Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 στις 20.30

Προβολή για την δίκη του αναρχικού Μπάμπη Τσιλιανίδη

ΠΕΜΠΤΗ 12/7 ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΒΟΛΗ [Πλατεία Ροτόντας-Γεφυράκι] 20:30

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 9:00

Στις 13/1/2011 συλλαμβάνονται στη περιοχή του Βύρωνα στην Αθήνα οι αναρχικοί Μ. Τσιλιανίδης, Δ. Δημτσιάδης, Σ. Τζίφκας, Δ. Φεσσάς έχοντας επιλέξει το δρόμο της φυγοδικίας μετά από την έκδοση ενταλμάτων σε βάρος τους για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος της Δ.Ε.Η. τρεις μήνες πρίν, ενέργεια την οποία είχε αναλάβει πολιτικά ο αναρχικός Γιάννης Σκουλούδης.

Ενώ βρίσκεται ήδη ένα χρόνο προφυλακισμένος για τις προηγούμενες υποθέσεις, στις 16 Νοέμβρη 2011 ο αναρχικός Μπάμπης Τσιλιανίδης καλείται να παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για μια ένοπλη ληστεία στο οικονομικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ με μοναδικό ''στοιχείο'' ένα μαντήλι στο οποίο βρέθηκε γενετικό υλικό (DNA), που εν μέρει συμπίπτει με του συντρόφου. Στις 18 Ιουλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριο.

Στον πόλεμο που μαίνεται ανάμεσα στη κυριαρχία και σ' αυτούς που μάχονται εναντίον της, η χρήση του DNA αποτελεί ένα από τα πιο εξελιγμένα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί το κράτος στην προσπάθειά του να εξαλείψει τον εσωτερικό εχθρό.

Απέναντι σε τέτοιες τακτικές του κράτους (τεχνολογικές και μη),πρόταγμά μας παραμένει η άμεση δράση, η αποφασιστικότητα και η αλληλεγγύη.

Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ

ακριβής τοποθεσία : στο γεφυρακι

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...