Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 12.00

15ο Ανταλλακτικό Παζάρι Αλληλεγγύης Λ.Σ. Πλατείας Συντάγματος

Φίλες & Φίλοι,

Πολλοί άνθρωποι έρχονται τις Κυριακές στο Ανταλλακτικό Παζάρι Αλληλεγγύης- Βιβλίων κ.ά. Αγαθών, στην Πλατεία Συντάγματος, 12.00-16.00, και το στηρίζουν με συζητήσεις, προσφορές, ανταλλαγές βιβλίων κλπ.

Ανταλλάσσοντας, μοιραζόμαστε συναισθήματα, ιδέες, αξίες και αναδεικνύουμε έναν νέο πολιτισμό, μιας κοινωνίας με αξιοπρέπεια και συνοχή, ενισχύοντας την πεποίθηση μας για την αναγκαιότητα της ανταλλακτικής οικονομίας, που ακυρώνει την παντοδυναμία του χρήματος και των Τραπεζών και μετατρέπει την κρίση σε ευκαιρία, για μια άλλη κοινωνία, μια κοινωνία στην οποία οι άνθρωποι παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους, χωρίς διαμεσολαβητές και αυτοοργανώνονται.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο επόμενο Ανταλλακτικό Παζάρι, μαζί με όσους αντιστέκονται στην απομόνωση, στην οικονομική και ηθική εξαθλίωση, που επιβάλλει ο πόλεμος των αγορών, των τραπεζών και των πολιτικών, που τις υπηρετούν.

Σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε το άνοιγμα του ανταλλακτικού παζαριού βιβλίων και σε άλλα αγαθά, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, με την ενεργό σας συμμετοχή. Μπορείτε να κάνετε αίτηση μέλους στη νέα μας σελίδα στο Facebookγια να γράφετε τις προτάσεις σας http://www.facebook.com/groups/adantallaktikosidagmaή στο mail μας: adantallaktiko@gmail.com.

Όσοι εμπνέεστε από τoόραμα μιας αχρήματης κοινωνίας ανθρώπων και όχι αριθμών, ελάτε με ιδέες και προτάσεις να συμμετάσχετε στις Λ.Σ. του Ανταλλακτικού Παζαριού, για τη συνεξέλιξη της δράσης αυτής σε Ανταλλακτικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Κανείς μόνος του στην κρίση

Οι Άνθρωποι είναι πάνω από τα χρήματα

Άμεση Δημοκρατία παντού και τώρα

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και η ενεργή συμμετοχή είναι το μέλλον μας

Email: adantallaktiko@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/groups/adantallaktikosidagma/

FacebookΛαϊκής Συνέλευσης πλατείας Συντάγματος:

http://www.facebook.com/groups/laikisinelefsi/

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Μάρτιος 23h