Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 στις 19.30

2 καλέσματα : 1 2

(!) Παραμύθια για την αλληλοβοήθεια και άλλα τινά

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ την Κυριακή 11/11

Η περίοδος που διανύουμε, μαζί με τις δυσκολίες που τη συνοδεύουν, εγείρει σίγουρα έντονες αφορμές για προβληματισμούς. Αυτοί οι προβληματισμοί γίνονται βαθύτεροι και ισχυρότεροι όταν τους επικοινωνούμε και τους εκφράζουμε. Κάτι τέτοιο γίνεται εξάλλου, ασυναίσθητα ίσως, και μέσα από μια βραδιά παραμυθιών. Τη συγκεκριμένη Κυριακή επειδή τυχαίνει να συμπίπτουν κινητοποιήσεις στο κέντρο και επειδή αυτός είναι ένας συνολικός - συλλογικός τρόπος για να "προβληματιστούμε" η βραδιά παραμυθιών ακυρώνεται (αναβάλλεται καλύτερα!) αυτή την εβδομάδα.

πηγή : http://taxidixwrisxarti.blogspot.com/2012/11/...


ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΜΕ

Παραμύθια για την αλληλοβοήθεια και άλλα τινά

Φαίνεται πως αυτό που αποκαλούν ''μαγεία των παραμυθιών'' δεν είναι απλώς παιχνίδι των λέξεων αφού... κάτι τέτοιο έχουμε πάθει στο στέκι!

Μας μάγεψαν τα παραμύθια και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτά. Για άλλη μια Κυριακή (11/11) στις 19.30 θα μεταφερθούμε σε άλλους κόσμους και εποχές αφηγούμενοι ιστορίες, και όλοι όσοι μαζευτούμε και συνταξιδέψουμε θα συμμετέχουμε μετά σε ένα θεατρικό παιχνίδι. Περίπου δυόμιση ώρες θα διαρκέσουν μαζί αυτά τα δύο. Επειδή ο χώρος είναι μικρός, καλό θα ήταν να δηλώσει συμμετοχή όποιος ενδιαφέρεται, είτε με μέιλ στο taxiexdixwrisxexarti@gmaexil.com είτε στο τηλέφωνο 6973636611.

Με κίνδυνο κι αυτός να μαγευτεί

Όποιος τόλμη έχει πολλή

Στην παρέα ας κοπιάσει

Δίχως να πολυδειλιάσει

Είναι ακόμα βολικό

Κάλτσες να' χετε στην τσάντα

Έτσι θα αφήσουμε όλοι

Τα παπούτσια μας στην μπάντα

Κι αν κανείς καλοσκεφτεί

Μια δική του ιστορία

Να 'ρθει για να μας την πει

Να πληθύνει η μαγεία!

πηγή : http://taxidixwrisxarti.blogspot.com/2012/11/...