Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Δίκη αναρχικού Μπάμπη Τσιλιανίδη

________-Lgld0l.jpg

Στις 13/1/2011 συλλαμβάνονται στη περιοχή του Βύρωνα στην Αθήνα οι αναρχικοί Μ. Τσιλιανίδης, Δ. Δημτσιάδης, Σ. Τζίφκας, Δ. Φεσσάς έχοντας επιλέξει το δρόμο της φυγοδικίας μετά από την έκδοση ενταλμάτων σε βάρος τους για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος της Δ.Ε.Η. τρεις μήνες πρίν, ενέργεια την οποία είχε αναλάβει πολιτικά ο αναρχικός Γιάννης Σκουλούδης.

Ενώ βρίσκεται ήδη ένα χρόνο προφυλακισμένος για τις προηγούμενες υποθέσεις, στις 16 Νοέμβρη 2011 ο αναρχικός Μπάμπης Τσιλιανίδης καλείται να παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για μια ένοπλη ληστεία στο οικονομικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ με μοναδικό ''στοιχείο'' ένα μαντήλι στο οποίο βρέθηκε γενετικό υλικό (DNA), που εν μέρει συμπίπτει με του συντρόφου. Στις 18 Ιουλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριο.

Στον πόλεμο που μαίνεται ανάμεσα στη κυριαρχία και σ' αυτούς που μάχονται εναντίον της, η χρήση του DNA αποτελεί ένα από τα πιο εξελιγμένα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί το κράτος στην προσπάθειά του να εξαλείψει τον εσωτερικό εχθρό.

Απέναντι σε τέτοιες τακτικές του κράτους (τεχνολογικές και μη),πρόταγμά μας παραμένει η άμεση δράση, η αποφασιστικότητα και η αλληλεγγύη.

Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


Διοργάνωση: α

dikh-L1UQub.jpg

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ

Στις 16 Νοεμβρίου 2011 ο σύντροφος Μπάμπης Τσιλιανίδης περνάει από ανακριτή στην Θεσσαλονίκη και προφυλακίζεται (για τρίτη φορά) κατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία στο οικονομικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ, με στοιχείο ένα μαντήλι κόντα στο χώρο της ληστείας, οπου μέρος του γενετικού υλικού, συμπίπτει με το δικό του.

ΔΙΚΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 9:00 π.μ.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μέσα σε μια ρευστή κοινωνικο-πολιτική συνθήκη όπου εξουσιαστικές και φασιστικές πρακτικές ανθούν πατώντας πάνω στην εξατομίκευση και την ανασφάλεια της επιβίωσης, το οπλοστάσιο που διαθέτουν οι κρατικοί μηχανισμοί για να εμποδίσουν, να φοβίσουν, να παραδειγματίσουν όσους συγκρούονται καθημερινά μαζί τους προφανώς και εκσυγχρονίζεται.

Από τις κάμερες, τις φωτογραφίες, τους ρουφιάνους, τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις, τους τρομονόμους, τις φυλακίσεις και τις απομονώσεις, μέχρι την χρήση της επιστήμης και συγκεκριμένα της γενετικής ως επίκλησης στην αυθεντία… σκοπός τους ήταν και θα είναι η καθυπόταξή μας στις εξουσιαστικές επιταγές και η εξημέρωση των συνειδήσεών μας.

Στις δημοκρατικές δικλίδες των νομικών "καταγγελιών", των επιχειρημάτων περί ενοχής ή αθωότητας, των "φιλικών" ανακρίσεων, των επιπλήξεων από ξεφτίλες εισαγγελείς ή δικαστές, στα ψευτο-κατηγορητήρια τους θα παραμένουμε πάντα «ένοχοι» και πάντα στο πλευρό όσων μάχονται με λύσσα εντός και εκτός των τειχών.

Με τους εχθρούς μας δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα...

Μόνη μας γλώσσα η επανάσταση.

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...