Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 στις 14.00

Συγκέντρωση: #13O Ενωμένοι ενάντια στην Παγκόσμια Απάτη

Εβδομάδα δράσης παγκόσμιου θορύβου: 12-20 Οκτ #GNweek

Κύρια ημέρα παγκόσμιας δράσης: Οκτ 13th 2012 (Όλη τη μέρα) #13O #globalNOISE

επικοινωνία :

Γεια σε όλους !

(Η μετάφραση του παρακάτω κειμένου έχει πραγματοποιηθεί από τις 6 Ιουλίου, δηλαδή πριν να συμφωνηθούν από τις παγκόσμιες συνελεύσεις των πόλεων, των τοπικών συλλογικοτήτων, των γειτονιών, των πρωτοβάθμιων σωματείων, οι καταληκτικές ημερομηνίες των κινητοποιήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην κύρια ιστοσελίδα του κινήματος www.globalnoise.net.)

Πόσο μακριά νομίζετε οτι είμαστε απο το να οργανώσουμε μια πραγματική παγκόσμια ενιαία δράση που να έχει συμφωνηθεί και να υποστηρίζεται από τις περισσότερες τοπικές συνελεύσεις;

Παγκόσμιο <ΤΟΠΙΚΟ> Παγκόσμιο

Το να οργανώνουμε τοπικά δίκτυα είναι πολύ σημαντικό. Ταυτόχρονα, όμως, χρειαζόμαστε ισχυρές παγκόσμιες δράσεις για την ενίσχυση και την ανατροφοδότηση των τοπικών δράσεων. Πολύ συχνά, τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις κυβερνήσεις και τις ψευδείς δημοκρατίες μας δεν μας αφήνουν να κοιτάξουμε πέρα από τους τοπικούς μας προέδρους, πολιτικούς και απατεώνες, αλλά όλα ανάγονται σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Έχουμε παρόμοια προβλήματα, γι' αυτό και πρέπει να μάθουμε ο ένας από τον άλλο και να ενεργήσουμε παράλληλα και διεθνώς. Τα προβλήματά μας είναι παγκόσμια, επειδή η απάτη είναι παγκόσμια.

Γι' αυτό σας ζητάμε να μεταβιβάσετε την πρότασή μας στην τοπική σας συνέλευση και να προσπαθήσουμε όλοι να πραγματοποιήσουμε μια ενιαία δράση σε παγκόσμιο επίπεδο, σε μια διεθνώς συμφωνηθείσα από το λαϊκό κίνημα ημερομηνία.

#Globalnoise

Μια "κατσαρολάδα" μπορεί να φαίνεται μια όχι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα δράση, πιθανώς θα ήταν πιο ενδιαφέρον εάν συντονίζαμε μια δράση ενεργειακής συσκότισης ή άλλες δράσεις hacking ή /και μποϊκοτάζ που θα επηρεάσουν και άμεσα τον άγριο καπιταλισμό. (Περισσότερες ιδέες στο http://tirorere.titanpad.com/3 παρακαλούμε να προσθέσετε τις δικές σας).

Η ιδέα της "κατσαρολάδας" είναι μόνο ένα παράδειγμα, ένα από τα πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε από κοινού και να σχεδιάσουμε μια μαζική δράση, ένα flashmob, ή ακόμη και να βγούμε όλοι γυμνοί στο δρόμο. Σε κάθε περίπτωση κάτι στο οποίο θα συμφωνούμε όλοι.

Από την άλλη πλευρά, το #globalnoise θα μπορούσε να είναι ένας εύκολος τρόπος για τη δημιουργία / βελτίωση του συστήματος συντονισμού που απαιτείται για μελλοντικές δράσεις. Είναι επίσης ένας βασικός / πρωτόγονος τρόπος για τη δημιουργία παγκόσμιας συνείδησης και για να γίνει ορατό ότι υπάρχει ένα διεθνές κίνημα με κοινά συμφέροντα που θα παλέψει το καπιταλιστικό σύστημα και τη παγκόσμια απάτη.

Προτείνουμε την 13η Οκτωβρίου ως ημερομηνία της δράσης, επειδή έχουμε ακούσει για μια πρωτοβουλία να οργανωθεί κάτι εκείνες τις ημερομηνίες. Σας ζητούμε να μεταφέρετε την πρόταση αυτή στην τοπική σας ομάδα ή συνέλευση.

Ποιοί συμμετέχουν ?

Συμμετέχετε

Αν σας αρέσει η ιδέα και ενδιαφέρεστε παρακαλούμε στείλτε ένα e-mail σε αυτή τη διεύθυνση: dinamization12m15m@gmail.com , potbanging@gmail.com , globalnoise@lists.mayfirst.org

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς,

οι ακτιβιστές του #globalnoise

Στην προσπάθεια του να οργανώσουμε αυτήν την προσπάθεια από κάτω προς τα πάνω, σας ζητάμε να μεταφέρετε τις προτάσεις σας, στις συνελεύσεις της περιοχής σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τη διάδοση ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ μέσω των κοινωνικών δικτύων!

πηγή : email που λάβαμε στις 30 Σεπτέμβριος 14h