Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Πορεία αλληλεγγύης για τη Villa Amalias

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 27/12-ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ 7ΜΜ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ "ΤΣΙΡΙΤΣΑΝΤΣΟΥΛΕΣ"

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12, ΠΟΡΕΙΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ

πηγή : http://villa-amalias.blogspot.com/2012/12/291...


1 2 3

«..Τὸ ζήτημα πιὰ ἔχει τεθεῖ:

Ἢ θὰ ἐξακολουθοῦμε νὰ γονατίζουμε

ὅπως αὐτὸς ὁ δραπέτης

ἢ θὰ σηκώσουμε ἄλλον πύργο ἀτίθασο

ἀπέναντί τους».

Μιχάλης Κατσαρός

Η ακροδεξιάς έμπνευσης (χατήρι στους ΝΑΖΙ) εισβολή στη Villa Amalias είναι πρόκληση για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Η βροχή ανακοινώσεων που ακολούθησε αυτή την εισβολή με τον κ. Δένδια και την Ν.Δ να ενορχηστρώνουν μια επίθεση εμφυλιοπολεμικού τύπου σε όποιον τολμούσε να καταδικάσει την εισβολή, είναι ενδεικτική της κατηφόρας της ελληνικής κυβέρνησης. Καθόλου δεν εκπλησσόμεθα μιας και η καταστολή και η πειθάρχηση της νεολαίας είναι μέρος του σχεδίου βίαιης πειθάρχησης όλης της κοινωνίας προκειμένουν να επιβληθούν τα μέτρα της φτώχειας και του αυταρχισμού.

Η αλληλεγγύη στην κατάληψη της Villa Amalias είναι αυτονόητη γιατι υπερασπιζόμενοι/ες την πιο παλιά κατάληψη της Αθήνας με την πλούσια πολιτική και κοινωνική-πολιτιστική δράση της , υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων μας στην αυτοδιαχείριση της ζωή μας και ταυτόχρονα χτίζουμε ένα ανάχωμα στο Ναζισμό

Όλοι/ες στην πορεία αλληλεγγύης στη Villa Amalias, το Σάββατο 29/12, στα Προπύλαια στις 12

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

πηγή : http://diktio.org/node/845


1 2 3

Πορεία αλληλεγγύης στη Villa Amalias

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΜΠΑΤΣΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΤΗ VILLA AMALIAS ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Όσο κι αν επιβάλλετε μνημόνια, φτώχεια κι εξαθλίωση, όσο κι αν προσπαθείτε να μας κλέψετε τη ζωή, όσο κι αν οδηγείτε ανθρώπους στην απόγνωση και την αυτοκτονία. Όσους ένστολους δολοφόνους κι αν ξαμολήσετε στους δρόμους, όσους αγώνες και απεργίες κι αν καταστείλετε. Όσο κι αν ξερνάτε το ρατσιστικό σας μίσος και δηλητήριο, όσο κι αν κάνετε πλάτες στα φασιστικά πογκρόμ, όσο κι αν συκοφαντείτε αγωνιζόμενους στα δελτία των 8

Οι αντιστάσεις θα είναι εδώ. Η αλληλεγγύη θα είναι εδώ. Ο κόσμος της αυτοοργάνωσης και του αγώνα θα είναι εδώ.

Οι καταλήψεις, τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια, οι αναρχικές ομάδες, οι αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες, οι συνελεύσεις γειτονιάς, τα ακηδεμόνευτα σωματεία βάσης, οι εργατικές και αντιφασιστικές συνελεύσεις, τα αντιεμπορευματικά μουσικά σχήματα και θεατρικές ομάδες. Οι εκατοντάδες σύντροφοι και συντρόφισσες, οι ανυπότακτοι νεολαίοι, οι εξεγερμένοι μαθητές, οι αμετανόητοι απεργοί, οι άνθρωποι που δε σκύβουν το κεφάλι.

Και η κατάληψη Villa Amalias είναι κομμάτι όλων μας. Η επίθεση στη Villa Amalias είναι επίθεση εναντίον όλων μας. Μα πάνω από όλα, η υπεράσπιση και η συνέχιση της ύπαρξης της Villa Amalias είναι οργισμένη επιθυμία για όλους μας. Με κάθε κόστος.

Ραντεβού στους δρόμους. Ανοίξατε τους ασκούς του Αιόλου, σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες.

Η VILLA AMALIAS ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

πηγή : http://pat61.squat.gr/2012/12/αφίσα-αλληλεγγύ...