Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21.00

Γλέντι του στεκιού μεταναστών

Μπορεί η Τρόικα εσωτερικού να αποφάσισε για τα νέα μέτρα εξόντωσης και εξαθλίωσης της κοινωνίας, τρίζοντας, με απόλυτη γελοιότητα, τα δόντια στην Τρόικα εξωτερικού, μπορεί οι συμμορίες των νεοναζί να κυκλοφορούν ελεύθερες και να χτυπούν το «σιωνιστικό σύστημα» που έχει καταστρέψει τη χώρα (δηλ. μικροπωλητές, μεροκαματιάρηδες), μπορεί οι αποκρατικοποιήσεις να βρίσκονται στο κατώφλι και η καταστολή να εντείνεται.

Ωστόσο, ένας καινούργιος, μαχητικός χειμώνας ξεκινά, με ανθρώπους που ανεξάρτητα από το χρώμα, την εθνικότητα τη γλώσσα και το φύλλο τους, θα αγωνιστούν μαζί διεκδικώντας τα αυτονόητα.

Κόντρα στο ρεύμα των καιρών, το Κοινωνικό Στέκι- Στέκι Μεταναστών γλεντά την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 9 μμ., στον χώρο του, Χ''Μιχάλη Νταλιάνη 5.

Γλεντά και σας θέλει όλους εκεί. Να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να γελάσουμε, να ακούσουμε μουσική, να καθίσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι, να έρθουμε πιο κοντά. Να δούμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε όλο αυτό που ζούμε. Να δείξουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν φοβόμαστε και προπάντων ότι μπορούμε να αντισταθούμε απέναντι σε ότι καταστρέφει τις ζωές μας.

Γιατί δεν θα αφήσουμε τις πόλεις μας να γίνουν γκρίζες, ρατσιστικές, και αγέλαστες..

πηγή : http://www.stekichania.gr/index.php?option=co...