Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στις 21.00

2 καλέσματα : 1 2

microcinema το μικρόπολις: Estomago

Kυριακη, 21.00, 2ος οροφος, χωρος εκδηλωσεων. διαρκεια 113' το αφιερωμα του οκτωβριου στην κωμωδια συνεχιζεται για τριτη συνεχομενη κυριακη.

πηγή : http://micropolis-socialspace.blogspot.com/20...


Κάθε Κυριακή στις 9μ.μ. η αίθουσα εκδηλώσεων του μικρόπολις μετατρέπεται σε microcine από την ομάδα κινηματογραφικών προβολών. Ο Οκτώβρης αφιερώνεται στην κωμωδία, γιατί πιστεύουμε ότι το γέλιο είναι δικαίωμα και ότι όλοι νιώθουμε την αναγκαιότητα να βρεθούμε και να γελάσουμε παρέα.

Παράλληλα θα δημιουργηθεί και θα λειτουργήσει δανειστική ταινιοθήκη, γιʼ αυτό κάθε προσφορά σε ταινίες είναι ευπρόσδεκτη.

Αυτή την Κυριακή 7-10-2012 θα προβληθεί η γαλλική κωμωδία:

«ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ»: Μια παρέα κυνικών πλουσίων μεγαλοαστών, οργανώνουν κάθε Τετάρτη βράδυ ένα «δείπνο ηλιθίων», όπου ο καθένας τους προσπαθεί να ανακαλύψει και να προσκαλέσει από έναν «ηλίθιο», τον οποίο ενθαρρύνουν να μιλήσει για τις ιδέες και τις αδυναμίες του, προκειμένου να γελάσουν εις βάρος του! Ο Φρανσουά Πινιόν, ένας αγαθός υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών, είναι ο επόμενος προσκεκλημένος του μεγαλοεκδότη Πιέρ Μπροσάν. Η συνάντηση τους καταλήγει σε πραγματικό κλαυσίγελο, όπου τα πάντα ανατρέπονται...

πηγή : http://micropolis-socialspace.blogspot.com/20...