Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 20.30

2 καλέσματα : 1 2

Προβολή: Children of Heaven

Παρασκευή 7/12 20:30 ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ: Τα Παιδιά του Παραδείσου (1997)

Το αφιέρωμα στον ιρανικό κινηματογράφο συνεχίζεται αυτήν την Παρασκευή στις 20:30 με τη γλυκιά ταινία του Ματζίντ Ματζιντί Τα Παιδιά του Παραδείσου (Children of heaven - bacheha-ye aseman).

Η ιστορία ξεκινάει με ένα ζευγάρι παπούτσια που χάνεται: ο Αλί χάνει το μοναδικό ζευγάρι παπουτσιών της αδελφούλας του, της Ζορέ, καθώς τα πήγαινε στο τσαγκάρη και επειδή η φτώχεια της οικογένειας δεν τους επιτρέπει σπατάλες τα παιδιά αποφασίζουν να μοιραστούν το επίσης μοναδικό ζευγάρι παπουτσιών του Αλί. Το μοίρασμα των παπουτσιών επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα.

Η ταινία ξεχωρίζει για την απλότητα και την αυθεντικότητα των σκηνών της και δείχνει πώς οι σχέσεις με πρόσωπα που αγαπάμε δίνουν τη δική τους διάσταση σ' αυτά που μας συμβαίνουν και τελικά επηρεάζουν και ομορφαίνουν τις επιλογές μας.

Μετά την ταινία κουβεντούλα...

πηγή : http://taxidixwrisxarti.blogspot.com/2012/12/...


Πρόγραμμα Δεκεμβρίου Ταξίδι Χωρίς Χάρτη

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του στεκιού για τον μήνα Δεκέμβρη!

Με το καλό να τα πούμε από κοντά. Τώρα που πιάνουν τα κρύα το στέκι να ζεσταθεί από την παρέα μας, τις συζητήσεις μας,τις ιστορίες, τις δημιουργίες μας και τους χορούς μας. Γιατί από θέρμανση... δεν μας βλέπω... ;-)

πηγή : http://taxidixwrisxarti.blogspot.com/2012/11/...