Τρίτη 7 Αυγούστου 2012 στις 18.00

Πορεία ενάντια στο άνοιγμα γραφείων της ναζιστικής Χ.Α.

antifa_2012_web.jpg

Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

Μετά τις εκλογές είδαμε την κοινοβουλευτική νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής και της ρατσιστικής και φασιστικής βίας την οποία ασκεί σε μετανάστες, σε απεργούς και σε όσους αντιστέκονται. Oι επιθέσεις που κάνουν από κοινού με την Ελληνική Αστυνομία ολοένα και αυξάνονται. Ας μην περιμένουμε τις επόμενες εκλογές για να τους τσακίσουμε. Δεν φοβηθήκαμε όταν την αστυνομία προσπάθησε να μας διώξει από τις πλατείες, δεν φοβηθήκαμε τους καθημερινούς έλεγχους και τις απειλές για απελάσεις. Δεν φοβόμαστε κανέναν τους.

Ο μόνος τρόπος που έχουμε για να μην, μας κόψουν το ρεύμα, πέσουν τα μεροκάματα, κλείσουν σχολεία και νοσοκομεία ,όπως μας απειλούν η Τρόϊκα και η ελληνική κυβέρνηση, είναι όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε για την αξιοπρέπειά μας. Άλλωστε αυτοί που έχουν συμφέρον από τον κανιβαλισμό είναι τα κάθε λογής αφεντικά που μας θέλουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για ένα μεροκάματο χωρίς ένσημα και ασφάλιση.

Καλούμε όλους τους Έλληνες και Μετανάστες του Νομού Ηρακλείου να παλέψουμε ΜΑΖΙ ώστε να μην ανοίξουνε γραφεία οι εκλεγμένοι μαχαιροβγάλτες-πολιτικοί απόγονοι των ΝΑΖΙ στο κέντρο του Ηρακλείου.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΡΙΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 6.00μμ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Μετά τη λήξη της πορείας θα ακολουθήσει Λαϊκή Συνέλευση Κατοίκων στην Πλατεία του Αγίου Δημητρίου.

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...