τι; : θέατρο, βιβλίο θεματική : από :

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12.00

Παράσταση και Παρουσίαση βιβλίου “Νιώσε με”

Παράσταση και Παρουσίαση βιβλίου "Νιώσε με"

Το βιβλίο «Νιώσε με» αποτελεί μια σύνθεση 11 ιστοριών, 11 φωτογραφιών και 11 ποιημάτων. Το έργο αποτυπώνει την έννοια της εκκένωσης της αγάπης, τη διαδρομή προς την ελευθερία μέσα από την αποδοχή της μοναχικότητας, και εν τέλει την επιστροφή στην αγάπη που αξίζουμε, μακριά από κάθε έννοια κατοχής.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε μορφή perfomance - (μουσικοθεατρικής) παράστασης, μέσα από ερμηνεία επιλεγμένων και διασκευασμένων αποσπασμάτων του βιβλίου, με σκοπό να ενισχύσουμε την εμπειρία του κοινού και να αναδείξουμε την πολυμορφία της αγάπης και της ελευθερίας στην πράξη.

Η διανομή της παράστασης είναι η εξης:

• ο Παναγιώτης Πούλος στο ομώνυμο ρόλο του "Παναγιώτη",

• η Νικολέτα Ζαπανιώτη στο ομώνυμο ρόλο της "Νικολέτας",

• ο Παναγιώτης Ιωάννης Νέζης στο ρόλο του "ψυχολόγου",

• και η Δέσποινα Κλόκουζα στο ρόλο της συγγραφέως.

Στην τεχνική υποστήριξη της παράστασης είναι ο Γιώργος Φ.

Η παράσταση-παρουσίαση θα διεξαχθεί στο

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο

Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ

τις εξής ημερομηνίες και ώρες:

• Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025

και ώρα 12:00 μ.μ.

• Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2025

και ώρα 21:00 μ.μ.

· Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2025

και ώρα 21:00 μ.μ.

Η παράσταση είναι μια παραγωγή της θεατρικής ομάδας "απARTία", σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Πούλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη συνεισφορά, σύμφωνα με το πνεύμα του Εμπρός. Θα διατεθεί φυσικά και το βιβλίο, για όποιον ενδιαφέρεται να το προμηθευτεί. Όπως επίσης, θα διατεθούν και κάποια αναμνηστικά μπλουζάκια, τα οποία δεν θα εχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα, για όποιον επιθυμεί να λάβει.

-Δέσποινα Κλόκουζα

Συγγραφέας του βιβλίου «Νιώσε με»