Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 στις 18.00

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

Διαδήλωση αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ.

_______5_10.jpg

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ

Τη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 18.00 στη Καμάρα, καλούμε σε συγκέντρωση και διαδήλωση, μαζί με το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής.

Παλεύουμε γιά:

Να περάσουν τα εργοστάσια στα χέρια των εργατών. Στην εποχή της κρίσης, των κλειστών επιχειρήσεων και της γιγάντωσης της ανεργίας, απαντάμε με κοινό αγώνα εργαζομένων και ανέργων για να περάσει όλη η παραγωγή στα χέρια της κοινωνικής πλειοψηφίας. Το παράδειγμα της αυτοδιαχείρισης στη Βιομηχανική Μεταλλευτική να ανοίξει τον δρόμο!

Να περάσει ο αγώνας στα δικά μας χέρια. Με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και σωματεία βάσης, όπως της ΒΙΟ.ΜΕ, να μιλήσουμε και να πράξουμε εμείς, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι όλης της χώρας, για τις ανάγκες μας. Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!

Να γίνει αυτός ο αγώνας, αγώνας όλων μας με πανελλαδική πανεργατική απεργία διαρκείας για να ανατρέψουμε τον κοινωνικό μεσαίωνα της φτώχειας και της εξαθλίωσης που το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο χτίζει γύρω από τις ζωές μας. Να ανοίξει ο δρόμος για να σαρώσουμε μνημόνια, τρόικες, κυβερνήσεις και αφεντικά.

Μία εβδομάδα πριν το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΓΩΝΑ & ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ με εκδηλώσεις, συναυλίες και διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Διαδρομή από τη Καμάρα στην Εγνατία, στη Τσιμισκή και επιστροφή στη Καμάρα.

Να δυναμώσουμε με τον αγώνα μας τη φωνή των εργατών της ΒΙΟ.ΜΕ. που αγωνίζονται για να περάσει το εργοστάσιο από τα χέρια του κεφαλαίου στα χέρια των εργαζομένων!

επικοινωνία :

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


1 2 3 4 5

Πορεία Αλληλεγγύης στη ΒιοΜετ

1_____4.jpg

κάλεσμα : libertatia

επικοινωνία :

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


1 2 3 4 5


1 2 3 4 5

Πορεία για τον αγώνα στη Βιομηχανική Μεταλλευτική

κάλεσμα : Κίνηση Εργατικής Χειραφέτησης & Αυτοοργάνωσης

Η Κίνηση Εργατικής Χειραφέτησης & Αυτοοργάνωσης στηρίζει και συμμετέχει στην πορεία που διοργανώνουν το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης και Στήριξης του Αγώνα της Βιο.ΜΕ. την Παρασκευή 5/10 στη Θεσσαλονίκη. Μια βδομάδα πριν το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΓΩΝΑ, με εκδηλώσεις, συναυλίες και πορείες σε όλη την Ελλάδα, διαδηλώνουμε μαζί με τους εργάτες της Βιο.Με στους δρόμους της Θεσσαλονίκης δυναμώνοντας τη φωνή τους στον αγώνα για να περάσει το εργοστάσιο από τα χέρια του κεφαλαίου στα χέρια των εργαζομένων. Ο πιο σημαντικός αγώνας της πόλης μας στην εποχή της ανεργίας και της φτώχειας, των απολύσεων και των κλειστών επιχειρήσεων δείχνει το δρόμο για να νικήσει η τάξη μας. Οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι οργανωνόμαστε σε σωματεία βάσης με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, δίνουμε από κοινού τη μάχη για να πάρουμε όλη την παραγωγή στα χέρια μας με αυτοδιαχείριση στους χώρους δουλειάς, ανατρέπουμε τα σενάρια εξόντωσής μας, που στήνει το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, με γενική απεργία διαρκείας. Ο αγώνας των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής δεν πρέπει να μείνει μόνος του. Καλούμε κάθε σωματείο και εργατική συλλογικότητα, κάθε εργαζόμενο και άνεργο να πάρει μέρος στη διαδήλωση την Παρασκευή 5/10 και ώρα 18:00 στην Καμάρα.

επικοινωνία :

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


1 2 3 4 5

Διοργάνωση:Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης

Είμαστε εμείς που ζυμώνουμε και δεν έχουμε ψωμί, εμείς που βγάζουμε το

κάρβουνο και κρυώνουμε.

Είμαστε εμείς που δεν έχουμε τίποτα κι ερχόμαστε να πάρουμε τον κόσμο

Τάσος Λειβαδίτης

Πορεία 18:00 Καμάρα

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=39858