Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στις 9.00 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Μικροφωνική - συγκέντρωση τις ημέρες των καταθέσεων των φονιάδων των ΤΑΕ

Μικροφωνική - συγκέντρωση τις ημέρες των καταθέσεων των φονιάδων των ΤΑΕ:

Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Απριλίου | πλατεία Δικαστηρίων | 09:00

ΠΟΡΕΙΑ: Τρίτη 23 Απριλίου | 18:30 | πλατεία Αγοράς

Η αστυνομία εκτελεί καθημερινά το "καθήκον" της:

-Δολοφονώντας στα μπλόκα σε «τυχαίους ελέγχους», βασιζόμενη στους μηχανισμούς συγκάλυψης της δραστηριότητάς της, που παρέχονται από το κράτος και τα ΜΜΕ, όπως βλέπουμε να συμβαίνει εδώ και 7 μήνες με την υπόθεση της κρατικής δολοφονίας του Κώστα Μανιουδάκη.

-Δείχνοντας ανοχή και νομιμοποίηση στην κακοποίηση και την έμφυλη βία, με τρανταχτό παράδειγμα τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα.

*

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Στις 23 και 24 Απριλίου, τα ένστολα καθάρματα που δολοφόνησαν τον Κώστα Μανιουδάκη, καλούνται σε παροχή εξηγήσεων, ως ύποπτοι για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα από κοινού . Μετά από 7 μήνες, η οικογένεια του Κωστή έχει πρόσβαση στη δικογραφία, και τα ονόματα των φονιάδων είναι πλέον γνωστά. Τόσο χρόνο χρειάστηκαν οι μηχανισμοί καταστολής για να «μαγειρέψουν» την υπόθεση, και να τους στείλουν τους υπαλλήλους τους στις δικαστικές αίθουσες.

Την ίδια στιγμή οι 6 μπάτσοι-δολοφόνοι του Βασίλειου Μάγγου κατηγορούνται για τα βασανιστήρια κατά συναυτουργία και κατά συρροή, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, την έκθεση και την παράνομη κατακράτηση. Από τα Χανιά μέχρι τον Βόλο, ο αγώνας συνεχίζεται.

Από την πλευρά μας, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην αστική δικαιοσύνη, και ό,τι κι αν γίνει μέσα στις δικαστικές αίθουσες, εμείς ανταπαντάμε πως δικαιοσύνη είναι ο ίδιος ο αγώνας μας.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Μικροφωνική - συγκέντρωση τις ημέρες των καταθέσεων των φονιάδων των ΤΑΕ:

Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Απριλίου | πλατεία Δικαστηρίων | 09:00

ΠΟΡΕΙΑ: Τρίτη 23 Απριλίου | 18:30 | πλατεία Αγοράς

Αναλυτικό κείμενο : https://anoixti4kmanioudakis.noblogs.org/post…

Ανοιχτή συνέλευση για την κρατική δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Απριλίου 10h


1 2 3

Κάλεσμα στήριξης δράσεων της Ανοιχτής Συνέλευσης για την Κρατική Δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη - 23&24/4

Την Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Απριλίου στηρίζουμε και καλούμε στις δράσεις της Ανοιχτής Συνέλευσης για την Κρατική Δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη

post image

Εφτά μήνες μετά την κρατική δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη από τους σερίφηδες των ΤΑΕ, οι δολοφόνοι καλούνται στα δικαστήρια Χανίων να καταθέσουν ως ύποπτοι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα από κοινού.

Δεν περιμένουμε την αστική δικαιοσύνη να επιβεβαιώσει αυτά που ήδη ξέρουμε, ότι δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Κωστή και στη συνέχεια έκαναν ότι μπορούσαν για να το καλύψουν. Ξέρουμε εδώ και καιρό ότι είναι ένοχοι. Τώρα ξέρουμε και τα ονόματά τους.

Την Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Απριλίου στηρίζουμε και καλούμε στις δράσεις της Ανοιχτής Συνέλευσης για την Κρατική Δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη:

Μικροφωνική - συγκέντρωση τις ημέρες των καταθέσεων των φονιάδων των ΤΑΕ: Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Απριλίου | πλατεία Δικαστηρίων | 09:00

ΠΟΡΕΙΑ: Τρίτη 23 Απριλίου | 18:30 | πλατεία Αγοράς

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΘΩΩΝΟΥΝ

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ

Δίκτυο Αναρχικών/ Αντιεξουσιαστριών

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1630067/


1 2 3

Δράσεις kαι πορεία για την Κρατική Δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη - 23 & 24/4

Η Κατάληψη Rosa Nera συμμετέχει και στηρίζει τις δράσεις και την πορεία για την Κρατική Δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη - 23 & 24/4.

Αυτές τις μέρες στα δικαστήρια Χανίων τα δολοφονικά ΤΑΕ καλούνται να καταθέσουν για την δολοφονία του Κωστή Μανιουδάκη με «…ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα από κοινού….»

Μικροφωνική - συγκέντρωση:
Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Απριλίου | πλατεία Δικαστηρίων | 09:00

ΠΟΡΕΙΑ: Τρίτη 23 Απριλίου | 18:30 | πλατεία Αγοράς

Κατάληψη Rosa Nera

https://rosanera.squat.gr/

πηγή : https://rosanera.squat.gr/2024/04/22/δράσεις-…