Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 στις 20.00

Συναυλία της Κίνησης 136

Η Κίνηση 136 κλείνει ένα χρόνο έντονης δράσης ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού της Θεσσαλονίκης και το ξεπούλημά του στις πολυεθνικές, προωθώντας την ιδέα της μη κερδοσκοπικής διαχείρισης, με παροχή υψηλής ποιότητας νερού, χαμηλές τιμές, προστασία του περιβάλλοντος, δημοκρατική λειτουργία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Στο διάστημα αυτό, έχει επιτύχει την διάδοση της ιδέας καθώς και τη δημιουργία των πρώτων συνεταιρισμών. Ταυτόχρονα έχει συνδεθεί με το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Η Κίνηση 136 ζητάει την άμεση στήριξη όλων, έτσι ώστε το νερό να περάσει στα χέρια των πολιτών και καλεί τους πολίτες στην ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 8:00 το απόγευμα. Θα γίνει αναφορά στο πλούσιο έργο της τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την ευγενική συμμετοχή των: Γιώργου Καζαντζή, Βαγγέλη Κοντόπουλου, Γιάννη Μήτση, Ευγένιου Δερμιτάσογλου, Κώστα Πρατσινάκη, Μάκη Αϊβάζογλου, Άγγελου Μουρβάτη, Αντώνη Μουσαδέ και των ΣαBach .

Η είσοδος είναι δωρεάν.

πηγή : http://www.alterthess.gr/content/synaylia-tis...