ή αθλητικά με καλό πέλμα, μπατόν, μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα και παπούτσια, καπέλο, γυαλιά ηλίου, μπουκάλι νερό, αδιάβροχο.

πηγή : email που λάβαμε στις 2 Απριλίου 12h