Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική πορεία

Αντιφασιστική πορεία στο κέντρο του Ηρακλείου ενάντια στις φασιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής.

https://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=39750


Αντιφασιστικη πορεια

Ηράκλειο Κρήτη. Κάλεσμα για συμμετοχή στην αντιφασιστική πορεία Παρασκευή 5/10 6 μ.μ. στα Λιοντάρια

Η κρίση έρχεται παρέα με την φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση,την ανασφάλεια και τη καταστολή. Η πολιτική των μνημονίων για να επιβληθεί χρειάζεται την βία κράτους και παρακράτους και τον αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα πραγματικά του προβλήματα. Ο διαχωρισμός μεταξύ των "από κάτω", αποτελεί εγγύηση ότι η οργή δεν θα στραφεί αποτελεσματικά ενάντια στους πραγματικούς υπεύθυνους για τις κοινωνικές ανισότητες και την εξαθλίωση, στα ντόπια και ξένα αφεντικά.

Μαζί της αυτή η πολιτική έφερε και τους ναζιστές της Xρυσής Aυγής ενισχυμένους, βγάζοντας τους από το περιθώριο της νύχτας, του γυμναστηρίου και του γηπέδου και βάζοντας τους στην πολιτική σκηνή. Σε ένα καθεστώς που γίνεται ολοένα και πιο φασιστικό η Χ.Α. αποτελούμενη από πράκτορες, μπράβους, ρουφιάνους, άτομα του υποκόσμου είναι το πιο επιθετικό και απροκάλυπτο τμήμα του.

Επειδή δεν πρέπει κανένας να είναι μόνος του απέναντι στην εξαθλίωση, για να έχουμε πόλεις και χωριά αλληλεγγύης και όχι ρατσιστικού μίσους, καλούμε κάθε αντιφασίστα/στρια να συμμετέχει στην αντιφασιστική πορεία τη Παρασκευή 5/10 στις 6 μ.μ. στα Λιοντάρια, για να απαντήσουμε στις συνεχείς νεοναζιστικές παρακρατικές αλλά και κρατικές επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες και αγωνιστές.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες της αντιφασιστικής μοτοπορείας που χτυπήθηκε βίαια από τις κατασταλτικές αστυνομικές δυνάμεις την περασμένη Κυριακή 30/9 στην Αθήνα, αλλά και στους συλληφθέντες αλληλέγγυους της επομένης στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ούτε σπιθαμή γης στους απόγονους των ταγμάτων ασφαλείας και στους θιασώτες του ναζισμού της νεοναζιστικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή". να κλείσουν τα γραφεία των γκεσταπιτών σε όλη τη Κρήτη.

ΕΞΩ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ-ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 6 Μ.Μ. ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Αντιφασιστική συνέλευση Ηρακλείου

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...