Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2025 στις 20.00
Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης Αφράτη
Η ΕΣΕ Ρεθύμνου διοργανώνει γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας του Μανώλη Αφράτη. Ο Μανώλης Αφράτης έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας, στις 21 Μαΐου 2020 ενώ οδηγούσε το φονικό φορτηγό "ερείπιο" της εταιρείας "Γαλακτοκομική Αμαρίου Α.Ε.", το οποίο δεν πληρούσε καμία προδιαγραφή ασφαλείας και ανατράπηκε στον επαρχιακό δρόμο Φουρφουρά - Αμαρίου.
Ο Μανώλης είναι ένας από μας και ο αγώνας της οικογένειάς του για δικαίωση είναι κοινός με τον αγώνα απέναντι στην υποτίμηση και υποβάθμιση των ζωών μας, ενάντια στην αφήγηση ότι όλες και όλα μας είμαστε αναλώσιμα.
Δεν ξεχνάμε τις νεκρές και τους τραυματίες εργαζόμενους. Η μνήμη και η οργή μας οπλίζει τη δράση μας. Στηρίξαμε, θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να στεκόμαστε αλληλέγγυες στον αγώνα της οικογένειας Αφράτη και δε θα σταματήσουμε μέχρι την τελική δικαίωσή της. Η στήριξη της κοινωνίας είναι αυτή που αναδεικνύει και δυναμώνει αυτόν τον αγώνα.
Εν όψει του εφετείου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Νοέμβρη στο Εφετείο Χανίων, σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας, σε ένα αξέχαστο γλέντι που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/10 και ώρα 20.00, στο Χαβεσιλίκι, Μουσούρου 14.
Το γλέντι θα πλαισιώσουν αλληλέγγυοι μουσικοί της πόλης.
Σας περιμένουμε όλ@!
Υ.γ.: Σεξιστικές, ομοφοβικές, ρατσιστικές και μισαναπηρικές συμπεριφορές, δε θα γίνουν ανεκτές.
πηγή : email που λάβαμε στις 15 Οκτωβρίου 13h