τι; : συνέλευση θεματική : από :

Τρίτη 21 Ιουλίου 2026 στις 18.30

Συνέλευση για τις νέες κατασταλτικές επιχειρήσεις των μπάτσων

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/7 ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

Οι διωξεις και οι φυλακισεις αγωνιστων δεν μπορουν να σταματησουν τον αγωνα εναντια στις δολοφονιες κρατους και κεφαλαιου.

Απο τον δολοφονημενο απο μπατσους στο Αργος, μεχρι τους νεκρους και πολυτραυματιες της ταξης μας στον Ασπροπυργο θα ειμαστε στον δρομο εναντια στην θανατοπολιτικη τους

Εναντια στις κρατικες σκευωριες.

Πισω ρουφιανοι εμπρος συντροφοι !

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/7 ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

Παρατίθεται το κείμενο της συνέλευσης:

Ο πόλεμος που διεξάγει το κράτος εναντίον μας ραγδαία εντείνεται. Η βαναυσότητα που επιβάλλει στις ζωές μας, στις ζωές των απο τα κάτω, κορυφώνεται, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει φτάσει στο τέλος της. Το κράτος μας δολοφονεί. Δολοφονεί νέο με πισώπλατους πυροβολισμούς στο κεφάλι, δολοφονεί εργάτες στο πλαίσιο της μισθωτής σκλαβιάς, βιάζει και δολοφονεί γυναίκες και θηλυκότητες, και δολοφονεί απεργούς πείνας αφήνοντας τους να φτάσουν στο χείλος του θανάτου.Την ίδια ώρα δολοφονεί μεταναστά στα σύνορα, ενεργά συμμετέχει στη διεξαγωγή γενοκτονίας στην Παλαιστίνη, τροφοδοτεί και πρωτοστατεί στην βιομηχανία του πολέμου, πολέμου εναντίον των απο τα κάτω.

Παρόλο που υπάρχουν πολλά, δεν χρειάζεται να πούμε άλλα για να προκύψει το αυτονόητο: το κράτος και το κεφάλαιο είναι οι δολοφόνοι, ειναι οι τρομοκράτες.

Σε αυτό το πλαίσιο, διεξάγει διευρυμένη επίθεση εναντίον του αγωνιζόμενου κόσμου, με συντονισμένες επιχειρήσεις μπάτσων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και την Αγγλία για δύο διαφορετικές υποθέσεις με απόσταση 16 χρόνων μεταξύ τους. Εισβάλλει σε σπίτια, απαγάγει άτομα, εκ των οποίων αναρχικά συντρόφια και μη, τα φέρνει αντιμέτωπα με σαθρά κατηγορητήρια με σκοπό να υποστηρίξει την προπαγάνδα της αντιεξέγερσης.

Τα 2 συντρόφια για την υπόθεση της Θεσσαλονίκης έχουν προφυλακιστεί.

Τα 2 από τα 3 συντρόφια για την υπόθεση της Μαρφίν έχουν προφυλακιστεί, ενώ η συντρόφισσα αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Προσπαθεί να απονομιμοποιήσει τον αγώνα και τα μέσα του, να ωθήσει την κοινωνία να αφορίσει τα μέσα που με τόση προθυμία οικειοποιήθηκε και οικειοποιείται δεκαετίες τώρα, τόσο στο πλαίσιο της αναρχίας αλλά και φυσικά εκτός. Ο αγώνας των απο τα κατω δεν καταστέλλεται, συνεχίζεται. Η βία επιστρέφεται όπως επιβάλλεται στις ζωές μας και με το παραπάνω.

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές και αγωνίστριες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1642098/