Σάββατο 12 Μαίου 2012 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση στα πλαίσια της διεθνής κινητοποίησης

Αγορά:ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στα πλαίσια της διεθνής κινητοποίησης

Προσπάθεια ζωντανής σύνδεσης με ευρωπαικές πλατείες!

Στις 15 Οκτωβρίου βγήκαμε στους δρόμους σε περισσότερες από 1000 πόλεις 82 χωρών. Συναντηθήκαμε στις πλατείες, αυτοοργανωθήκαμε και ξεκινήσαμε να βαδίζουμε προς την αξιοπρέπεια και την Παγκόσμια Αλλαγή.Ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε να υψώνουμε τις φωνές μας για να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες δεν μας αντιπροσωπεύουν. Συντονιζόμαστε, σκεφτόμαστε συλλογικά και απαιτούμε την εκπλήρωση των διεκδικήσεών μας ώστε να εξασφαλιστεί η ευημερία του 99% του πληθυσμού. Οι κυβερνήσεις μας για να είναι νόμιμες, θα πρέπει να υπηρετούν την θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας και όχι λίγων προνομιούχων.

Είμαστε ενωμένοι, είμαστε παντού, βρισκόμαστε εκεί που λιγότερο μας περιμένουν...Θα απαιτήσουμε με αποφασιστικότητα, αλλά με μη βίαιο τρόπο την κοινωνική δικαιοσύνη, την αναδιανομή του πλούτου και τη δημόσια ηθική. Καταδικάζουμε τη φτώχεια, την ανισότητα, την καταστροφή του περιβάλλοντος και τη διαφθορά ως όργανα υποδούλωσης της κοινωνίας από τους ισχυρούς.

Δε θα σταματήσουμε μέχρι να επιτύχουμε τους στόχους μας: Το 99% θα βγούμε πάλι στους δρόμους, ξανά και ξανά, μέχρι να μπορούμε να αποφασίζουμε όλοι μαζί, για τον κόσμο όπου θέλουμε να ζήσουμε. Θέλουμε Παγκόσμια Αλλαγή.

Ας μετατρέψουμε τους δρόμους στο πιο δυνατό μεγάφωνο του κόσμου, την 12η Μαΐου.Γιατί είμαστε το 99%, γιατί δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών.

Βγαίνουμε στους δρόμους στις 12 Μαΐου!

επικοινωνία :

πηγή : email που λάβαμε στις 30 Απρίλιος 06h


12 Μάη Παγκόσμια Διαδήλωση

Διοργάνωση: 12-15Μ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 12 ΜΑΙΟΥ 18:00- ΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Στις 15 Οκτωβρίου βγήκαμε στους δρόμους σε περισσότερες από 1000 πόλεις 82 χωρών Συναντηθήκαμε στις πλατείες, αυτοοργανωθήκαμε και ξεκινήσαμε να βαδίζουμε προς την αξιοπρέπεια και την Παγκόσμια Αλλαγή.Ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε να υψώνουμε τις φωνές μας για να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες δεν μας αντιπροσωπεύουν Συντονιζόμαστε, σκεφτόμαστε συλλογικά και απαιτούμε την εκπλήρωση των διεκδικήσεών μας ώστε να εξασφαλιστεί η ευημερία του 99% του πληθυσμού

Θα απαιτήσουμε με αποφασιστικότητα, αλλά με μη βίαιο τρόπο την κοινωνική δικαιοσύνη, την αναδιανομή του πλούτου και τη δημόσια ηθική. Καταδικάζουμε τη φτώχεια, την ανισότητα, την καταστροφή του περιβάλλοντος και τη διαφθορά ως όργανα υποδούλωσης της κοινωνίας από τους ισχυρούς.

Δε θα σταματήσουμε μέχρι να επιτύχουμε τους στόχους μας: Όλοι εμεις, το 99% θα βγούμε πάλι στους δρόμους, ξανά και ξανά, μέχρι να μπορούμε να αποφασίζουμε μαζί, για τον κόσμο όπου θέλουμε να ζήσουμε. Θέλουμε Παγκόσμια Αλλαγή.

Ας μετατρέψουμε τους δρόμους στο πιο δυνατό μεγάφωνο του κόσμου, την 12η Μαΐου .Γιατί είμαστε το 99%, γιατί δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών.

Όλοι στους δρόμους στις 12 Μαΐου!

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...