Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026 στις 18.30
Συγκέντρωση αγώνα και μνήμης για τους δολοφονημένους στα σύνορα
6 ΦΛΕΒΑΡΗ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
ENANTIA ΣΤΗ ΘΑΝΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΡΟΥΡΙΟ, ΣΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ KAI ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤA "PUSH BACKS" KAI ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ, 18:30, ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
αναρχική ομάδα "δυσήνιος ίππος"
Εικόνες:
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18:30 στην πλ. Γεωργίου.
Το νέο αποτρόπαιο έγκλημα στη Χίο, που αριθμεί 15 νεκρούς και 24 τραυματίες πρόσφυγες, έχει τη σφραγίδα της εγκληματικής πολιτικής του ιμπεριαλισμού που ξεκληρίζει και κομματιάζει χώρες και λαούς και της ντόπιας εξαρτημένης άρχουσας τάξης που εφαρμόζει τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. στην αντιμεταναστευτική πολιτική: σιδερόφραχτα σύνορα, απελάσεις, ακροδεξιά ρητορική και ρατσιστικό δηλητήριο.
Η εγκληματική πολιτική αυτή έρχεται να συμπληρωθεί από το νέο αντιμεταναστευτικό τερατούργημα που νομιμοποιεί το σύγχρονο δουλεμπόριο για τους πρόσφυγες.
Απέναντι στο σύστημα αυτό που έχει να μας υποσχεθεί μόνο πόλεμο, φτώχεια και εξαθλίωση, ο μόνος δρόμος για να ζήσουμε είναι να αγωνιστούμε! Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τον πατραϊκό λαό και τη νεολαία να μαζικοποιήσει τη συγκέντρωση καταγγελίας του εγκλήματος στη Χίο, την Παρασκευή στις 18:30 στην πλ. Γεωργίου.
