Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025 στις 19.30
Ανοιχτή συνελευση για διοργάνωση συγκεντρωσης-πορειας
Στις 31 Οκτώβρη 2025 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του αναρχικού αγωνιστή Κυριακου Ξυμητηρη.
Η έκρηξη στο διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας, απέβη μοιραία και για ακόμα 5 άτομα, την Μαριάννα, την Δήμητρα, τον Δημήτρη, τον Αργυρη και τον Νίκο Ρωμανό.
Ολοι τους οδηγούνται στα κελιά της δημοκρατίας και αντιμετωπίζουν ανυπόστατες κατηγορίες με σαθρά ενοχοποιητικά στοιχεία.
Η κυριαρχία ανέκαθεν στρεφόταν ενάντια σε όσους επαναστατούν και αγωνίζονται απέναντι στην αδικία και την εκμετάλλευση.
Η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες είναι δεδομένες και κάνουν ξεκάθαρο ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο στα χέρια του κράτους.
Έχουμε δίκιο θα νικήσουμε.
31 Οκτώβρη Ημέρα μνήμης του αναρχικού αγωνιστή Κυριάκου Ξυμητήρη.
Πέμπτη 23/10 στις 19:30 στον Θόλο: Ανοιχτή συνέλευση για την διοργάνωση της συγκέντρωσης και πορείας.
Παρασκευή 31/10 στις 19:30 στην πλ.Αγίου Νικολάου: Συγκέντρωση-πορεία μνήμης στον Κ.Ξυμητήρη και αλληλεγγύης στα άτομα που διώκονται για την υπόθεση των Αμπελοκήπων.
Ανοιχτή Συνέλευση Αλληλεγγύης Βόλου
πηγή : email που λάβαμε στις 22 Οκτωβρίου 01h