Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Δίκη του αναρχικού Μπάμπη Τσιλιανίδη

Δίκη του αναρχικού Μπάμπη Τσιλιανίδη

κάλεσμα : Συντονιστικό δράσεων αλληλεγγύης

teliko_mpampis.jpg


Στις 15 οκτωβρη δικάζεται ο αναρχικός Μπάμπης Τσιλιανίδης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για μία ληστεία που έγινε στο οικονομικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


Διοργάνωση: Α

Στα μέσα Ιουλίου 2010 πραγματοποιείται ληστεία στο οικονομικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη.

16 μήνες μετά ο αναρχικός Μπάμπης Τσιλιανίδης καλείται να απολογηθεί για αυτή την υπόθεση, αφού οι μπάτσοι «ταυτοποίησαν» το γενετικό του υλικό με κομμάτι αντίστοιχου που βρέθηκε κοντά στο μέρος της ληστείας.

Σε μια πειραματική δίωξη από αστυνομία και δικαστικούς, όπου εκπληρώνεται η ίδια η επιδίωξη του συστήματος να μπορεί να κρατάει αγωνιστές/αγωνίστριες στη φυλακή με τη χρήση νέων τεχνολογιών που είναι σε θέση να «δημιουργούν» στοιχεία ανά πάσα στιγμή και για τον καθένα, αυτό που διακυβεύεται είναι η δυνατότητα των κοινοτήτων αγώνα να αναχαιτίσουν την κατασταλτική επιδρομή και να αποσπάσουν τους αιχμάλωτους επαναστάτες από τα κελιά της δημοκρατίας, αυτό που διακυβεύεται είναι το πώς θα μπορέσουμε από σήμερα να αντισταθούμε συλλογικά σε αυτό που αύριο θα αφορά όλους/όλες μας.

Σάρκα από την σάρκα των αγώνων που εκδηλώνονται έξω από τα τείχη των φυλακών για την ατομική/ συλλογική απελευθέρωση από τα δεσμά κράτους και καπιταλισμού, οι αιχμάλωτοι επαναστάτες έχουν μια θέση δίπλα μας, στους δρόμους

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...