Τρίτη 1 Μαίου 2012 στις 15.00

2 καλέσματα : 1 2

Απεργιακή- Αλληλέγγυα Κουζίνα για το Αυτόνομο Στέκι Baruti

Απεργιακή- Αλληλέγγυα Κουζίνα στο Αυτόνομο Στέκι Baruti

Την Τρίτη 1 Μάη (από τις 15:00 και μετά) θα πραγματοποιηθεί στο Αυτόνομο Στέκι (Ζ. Πηγής 85-97 & Ισαύρων, Εξάρχεια) Απεργιακή Αλληλέγγυα Κουζίνα στο Αυτόνομο Στέκι Βέροιας Baruti.

Επειδή γίναμε μπαρούτι με την καταστολή που επεφύλαξε στο αυτόνομο στέκι στη Βέροια, το Μπαρούτι, το κράτος μετά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου(συλλήψεις, ,εισβολή στον ενοικιαζόμενο χώρο όπου στεγάζεται το στέκι , δίκες συντρόφων με βάση μαρτυρίες φασιστών), η απεργιακή πρωτομαγιάτικη κουζίνα στο αυτόνομο στέκι, θα έχει το χαρακτήρα της έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους συντρόφους από το Μπαρούτι, στους οποίους και θα δοθούν τα έσοδα από το κουτί. Θα σμίξουμε πάνω από τις κατσαρόλες η κουζίνα των ανέργων και η συλλογική κουζίνα της τετάρτης

Υ.Γ. Κι όπως πάντα κανείς σε μαγαζιά, στηρίζοντας έτσι την απεργιακή κινητοποίηση του σωματείου σερβιτόρων-μαγείρων και των υπόλοιπων εργαζόμενων στον κλάδο του επισιτισμού

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Συλλογική Κουζίνα Ανέργων, Η Συλλογική Κουζίνα της Τετάρτης


Είμαστε άνεργες/οι και επισφαλείς εργαζόμενες/οι.

Αντιλαμβανόμενοι την ακραία υποτίμησή μας ως κομμάτι της εργατικής τάξης από την πλευρά του συστήματος, προτάσσουμε την απελευθέρωση της ζωής μας από τη μισθωτή εργασία-σκλαβιά και τα αφεντικά. Αρνούμαστε το ρόλο του παθητικού και εξαθλιωμένου άνεργου και συγκροτούμε ένα ενεργό υποκείμενο πάλης. Χτίζουμε την "ανεργατική" μας υπερηφάνεια μέσα από αυτοοργανωμένες δομές αλληλοβοήθειας και αυτοαξιοποίησης.

Η κουζίνα των ανέργων αποτελεί ένα συλλογικό εγχείρημα αλληλεγγύης, ζύμωσης, συντροφικότητας και την απόδειξη ότι η εργασία μας αξίζει περισσότερο χωρίς αφεντικά.

Κάθε Τρίτη στο Αυτόνομο στέκι

(Ζωοδόχου Πηγής 95-97 και Ισαύρων)

μαγειρεύουμε στις 5, τρώμε στις 8

και συνεχίζουμε...

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...