Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 στις 21.30

Μουσική εκδήλωση οικ. ενίσχυσης του στεκιού

-

Πογκρόμ μεταναστών και στρατόπεδα συγκέντρωσης, συλλογή φόρων και μισθολογικές ανακατατάξεις, περιφρουρημένες παρελάσεις, φόροι, εκλογές, πτώχευση, κανάλια, ρατσισμός, εγκληματικότητα, Ευρώπη. Λέξεις που στο άκουσμα τους κάνουν και τον πιο «σκληρό» να λυγίσει και να τρομοκρατηθεί. Εκεί όμως είναι το πάτημα όλων που μας θέλουν κλεισμένους στα σπίτια μας.

Απέναντι σε όλα αυτά, δημιουργούμε αντιστάσεις και απαντούμε: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ». Έτσι με στόχο να βρεθούμε έξω, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας ο ένας στον άλλο.

Το Κοινωνικό Στέκι- Στέκι Μεταναστών Χανίων, διοργανώνει εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης με τους " The Halicuti Band", που με ήχους βαλκανικούς, παραδοσιακούς, έθνικ, ρεμπέτικους και ροκ, πολύχρωμους σαν τα φορέματα των Χαλικούτηδων θα μας ταξιδέψουν, την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 9.30 μμ στη Χ΄΄Μιχάλη Νταλιάνη 5.

Απάντηση μας οι ανυποχώρητοι αγώνες μέχρι την ανατροπή όλων εκείνων των πολιτικών που οδηγούν την κοινωνία στην ανασφάλεια και το αδιέξοδο.

Κανένας μόνος του στην κρίση

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

πηγή : http://www.stekichania.gr/index.php?option=co...